Blogg i Synska Guiderna

HEALING ELLER HEALER ELLER SYNSK ELLER KLARSYNT ELLER KANALISERING ELLER ja,,lite i spöken,,,

 

Vad är jag Nu?

Jag i Lilla Sandhem, I en liten by eller samhälle där Alla VET,,eller kanske INTE Vet,, vad VET då Jag?

 

Ja, inte är jag i några spöken eller i andra obevekliga oroliga vålnader, eller i kanske Troll? eller i andra kärringar som springer på nätterna och spökar i fönstren hos andra, som gjordes förr i tiden Här i Sandhem har jag hört....Nej då..jag är ERAN ANN som har en Naturterapeut utbildning samt är Utbildad inom Zonterapi och Akupressur med Healing..DET i Guider som jag andligt står i kontakt med...och som jag ser i kristen regi..INGET annat...

 

Jag arbetar med ryggar som ömmar, leder, psyskiska spänningar och Ja tom. de som har i cancer och i tumörsjukdomar,,DET för att lindra och Friskvårda och bör Sägas Man FÅR INTE Bota här i Sverige, för då går man in i patientsäkerhetslagens ansvar,,men då är jag ju Sjuksköterska så det gör jag i dessa kunskaper och i zonterapi..med akupressur...

 

Jag är Mycket ledsen om min Stil som kvinna retar Också, då jag är för Renlighet, då i rena kläder och att se trevlig ut i mitt utseende..Ja, inga lösögonfransar här inte..DE finns helt naturligt, kära flickor som var här och var alldeles förtvivlade över mina långa täta ögonfransar, och som är SÅ populärt att prata OM är ..lösbröst?  Nej,, inte här EGNA,,stolt över Dem Också,,så Näh, inget löst här utan i Synskt framtaget sunt leverne och i genetik bra föräldrapar..

 

SEN är ANN rik? ja,, Rik i Mítt sätt att Se det..Så där fick ni Också,,skvallertanter!

 

Att se MIG i en Avvikelse,,eller i att bära EJ i Gud, då jag är i ett Synskt Ansvarfullt Siande och ser i syner,,DET är vad som Ni nu kommit på i detta lilla samhälle att jag har. Det för att EN av ER brustit i sin Vänskap till mig..Usch, så fula ni är,,sitter och är i vänskap och sen vänder er om och talar Illa..hu,,och spring, när jag kommer..Jag är och var ER vän, men Ej idag...Ann i ledsenhet.

Gomorron Kära NI som NU följer mig i de Guider samt i Healingar som jag Ger uti idag.

 

Healing eller helbrägdagörande, är idag så vanligt, eller ska jag säga i utövande Vanligt, så jag bara Gläds.

DET för att jag anser att Kan man utöva ett område där man Själv eller genom annan i ett Stödjande ge i Kraft och i en Guds kraft, eller i Andligt Seende i en kraft som ges i Goda Händer och EJ i Spök, eller i troll som man idagens samhälle Fortfarande,eller ska jag säga slarvigt uttrycker sig om andras kunnande eller utövande, för att så att säga,,Dra ned eller förödmjuka,,så tror jag att styrkan Finns i Oss Alla att känna i Dessa krafter.

 

Vi har så att säga i genetiken bakåt i tiden en viss läkekraft som jag tror att vi Alla föds inom och kan GE uti..Bara man är i ett Lugn och EJ i så MYCKET i att vara i Andras Läkande...

Jag för Min del har alltid trott på en Kraft. Det för att jag arbetat inom sjukvården i Flera År, samt varit inom alla de Djur i Hästar Hundar Marsvin Fåglar,,ja i Djuren som hör till Naturen.

DÄR har man definitivt en kraft i ett läkande som VI måste inse.

Djuren har det genom sina Energikrafter som ges i Födseln samt i Djurens andliga Liv som ges ifrån den Andra sidans kraftenheter.

 

Eftersom jag arbetar Fullt Ut i Healing som Energigivare och i ett Energigivande, så har Jag en speciell kraft som jag fått och får utöva, UTAN läkarens influenser, då jag EJ går ut i Ett botande, eller sjukvårdande i traditionell vård, utan Enbart i energigivande..

DET för att understödja det skadade område som man ibland har i livet i sin kropp och därmed styrker den Naturliga Läkekraft som Djur och Människa bär inom sig Naturligt....

 

Ann!

Äntligen ett livstecken ifrån MIG och de guider som träder fram...

 

 

Genom Åren har vi lärt, att många som har en förmåga,,eller avvikelse, eller i annat som har med en Gåva eller intelektuell möjlighet att göra, betraktas som någon som man kan Utesluta, eller ge Skit, eller se UPP till och värdera i Godhet.

 

Ja,, lite som jag själv uttrycker det av idag.

 

Läste i en bok, om en medsysters ansvar i hur Andra förhållit sig till henne i olika situationer i det som har med Kristet seende att göra.

Hon var i präst, och levde som en präst skall eller kanske helt enkelt ÄR i Kristet seende och Godhetstecken BÖR göra.

Inte för att vi Övriga skall ha ett perspektiv i, hur Hon skall leva i det Kall,eller yrke som hon ansvarar Inför Gud och Allas närvaro och samveten,,utan för sin EGNA själs leverne och väl...

Jag läste och Grät...

Jag kände så för hennes Oro och sorg och Lite i det jag själv, får till mig i de guider och andliga Vägledares krafter som jag besitter idag,,,,,

 

Ja, jag kan berätta:

 

Idag har jag en familj, som Helt eller ska jag säga delvis,,fördömt mig.

Det för att jag är Nykter, lever i Andliga guiderna och då för att stödja Andra i DET.

Jag har Djuren som Mina själsliga fränder och en Vän...

EN vän i en man.

DEN mannen har jag haft i Många år, som en Vän..EN riktig själslig vän i Min Johannes i Döparen.

DET är en vän som SER i det Goda, Aldrig,,ja,,Aldrig i det onda. I DET kristna budskapet ,,ja,,Alltid..Ann i Medium i Guiderna i Automatskrift! 

Hej Blogg med Mina vänner i Andliga förtecken!

 

VAD får vi I Oss när vi äter?

VAD får vi I Oss när vi Dricker? 

Och vad får vi SE när man SER i Anden?

 

När vi äter har vi en måltid som Ofta är serverad. En måltid som Någon annan lagt Upp till oss då vi är på Lunch, eller kanske sagt att Vi ska äta då vi är hungriga.

 

I Mina kurser Lär vi HUR vi ska tänka och servera Oss mat och Dryck och hur man KAN laga en enkel rätt som man blir mätt och belåten med OCH som ger i Alla de möjligheter som kroppen DEN dagen behöver.....

 

SE mina kurser,,, I Andliga Vägledare som leder dig till DIN mat som GER i Immunförsvar...och till ett läkande.

 

 

Idag har vi en Pandemi. Vi har en känsla av att ibland, inte gå IN i en viss affär eller mataffär,,,mm. Gör då Inte det. DET kan vara ett VARSEL som man Andligen säger att man kan få till sig och då i ett sk.. Skydd..

 

Mina VARSEL kurser är och skall vara ÅRET RUNT....Välkomna!

 

För mer Info...Mobil: 073 8170045, eller via facebook mess, Ann Fritze

 

SKRIVER NI I AUTOMATIK?

Nej, det tror jag Inte. Många har idag hört talas om Min Automatiska Skrift och prövat På...men idag finns jag i dessa Kurser som ger i ER en Egen Andlig Vägledare. Dessa kurser är också året runt och kan GES till de som Önskar en Djupare kontakt och då i att Själva, nå i deras Inre de andliga Vägledare som ställer upp i SVAR....

Vänligen kontakta mig för dessa kurser som jag i början tar i per Distans och då för att underlätta då MIL avstånd mm. kan vara.. DESSA kurser är SÅ eftertraktade och Småmysiga då man finner att man Själv har så att säga FUNNIT!

 

Kurserna är i Olika Nivåeer och i Ansvar..av att NI själva är i balans att Skriva och Lära i Andliga Vägledare...Och ej i Nyfikenhet enbart...OBS!

Därför Olika prissättningar då man mer och mer får i Andliga så att säga förmågor eller Gåvor till de kurser man går,,DESSA kurser är jag MYCKET ensam Om att Lära UT av idag, och rädd om dessutom...Ann!

 

För vidare Information Ann Fritze Synskt medium i guider, mobil: 073 8170045

eller via facebook mess.

 

SITTNINGAR!

SYNSKT rådgivande, eller Andliga vägledningar genom Min Guide Johannes, finns dagligen i Livets frågor som kan vara i Frågor om Arbetsliv, studier, framtid, kärlek, relationer, mm. En stund i lugn och Ro med Mina möjligheter i Samtal i ca. 30-45 minuter och då i synskt andligt vägledande. DET för att SE och Höra i anden vad NI som söker är på väg till och kan få till ett Stödjande till rätt väg...Ni som söker behöver inte vara i andliga guider eller i annat än i ER själva...

 

Besök i SEANS finns från och med idag den 4 mars i Mitt hem och skall ses i andliga Vägledaren Johannes till Er som vill ha HEALING i bärande av sjukdom.

Denna HEALING är för Alla och skall ses i behandligsform och i ett Friskvårdande.

Ni med Utmattningssymtom, El - allergier, astma, reumatiska sjukdomar, ALS, Njursvikt, samt Övriga nedsättningar i sjukdom är Välkomna!

 

Jag arbetar i Trancemedial guide och är EJ i Läkare.

Prissättning vad gäller HEALING är EJ i kostnad men däremot för den Tid och kunskap jag besitter....

Healing per distans alltså via mobil, tar jag 250 kr. 

För besök 750:- kr då jag ger i chakrahealing. DET för att Höja ERT Immunförsvar och ge i krafter till de Organ som Utsatts eller utsätts i sjukdom för att Stärka...

 

Vänligen Ann!  Mobil: 073 8170045, mess,,,via facebook.

 

Livet idag är i En Pandemi och även då i Healing som JAG ser det.

 

Att Heala, är inte att Ge i sjukvård. Att Heala är att Stärka OCH Hämma. Därför säger jag Ofta i Friskvårdande syfte istället för I sjukvårdande...

 

Jag vill i det bestämdaste framhålla att i Mina Healingar ger jag i Kärlek, Och total uppoffring i ekonomi samt i andra aspekter som har med TID, Motivation i Egna Energikrafter, samt i Kunskap i Näringsfysiologi och i mitt Sjukvårdande som Kan stoppa och läka i SIG.. Så NI som  nu anser mig ute ur Bilden,,SE mig I LJUS och Ge mig Ro....Ann!

Senaste kommentarer

18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...