Blogg i Synska Guiderna

EN stor Båt tog Över den Lilla Båten.....OCH Änglavakt!

 

Ja, så börjar jag idag med en berättelse som sitter i MIG och min Då i livet Pappa.....

 

Jag börjar mitt berättande:

Arkösund var vårt hem i Sjö, Vatten, och i Båtar,,,Ja, jag säger Sjö, då det går sjö, då det är i vind och rusk mm..i vatten när vi badar och solen skiner i vatten i strimma av kraft...Klippor att sola på och en större brygga rätt ut i från Huset där VI bodde på Ön Hästö..

 

OCH vår båt,, DÅ en Träbåt som byggdes av Storebro en gång av min fars kollega och vän.. en båt som komiskt nog såg ut som en Träbåt med lite humor, eller ska jag säga,,Vid om magen och kul där Bak..Näh...Hon var nära 7 meter, ruffad och i TRÄ,, en Volvo Penta Aquamatic som kunde med hydralik fällas ned eller UPP i olika vattenstånd i meter eller ibland centimeter då vi hade en far som skulle in bland badholmar och skär där Ytterst få skulle ens tänka sig in...Han och Börje Johansson, varvsägare på Hästö, hade ALLT i sitt bakhuvud och i kunskap i olika skär och öar i skärgården..Båten var utrustad med Gröna trimplan där bak för att stabilisera båten vid olika knop och sjö,,Ganska finurligt uttänkt DÅ på 60 talets mitt..Båtens namn Blev efter MIn syster Pia och mitt namn Alltså PIANN,

Vi älskade vår båt Piann,,hon syntes när hon kom runt udden in i vår Vik och man hörde Öborna säga NU kommer PIANN...

 

Jag var en tjej på 10 Vårar, som man sa då och kanske lite TILL inom mig, då jag bara avgudade denna Ö med de som bodde där..Margit, Börjes fru och deras barn. Tant Naimi och farbror Bertil som var EN Bror till Börje, och Albin och Märy, Albin var Också en bror till Bertil och Börje..De var varvsägare och hade Hästö Slip o Båtvarv då och ledde all trafik vad hette , uppläggning av olika båttyper, stora och små, med repariationer. TRE bröder som med sina familjer, blev  de bästa Vännerna i Vått och torrt och SVEK aldrig oss i Vänskap..DE blev som en Stor och BRA familj till Oss...i Många långa ÅR.

 

Vår båt var Också en del i att göra utflykter med och det är EN av dem som jag så väl kommer ihåg, då jag fick Själv följa min far att hämta vår båt ifrån Söderholms varv i Arkösund, där den reparerats för något EL fel...Vår lilla snurra Alltså den lilla ekan med vår Trehästars Johnson, tog oss från Hästö över farleden och till varvet i Arkösund, den här gången och då till vår Piann som var fixad och klar...

 

Vi la till lilla snurrbåten och Jag ensam skulle sen ta den över till Hästö, då vi hade farit ut på en runda bland öarna för att testa Piann och glada var vi över att få lämna hamnen i Arkösund mot fyren i farleden, öster ut..VI visste om de stora KlippBrotten "Grund"vid Västersidan och passerade dem och vi sjöng och trallade och vår com radio var på plats som pappa och mamma några år tidigare kostat på oss ..i säkerhet,,

 

Plötsligt stannade båten i farleden,,,,

Pappa slog av motorn och satte igång den igen och INGET hände,,,framför Oss tornade en STOR kraftfull och fullastad Last båt,,eller Ångare,,,DEN var i sikte och i Mycket hög sjö dessutom då den rev upp den emot oss och klipporna som var i dessa undervattens Brott som ser ut som rena rama Alperna, fast under vatten ytan..Ibland ser man dem då tidvatten samt vattenstånd varierar efter både Årstider och i grundvatten mm.. Och DÅ Såg man dem...

 

Jag såg min far handla snabbt,,TRE draggankare i. Mig band han fast i en större Tross då båten slog emot de Vågor som man kallar för Brytvågor, och då är man i NÖD..Jag fick panik,,vi hade inga  som helst möjligheter att klara situationen,,plötsligt på vår babord sida dyker en Lotsbåt UPP och vi fick räddningen då de bakom,,jaa,, jag säger bakom vågorna dök Upp Och vi fick Lots hem, de drog oss iland till Arkösunds varvet där vår lilla snurrbåt låg och väntade på Oss och en orolig varvsägare Ej i Hästövarvet nu, utan i Arkösundsvarvet..EL felet beroede INTE på dåligt utfört arbete,,Det vill jag säga utan ett brytningsfel, hade blivit av något slag i materialet de fått och det gjorde att detta allvarliga fel uppstod så vår Pianns motor stannade,under körning..

 

Jag hade en tross runt midjan och pappa höll mig hårt om midjan och slängde upp mig på bryggan i en gest att NU Ann är du på fast mark och i en suck ifrån pappa,,Jag vinglade och såg som i ja,, vet inte vad, men sjösjuka var inte på min karta då,,, men det fick jag för första gången erfara samt en chock därtill..60 minuter i Stor sjö samt i Sjö nöd och med en com radio som fungerade och en Lots som var på väg att möta det stora Lastfartyget, som kom Oss till undsättning EFTER att ha lotsat in Det stora fartyget, gjorde att vi klarade Oss, men med Stor tur och jag vet Inte,,Hur vi kunde undvika dessa undervattens brott VET inte jag,,för Vi fick stå undan för den stora båten då Lotsen arbetade Enbart i sjötrafik då och EJ i räddning...

Diskussionen blev i vardagsrummet hos Börje på kvällen då jag fick bo kvar där på natten och hörde Börje säga att vi hade nog Änglavakt och Min far blev mycket rörd och sa,,ja det ända jag hade i tanken Börje var att rädda Ann..Mig själv hade jag Ingen som helst tanke på,,det hade kunnat gå helt åt heleve Börje..sen hörde jag min far lite i smågråt för Allra första gången...

 

Min pappa var som alltid Lugn på havet och Otroligt varm med sin sjö och havskänsla och lite i annorlunda kraft, skulle jag vilja säga,,Han var inte påverkad??,,men DET var jag...Ann, Sjösjuk för allra första gången!

 

 

När Jag var ett barn, fick jag många gånger välja inom mig, Min väg, att följa. Ja, en väg, som jag tror många av idag rent av struntar i att Lyssna till.

 

Vad för väg då?

Jo en väg som bedöms av idag i intellekt att göra och Inte i synsk, eller ska jag säga tvärtom...

Vad som menas med synsk är, att gå i en känsla som Bär i olika val man gör i Livet och då Inte bara i ett ..Ja, nu gör jag så, för jag VET att det går Bra då,,,utan,,i ett Vetande, att Gör jag så,,så kan det gå Bra i framtid samt även i Nutid..DEN känslan har inte många. Därför vet jag att många med mig, känner i ett Vetande i Framtid Också, bara man känner i Rätt känsla ifrån Början i ett vägval man gör då och då i Livet...DET kallar VI i Andlig Sfär Synsk vetskap eller ett regressivt Vetande.

 

Vad som man Också bör Veta är, att NÄR man Andligt växer, så är man i en person av annan känsla ifrån början i ett Vetande inom sig, eler ska man säga i ett Andligt Medium där....

 

DET är inte många förunnat idag nämligen att som vi nu uttrycker det,,GÅ i Ett Medium...och inte i ett Mediumskap, där jag anser att man inte är i ett medium utan Ofta önskar så vara och då i det som har med intuitiv känsla och EJ i Synsk Medvetenhet.

Att vara Synsk, eller Förveten, som man sa Förr,,,innebär, att man VET i förväg och EJ bara det utan VET i andras Liv samt Leverne, och får i Varsel och i varslande i Olyckstillbud mm, som man med det Varsel kan ombesörja i att det INTE ska hända.

 

DET som Ofta Rör människor är, har man ett varsel DÅ är det ett uttyck för FARA. DET är Helt FEL, då Varsel fenomenet bygger på att säkerställa och Livge och Älska i Det som har med Tid och Rum till den som så berörs av detta Varsel.

 

SEN har vi det här med att ha i Inre TRO.

Vad menar vi då med det?

Om jag är i Kristen TRO, är jag då medveten mer i Andligt Vetande än någon som Inte är i Kristen Tro?

Svar där är faktiskt ett Nej..då vårt intellektuella medvetande EJ styrs i TRON enbart utan lyder under samvete samt känslomedvetenhet. DET avgör mer hur jag som Synsk handlar i det som jag arbetar med i den Synska värld som då Nu faktiskt Finns och som nu Många vill och önskar utvecklas i.

 

Det som avgör om man blir i ett Medium, alltså en större medvetenhet i Andlig form Är, Hur man arbetar med de Inre förmåner som man bär i Andlig form i Större kunskap samt i det som har med Framtids utsikter att göra, DÄR är vi Medium ett ESS av idag och slår ut även den större Vetenskapen inom psykiatrin mm. Vi kallas om ni inte visste det förr , DE som har en Större hjärnhalva vänster sådan , eller för Paranormal hyperintelligens..

 

En människa som börjar att utvecklas i den Andliga sfären bör eller passar inte in i den rutin som vi har i dagens samhälle som Är just NU, då det fungerar rätt dåligt. 

 

DET för att VI behöver EJ den tidsbild som man i Övrigt behöver. Med det menar jag, jag sover inte mer än 2-3 timmar per natt, vilar tre stunder å 15,20 minuter dagligen i meditativ Stillhet. Alltså EJ i sömn, utan i Dvala eller i en lätt koma om så vill...DEt för att underlätta kontakten med mitt inre i Andlig sfär.

 

Sen måste jag äta oftare, lätt mat, Ej fettrik men i protein och lätt god mat som stimulerar i Näring och mys.

Små konditionspass, EJ långa som tar i Energi utan mys pass som jag håller ganska så hårt om, då jag Älskar ta ut mig sedan förr genom längre ridpass och långa dagar..

Jag dricker ingen alkohol, och då ingen Stark sådan. Kan förekomma i ett lättvin men då i medicinskt bruk för att underhålla i blod samt i cirkulations stimulerandet.OCH i lite gott...

ETT glas ÖL då och då i B.vitamin med lite andra enzymer är bra för matsmältningen och för Hud samt muskler mm. Men aldrig till ett rus, utan enbart till att Bygga och förebygga i kropp.

 

Att SE, som vi Medium brukar säga, innebär inte alltid att vi direkt SER, utan vi VET. Det för att visa vägen.

Vi visar en Dirketväg, där ingen ser själv, vilken väg han eller hon ska gå.Ofta i den synska Vägledning eller i Rådgivning som jag är Mycket anlitad i av idag. Många är inte Alls medvetna i, hur man som Ett Medium agerar, i arbetande stund och bryter gärna av i sitt Eget tyckande och Tänk.. DET är Direkt TABU att så Göra. Då vi är HELT eller delvis i ett sk. Medvetandegrads förflyttning och EJ stationärt i vår Egen kropp.

 

Därför kära vänner, SE Mig I LJUS..jag är ett Medium i Kraft,, och det VET NI Nu och följer mig noga...Ann!

 

VAD händer när man skriver i automatskrift och Siar åt sig själv?

 

Ja, jag tar NU upp detta ämne då jag idag EJ kan förstå, varför man EJ tar och skriver mer i Denna automatik istället för ringa runt till Olika medium..

 

VAD som hände mig 1992, var att jag själv fick kontakt med dennna Skrift i automatik i Skrift och som Jag DÅ inte visste något Om, ej heller hade Någon som berättade om den, då jag EJ hade någon i Medium som kunde visa det för mig..

DET gjorde, att jag fick en större oro eller frågande i, vad det var som tog i kontakt samt var INOM mig i stället för UTOM mig, som jag trodde den Andliga kontakten var..DÅ.

Visst såg jag ibland hörde,,men INTE på den nivå som senare skulle Bli, i Ett så kallat Medium..

 

SÅ NI som tror Er skriva, och då i Medium,,Fram med Era Medium så slår vi ihop Oss till en Grupp, där vi startar upp i anden Johannes..kramar Ann i automatisk skrift genom Mediumet Johannes i guiderna!

GOMORRON!

 

Ni som nu är vakna att möta ERA guider i min Blogg!

 

JA, här får NI känslan av att Möta UPP i Andliga Vägledarna när ni läser i det jag skriver och skrivit ned..

Jag arbetar som Medium och Spiritist i Guider som berättar i automatskrift om den Andliga sida vi föds och går Emot då vi lämnar jordelivet....

 

Jag Ann Fritze, är utbildad inom Sjukvård och i Naturläkandet..OCH i Andliga Guiders automatskrift, Hörande och i Tal....med det i ett ansvar av Synskt Siande och EJ i Spådom alternativt i Tarot....

 

Mina Healingkrafter är väldigt kraftfulla och bör ses i ansvar av ett läkande, även om det EJ är i Sverige en kraft att lita till...

Vi som ansvarar för dessa krafter i Healing VET, att förorda dessa och EJ i sjukvård där jag är sedan många år EJ i Arbete, utan lämnade för de krafter i Energigiva och i Ett synskt arbete med Djur, Natur och Människor,,,som jag med Åren lärt av de guider som framträder hos mig...

 

Jag skriver i Skrift till ER i Höst och Lär och utreder Era tankar om NI så vill Så sänd mig via mail i frågor eller i kontakt sidan i meddelande om era funderingar,, så skriver jag i svar till ER här i bloggen..se kontaktsidan...

 

Jag Siar alltså och EJ spår..Gratis i frågorna HÄR men tar betalt då NI Privat kontaktar mig via mobil 073 8170045, eller via besök, för andligt Rådgivande,,synskt sådant,,för Healing,,seanser, anhörigkontakt och för olika Kurser samt i Försvinnanden av djur och människor, där jag Också har i en Grupp på facebook..Medium SER i Försvinnanden..SE mina Grupper i Facebook där jag dagligen skriver och Stödjer UPP i olika frågor av idag...Pandemi samt oro i Ansvar av just Smitta gör, att jag idag Helst ej tar emot i besök, då smittan fortsätter idag och har EJ försvunnit...SÅ Mobil..073 8170045 finns jag på daglgien Ann!

 

IKVÄLL har jag lite i annat att berätta:

 

En utsatthet i andlig känsla..Ja, det får man väl kalla det ändå.

Jag har en förmåga som Många inte har och det gör att många frågar mig om den och Inte. DE som Inte frågar, brukar fråga andra som har med mig att göra, och belasta dem med frågor om mitt leverne mm.

 

Snälla, LÅt BLI..Låt mig få vara i mitt Privata Liv. Låt mig och mina nära kära i Hundar mm. få vara i tankar och i ett smått förföljande..NI som känner Er drabbade, TA det här och förstå, att det NI får i svar i andra,,,behöver Inte vara i det som ÄR...Ann!

Senaste kommentarer

30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
29.08 | 23:47

Tid o Priser!?

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...