Blogg i Synska Guiderna

 

I Sommar finns jag på HÖGA BERGS KURSGÅRD och då dagligen.

Det för att så många nu vill komma på besök, då i Healing med den friskvårdande Rådgivning som jag ger uti, samt även för seanser eller för den Nu attraktiva Automatskrift som jag Lär ut i olika Grupper och per distans.

 

Dessa Grupper är för Er som Önskar daglig eller Ofta kontakt med era inre känningar i Era guider.

Automatskriften kommer jag lära ut,,enbart i År och därför ber jag ER med Större kapacite att komma till era möjligheter i guiderna för Era Egna krafter till just Skriften......Ann i automatskrift.

 

De som önskar få kontakt med sina Egna guider och få en möjlighet till det,,,hör av Er samt gör er gällande på de Healingar vi har här på Höga Berg....Ann, För kontakt finns jag nu på mobil: 073 8170045,,,VÄLKOMNA! Ann i automatskrift genom guiderna,

VILL TACKA MINA GRUPPER I SKRIFT SAMT I DENNA TID I ATT VILJA LÄRA I ANDLIGA VÄGLEDARE!

 

Kram Ann!

EN förklaring ifrån ER med Vetenskaplig grund i hur vår kropps Immunförsvar frisätts ifrån att kunna hålla i den Nivå som den ska, för att vi ska kunna försvara Oss ifrån den sjukdomsbild vi har av idag, I just cancersjudomar mm.

 

Samt I Hur Ni tänker Er i den Smärtlindrande medicinering som Ni har tänkt att vi NU skall ta till,,då vi har Helt eller delvis i vårt nervsystem tappat eller i olika situationer helt blivit immuna den medicin som vi tagit under Många decennier. Mediciner som förstört och tagit över vårt nervsystem så det förlamats i den naturliga smärtlindring i Eget bildande av endorfiner samt andra möjligheter till Kroppens Egna smärtsensorers smärtlindrande..?

 

Ett övertagande av våra kroppars försvarsmekanism som NI inom den så kallade vetenskapliga "föråldriga! farmakologiska kunskap nu Har,,,det Ni kallar daglig verksamhet för grundlig, vetenskaplig, målmedveten och grundläggande medicinsk utveckling i forskning?????

Vad Ger ER för Rättighet att styra Oss mot sämre medicinering och då mot de Narkotiska preparat som Helt eller delvis slår ut vårt nervsystem???

 

Kära Ni inom den Forskar del som tar itu med dessa läkemedel och tjänar era pengar dessutom på det,,SE Oss Människor som de som Blir drabbade och EJ NI själva,,För Innerst Inne Vet NI att Ni gör FEL! Ann i guiderna!

 

 

 

 

Gomorron i Bloggen!

 

Idag är en Ny Dag med kraft i alla de möjligheter som vi har,,,eller Gör,,eller Kan göra...eller Ska,,göra...eller Måste..göra...JA..det var för Idag det här..

 

Men vad Behöver vi göra, för att må Bra? Det är Det som är frågan,,eller Hur?

För Måste jag i Allt..så blir dagen I ett Måste!

Ska, jag i allt..då blir dagen i ett Ska Göra!

Kan, vi göra idagen,,så KAN Vi,,eller Hur? Så det är bara att börja Bygga ER Dag Idag..Kära underbara NI!  Ann i guiderna i Andlig Automatskrift!

Gokväll i Bloggen!

 

Att skriva Skrift eller andlig Automatskrift är vad Jag får göra varje gång jag skriver Till Er här i denna blogg. Det för att jag Ej skriver enbart genom mina Egna tankar och värderingar , utan Också genom De andliga vägledare som Träder fram i Denna automatskrift.

 

Med det, får jag fram den andra sidans kunskap i det de vill ha fram samt i Råd och Stöd till Oss alla.

Att Skriva sådan här skrift ger,,i en kraftstimulans i hjärnan samt i muskler och leder som läker. Inte bara i vad många tror,, i ett Vetande i andra sidans möjligheter i just kunskap mm.

Denna kraft är i ett läkande sa vi,,men också i ett kunskapsberikande. Att veta,,är att bli i trygghet och Inte i en oro,,som en del kanske vill ha det till.

Vad som sker i en Andlig skrift då Vi skriver är,,,att få till sig meddelanden som kan göra i alla Gott. Det med mysiga och varma meddelanden,,inget Annat kära NI!

Så NI med starkare tro i spöken som meddelar sig i andliga guiderna,,NI kan Helt eller kanske Delvis hålla ER borta ifrån dessa kurser, då Ni skulle helt enkelt inte tycka vi är så intressanta i att vilja skapa mer än i trevnad,,,Ann i kvällen i andlig automatskrift genom guiderna!

Senaste kommentarer

07.03 | 17:35

Håller med där,Ann. En sån präst/ präster behövs. Kanske en fördjupningskurs till blivande präster.! Förresten till blivande läkare också...

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
27.08 | 22:30

Hej, vill boka tid hos dig.

Marie

...