Blogg i Synska Guiderna

 Hej NI som skall vara med i kursen samt till ER Övriga som är i mina Grupper!

 

Eftersom Många nu hört av sig till Kursen BILDSEENDE, som jag har den 4-5 maj på Höga Bergs Healinggård, så önskar jag meddela ER alla detta.

 

 

Mina priser är satta efter en möjlighet i ER själva,,och EJ efter mina Egna Önskemål, då jag själv går helt utan Ersättning. Det för att jag EJ har en möjlighet till det av idag. Det ses opassligt eller nedsättande för ER som ska ha ERA möjligheter till denna kurs.

 

Ja,, jag öppnar mitt meddelande eller Inlägg med att säga..HUR kan ni med ERA små möjligheter kosta på er denna kurs som jag tar betalt för med era små ersättningar?

Därför tar jag inte mer än vad NI kan ersätta kursen med.

 

Jag har Heller inga som helst möjligheter att stödja er i privata eller i frågor om er själva på denna kurs..Utan respekten ifrån ER måste vara att jag får Lugn och Ro och en Respekt till De Guider som Spiritistiskt kommer att Träda Fram i Krafter av just Healing samt i ett Lärande. Jag får helt lämna ut mig i ERA händer. DET är för ER att förstå,,,det. Och inte Tro att jag läst in eller på annat sätt verkar i dessa kurser.

 

I ett spiritistiskt sammanhang som nu är i dessa kurser,,medverkar NI själva Också med era inre förmågor och EJ sitter i Grupper och stödjer varandra eller pratar med varandra..DET är totalt förbjudet i dessa sammanhang då själen i varje människa får vara i det den skall vara och EJ påverkas åt någon annans håll än sitt EGNA.

 

Kursen är underbar!

Kursen är en av de ovanligaste, då VI som arbetar för den är Djupt engagerade att vilja stödja, hjälpa, och vidarebefordra,,detta Bildseendet i Vardagen för ALLA som är intresserade. Kom Ihåg det NI UNDERBARA.

 

När ni kommer hit,, blir ni i RO. Inga ord blir sagda mer än Mina genom Guider som träder fram.. Dessutom fikar vi och EJ äter mat,,Det är viktigt för ER som reser att ta med er själva av mat eller godsaker som ni behöver under ER resa, samt ordna för att ta ER till Höga Berg och därifrån till Logi som ni själva står UPP för.. Kan NI Det,,så är ni Hjärtligt Välkomna till Vårens kurs i BILDSEENDE,,,

VÄLKOMNA!

Ann, med Guiderna!

ETT Önskemål i att jag ska gå Ut med mina Healingkrafter i Syn samt i Hörsel har blivit,,då jag hjälpt Tre stycken Hit till Höga Berg och det för att få en möjlighet till dessa krafter i Fokusering samt i stabilitet och i ett så kallat Inre hörande alt. seende, i varsel och i ett ledande i att kunna gå och stå på rätt plats när det Händer Något. DET kallas för Varselfenomen eller kännande.

 

Jag arbetar FÖR dessa grupper som är speciellt Utsatta,,och EJ som jag ser det SEDDA av oss övriga.,, i deras problem i samhället.

Jag fick ett Nej av Aktiva Synskadade på deras facebook där jag genom ett meddelande fick ett svar från en som kunde SE. Jag undrar dessutom om det fanns NÅGON av de Synskadade som fick känna av dessa förmåner som man kan få av idag. NEJ! Det var alltså EN person som stoppade för de Andra utan deras Vetskap att jag erbjudit dem tre timmars utbildning gratis för TRE personer på Höga Berg i Stabilitet, Fokusering,,samt i lite andra ja,,faktiskt Övernaturliga resurser som måste till vid större syn och hörselnedsättningar.

 

Jag arbetar Helt Ideelt med dessa resurser i Syn samt Hörselnedsättningar och i Thinnitus, där världen Helt eller delvis stängs och Ej ger utrymme för ett öppnare Seende..Kramar ER som kommer Ändå och jag ger ER mitt hjärta,,,Ann,

HEJ IGEN!

 

Efter all julmat samt firande önskar jag med detta textinlägg meddela att mina kurser samt besök kommit igång och med det Era möjligheter till att få mig till Er igen med mina guider i Synsk Rådgivning samt i Healing i Tranceguidening med Johannes i all kraft i Livets frågor.

 

 

För SYNSK RÅDGIVNING I LIVETS FRÅGOR finns jag på mobil för tid; 073 8170045

VÄLKOMNA!

 

Att få till sig ER är min Uppgift av idag och jag är Mycket varm och tillgiven Er i all den situation som NI kommer med och som vi gemensamt löser tillsammans.

 

Mina krafter i healing är mer och mer och kommer bli en Stor kraft i sjukdom där man egentligen inte sägs kunna läka..SÅ NU Ni med era sjukdomar,,Jag får stå UPP för er nu,, och NI för Eran sitauation där vi Ofta är i både ledsamhet men vänder den till en positivare och kanske till och med i ett helt tillfrisknande.

 

Vi finns på Höga Berg och i mitt hem där jag ibland tar emot, beroende på mina möjligheter.

 

För HEALING där sjukdom samt depression mm. finns,,är jag i dagl,kontakt per mobil: 073 8170045,, samt via mess,, mail annfritze@gmail.com  och till och med via affirmation där NI som har guide skriver till mig via automatik,,JA,,NI finns,, ni med NI skriver och mailar via ER automatiska skrift,,Ni Duktiga!

 

SER ER I LJUS! Ann i Automatisk Skrift via Guiderna

 

Vad sker när du får Rätt?

Eller ska jag fråga dig Ann,,Vad säger dina Guider ,,när NI får Rätt?

 

 

Idag fick jag detta mail...

 

Jag svarar dig du Mysiga frågande,,, såhär genom Guiden Johannes i Automatskrift..

 

Jag Siar: Det är Inget som händer mer än att vi styrks och att Ni som Ej förstått tidigare att Anns förmåga är i guider som träder fram MYCKET starkt och seriöst...Då för att skydda, värna och stärka...DET är det vi är till för och Inget Annat...Ann i skriften.

 

Jag siar mera:  Jag såg redan den 15 november 2018,,och som jag sedan nedskrev i min grupp De Andliga Vägledarna,,på facebook om denna Storm med katastrofinslag,,,,Det gör att de som är i Min grupp..stärks och får hjälp...Ann i skrift..

 

Mina Healingkrafter kommer att stärkas Också..och starta upp här i januarimånads slut...Det med Höga Berg som är kursgården för Oss guider samt för Healingkrafterna Enbart..och då säger jag Så..Det betyder att jag får bevisa de krafter som ges ut i sjukdom alternativ psykisk nedsättning mm. olika ansvarsområden där..jag är i ett Medium dessutom med Större kraftenergikälla i psykisk och fysisk nedsättning i energidepåerna, ser jag som det som är i ett Läkande...Ann i krafthealing via guiden Johannes i skrift..

 

VÄLKOMNA NI som önskar denna Healing samt Synskt Friskvårdande. Är även utbildad inom Sjukvård med Sjuksköterske examen mm....

 

I sociala frågor med inblick i livets frågor finns jag dagligen per telefon: mobil: 073 8170045 för Synsk Rådgivning....Välkomna NI Underbara!

En skogspromenad med min Schäfer LEIA..resulterade i en skogstjärns lilla bäck med porlande kristallklart vatten med Mossan som reningsverk.. Ann och LEIA..

Senaste kommentarer

22.01 | 12:35

Hej Ann!
Vilken tider hade du tänkte denna helgen?
Kram Rosie

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
27.08 | 22:30

Hej, vill boka tid hos dig.

Marie

...