Blogg i Synska Guiderna

Att leva och kunna Uttrycka sig..är helt klart normalt.

Men att genom ett Medium, vara i ett sådant tillstånd att kunna visa att andra så att säga Går igenom,,för att vilja uttrycka sig,,

Det blev min största kraftkälla och ibland Mycket orolig för Vissa.

 

 

Att De visade sig för mig,,,Det kunde jag säga och berätta,,Men att säga Du mamma, din mor önskar att du Inte gör så då du blir i ett sämre humör,,eller Du Mamma, Din pappa är hos dig Nu,,och Morfars doft  kändes i Hela rummet,,gjorde ibland att jag blev Mycket surt behandlad ,Eller tom. Omkramad då det jag sa,,var till det Bättre,, Jo Jo,,I familjen blev jag en Pina till en början..

 

Jag provade tom. min far som strängt var bunden till sina jaktbröder att säga då jakttiden började,,Ni går väl inte på de fällor där småbarnen (kidden) ligger och rumstrerar Om..för då Visste jag att min pappa fick sk.Ågren,,

 

DET var inte populärt..då jag visste ibland i förväg Och då i min familj,,för det första,,

 

Sen var jag själv med om att förlora i man ,,barn,, och i Mina älskade älskade Djur. Jag fick själv Natta Dem, DVS. de avslutade sina Liv i min famn..

 

 

Som sjuksköterska visste jag alltid Vem som ville ha mina händer om sina eller kunde ge det extra trycket om Kudden så den låg rätt. Jag kände Oerhört för mina patienter. De som låg illa nattetid var jag hos och de som arbetade med mig var ständigt till hjälp.

Jag älskade mitt arbete som Sjuksköterska och läste vidare.

Eftersom Åren gick och även jag levde i de som fick problem och då med större oro,,förämrades min hälsa drastiskt och oron om Muskelsjukdomen MS blev.

 

Jag las in och blev i kramper och kom sedemera upp på Hjärtintensiven då mitt hjärta vid 40 årsålder började krampa.

 

Jag var då i andra männsikors vård och började återhämta mig..och då förvånande sanbbt. DET blev min vändning till ett sundare liv med återhämtning samt lite mer i stillhet och med rätt att kunna själv känna efter.

 

Jag började vid denna tid få min guide Johannes i röst och i tal till mig och kunde sia fram mat samt dryck som närde mig och läkte mig dessutom. En viss mängd av det och en viss mängd av det.. Jag blev ETT med Johannes som även idag är Mycket noga med Vem jag lever med eller tycker Om mm.

 

Jag dricker inte, och då i alkohol som stör min hjärna. Ett glas Sangria eller ett glas Öl då och då,, stärker mig och då i humlen i Ölet som ger ut i veteblandning en viss enzym till mina leder...samt i vinet som gör att min motorik med muskelkramperna försvinner nästan helt.

 

Det med en viss typ av Healing gör att mina leder mår perfekt av idag och även Musklerna. jag blev en duktig Healer genom att kunna Sia och få fram Var,,eller i Vad som skulle ätas och köpas in.

Istället för i vitaminer i tablettform och i ev. örter som ger i ansvar av ibland förgiftningar...ja det finns faktiskt de som tror att ju mer jag plockar i mig i växtform och i örter kryddor eller i bär,,Så eller Då läker man?

 

Jag började alltså få till mig MIN egen kropps funktion så att jag förstod min Egen Nutrition och hur jag skulle omsätta den i inköp och i hur och var jag skulle handla mina varor.  För DET var mycket viktigt det Med..Jag får inte köpa något där det inte är en hygien och att varor samt personal inte är i det de ska.

 

Så i många år har jag fått lära av dessa guider en naturlig läkekonst där Healingkraften i energi med hjälp av Johannes ger i Läkekraften Energi,,samt i råd och stöd i näring och då i olika Livsmedel...samt naturligtvis i att Hygien för att få så lite smittspridning är A och O,,,

 

Ann i skrifterna!

 

Att Lära sig till ett Medium ,,,Går inte!

Man måste bli I ETT  Medium samt starta UPP med ett Medium.

Med det menas att jag är alltså Mediumet i MIG.

 

Vad hände då Mig då jag Fick mina Medium till Mig?

 

Jag var inte sjuk psykiskt,,eller inlagd på psyke eller på någon annan avdelning som En av ER faktiskt sagt. Nejdå,,jag var helt frisk.

Jag hade visserligen en vardag i hårt arbete och andra uppgifter,,men jag var Mitt i Livet,,om ni förstår.

 

Att Livet förändrades av en Upplevelse på en vind,,då jag låg på en av min mammas och pappas shässlonger och tittade på de gamla sakerna och kläder som var prydligt upphängda,,,En vy ifrån en Större vind med gamla anor,,som man ser i dessa gamla filmer i romantisk idyll..JAA..där har ni min mammas härliga anlag i att smycka sin vind.

 

Jag tog mig dit ibland då jag var trött och kanske lite i det som jag kände var på Väg. Ett större Seende,Ett större Jag ,,Eller ett större Någon som bara var så Underbart att värmen bara Måste vara I Gud,,

En Guds hand sträcktes Ut ifrån sidan av väggen plötsligt som en shimär,,i ett ljus som jag aldrig sett förut. Ett skimmer av pärlemor kom emot mig och jag Hörde en röst säga..DU har en uppgift Ann ,,som Du vet att Du har..Hjälp de som inte tror på Oss!

Sen försvann synen och jag blev i mig själv igen..något skakad och Lite gråtig eller kanske i ett Medium på väg att ta kontakt?

Ja,, inte visste jag det Då, utan sprang nedför trappan som ledde till mammas och pappas gamla mysiga kök, och slängde igen dörren till trapphuset.

 

Nästa vy var,, när jag hade kommit hem ifrån hästarna och ridit,,plötsligt ser jag en man i rummet stående i ljusa kläder och jag fångas av hans Enorma kraftkälla,,En vacker medelålders man med medeltida eller i jesuskläder i sandaler och ett rep om midjan,,,DÅ förstod jag att något var som jag inte helt förstod och frågade inom mig utan Ord..VEM är DU?

Inga ord ifrån hans mun,,men jag hörde honom inom mig med Mycket mjuk stämma säga..JAG är i Jesus,,I Jesus jag går och heter Johannes Döparen!

 

Därefter försvann denna man ur min kraftkälla och synen försvann.

 

Jag hade aldrig varit med om något liknande eller sett något som var så starkt så jag trodde jag var i samma Vy eller ska jag säga, Himmel?

Jag blev mycket entusiastisk och berättade för mina föräldrar som i Sin tur blev Tystare och Tystare. Lite funderande mer..så fort de träffade mig. Jag fick känslan av att känna mig utanför och lite besviken på dem så jag fortsatte berätta om mina upplevelser som ibland bara kom och sen blev i min skrift och i ett hörande och sedemera i ett tal..som jag gör då jag har mina Seanser.

 

När min automatskrift sen utvecklades till Ord som kom så vackert,,Blev mina första Ord av just Guiden Johannes såhär: Jag Älskar Dig,,,Johannes Döparen,, med hans lite spretiga tjocka stil...DÅ började jag bli i ett medium,,I Mediumet Johannes I Döparen,

 

Se min bok vartefter som handlar just om kontakterna med mina guider och deras Ja,,upptåg eller uppenbarelser genom den andra sfären för att Visa mig att de Tryggt fanns där,,och till och med inför Andra då de var och besökte mig..

 

Att bli i ett fenomen,,eller i ett Medium med så starka krafter är i det stora hela rätt mysigt..men ställer också ett krav. Ett krav att visa mina intetioner i Mina guider och inte i Allas guider.

Det för att i Mina Guider som jag av idag förmedlar till människor för att stödja och hjälpa..är Ingen Liten,,Ingen fattig,,så man inte kan hjälpa,,Ingen trolös i tron..och framförallt,,Ingen är mindre än Någon annan för dessa Guiders Kärlek i Gud..

 

Ann!

 

Vad Händer då Du siar och Hur gör Du?

 

Svarar Dig Du som fick svar igår på dina frågor,,,

 

Jag arbetar som ett Medium,,Ja..igenom ett spiritistiskt Medium. Med det menas ständig kontakt med en Övernaturlig eller paranormalt medverkande kunskap i själ och i kropp som vidgar Allas medvetande.

 

Ja..finns verkligen DU? Ann..

 

Ja,,och en del andra Medium som har liknande eller små influenser i samma riktning.

Jag,,har för min del en mycket stor och Väldigt kraftfullt Medium, som Helt går igenom...därför all min kunskap samt krafter i Energiläkandet.

 

Jag Siar i Allt och får EJ överträda i rättvisefrågorna eller i etiska oroligheter,,,Därför säger jag ifrån då jag blir utstött eller inte igenkänd då ni går förbi och har talat med mig i telefon om era liv mm.

NI går ju förbi era Egna Guider som träder fram,,kära NI ,,när NI ringer och får dessa frågor lösta som ni själva Inte Kan...

 

Så Nicka igenkännande och gå inte bara förbi,,för NI är i Mitt hjärta,,större och Mer än NI tror..jag lovar,,Ann i guiden Johannes i skrift..Hjärta ER!

 

Hej Igen efter ett tags uppehåll!

 

Ja,,jag har en grupp på facebook tillsammans med guiderna,,De Andliga Vägledarna, som ger ut i större oro i Etik.

 

VAD är Etiskt tänkande..ellr vad är..Stora ord Ann  men håller Du?

Eller kan Du så kan Jag!

Eller kan Inget för jag är Ingen!

Eller är det Här i Gud..Näh,,då vill inte jag vara med!

Eller Ska DU vara någon enbart i denna Grupp,, när Jag är någon Också i det Här?

 

VAd är det jag vill komma Fram till?

 

Jo,,var har NI då era kunskaper kära NI,,NI som sitter så att säga utanför gruppen och kritiserar enbart..

KOM då HIT och Visa ER,,

Var med Oss som ställer upp och ger uti den spiritistiska läran i guider och andliga vägledare,,GE själva och Börja Bry ER om Andra,,för DET är ni Mycket dåliga på,,det måste jag säga..

 

Kritik ifrån Mig enbart,,Nej,,men ifrån era Egna andliga vägledare,,Ni Underbara,,som jag brukar kalla ER,,NI får kritik ifrån den andra Sidan,,AV Mig? Nej..då lynchar ni mig,,eller Hur?

 

SÅ är det i grupperna av idag,,,Får inte JAG,,Ska inte DU få Heller,,

Så är det Inte i min grupp där Vägledarna går fram utan,, Där är Alla välkomna i Tyckande om sig själva och Andras VÄLGÅNG,,EJ i Elakheter som Varför får Du eller HON?

Eller Ska du besvara hennes fråga före min..jag stod före henne i kön..eller Varför alltid ett Nej till Mig då hon svarade de andras fråga om min mamma eller pappa på den andra sidan.????

 

Dessa frågor och svar får ni tänka på NI som är i mina Grupper på facebook och varför inte i vardagen Också.

 

Jag har inga råd till någon som sen sitter med ett glas Vin eller andra droger i tron att påverka andra om mina råd i facebook till andra, som sitter i samma situation de själva gör eller gjort..DET är totalt vansinningt att råda i någons liv om man inte är förberedd och då i den kunskap som jag och en del andra har.

 

Så för MIN del kan ni avsluta era konton hos mig och vidarebefordra till er själva,,Skit ska Skit HA..inte sant? Så är mina ord till er som Går bakom ryggen på andra och EJ agerar seriöst i andra så JAG i Min person får fara Illa.

 

Jag tar Inga skällsord eller skitsnackande i mina grupper där jag i seriös Ledning och i kristen tro vidarbefodrar, de Andliga Vägledarnas Råd samt STÖD i olika samhällsfrågor och i kunskap, i Nöd samt även I myspys som de Så önskar få göra genom Mig och mitt Medium Johannes i Döparen...Ann i automatskrift ,

Senaste kommentarer

I dag | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
27.08 | 22:30

Hej, vill boka tid hos dig.

Marie

...