Blogg i Synska Guiderna

Vad bör man tänka på när man anlitar ett Spiritistiskt Medium..och hur beter man sig i ett samtal med ett Medium som Siar genom guider?

Vad betalar man för samt är det värt det?

 

 

När någon ringer mig..känner jag det ofta strax innan och får sätta mig i lugn och ro...för att skapa den kontakt som jag behöver för det väntade samtalet..

 

Den guide som företräder den som ringer...förbereder mig inför olika frågor och då i ett sk. Trancemedvetande. Med det får jag en känsla i vad som skall sägas och gås igenom för att råda och leda till det som ger i råd samt stöd..Ofta frågor om tragik med sorg och sjukdom eller i Healing. Jag har en egen utbildning inom vård samt inom företagsverksamhet och med det många år i mitt liv som Också stärker i det som det Medium vill råda i till den som ringer för stöd..för att stärka och leda till det allra bästa.

 

Det brukar också vara i ett andligt siande med Healing som Kraftstöd och ett rådande i livskvalitets höjande råd, som med värdering i olika utbildningar  kan ge i personens liv mm. Och även  stöd i kärleksrelationer där oro i samliv och kärlekslösa förhållanden kan få liv igen..

Ja...det händer ibland att barn med vuxna ringer och pratar om skola, vuxenliv som väntar dem..samt om syskon som inte kommer överens som jag får Sia fram till det bästa genom guider som träder fram.. Med andra ord..en stor social möjlighet ..men i Synsk sfär och i andliga vägledare Mästare som är i Omsorg om deras väl och ve.

 

Dessa samtal tar jag mycket litet betalt för, då jag ej kan få mer än portmonän kan ge Ut..men jag är inte rädd för det..utan tror på att jag får av glädjen att kunna hjälpa och ibland stödja till de som kommer Över den sorg eller de dilemmor som de ringer om för att få stöd i.

 

Vad den som söker i Andliga vägledare i stöd i rådgivning eller i Healing bör tänka på är...att vara i så stort lugn som möjligt för att kunna lyssna och ta till sig de råd som ges..då jag Ej ger ut i råden själv...med det menar jag att den Synska rådgivningen ger ut i guiderna ifrån andlig sfär och då i det allra bästa..

 

Kram till Er alla som Önskar healing av guiden Johannes .Ann i krafterna..

 

 

Vad skiljer Oss åt?

Vad kan man begära av ett Medium?

Varför får  man inte betalt för det man hjälper till?

 

Att Sia eller Spå..är helt eller ibland enligt många samma sak...

 

Enligt Mig..helt andra ansvarsområden..

 

Att Sia eller Spå..har inga gemensamma nämnare eller som jag säger Inga gemensamma ansvarsområden.

 

När jag får fram budskap..tar jag kontakt med de andliga vägledare eller andevärlden som vill svara på det som skall svaras på..Då för att stödja och som jag vet att de gör älskar att få hjälpa människor att få stöd och hjälp i olika situationer för att undvika ev. Skada i livet.

Det kan vara i alla frågor man har som gör att livet skall få fortsätta och då i det bästa.

 

 

Att spås..är..då man får ett tecken av något som man sen själv eller någon annan ansvarar för att Tyda...det kan vara i kaffesump..eller i stenar..eller kort..ofta för att mysa och ibland spå sig själv..Ja..där är skillnaden..

 

Att jag sen har ett Trancemeditativt seende gör att jag är ett så kallat Direktmedium av idag och med det får en djupare kontakt i ett automatiskt skrivande och med det en sk.direktkontakt...det med också ett Hörande av dessa vägledares meningar samt ord som de pratar på andra sidan gör att jag är säkrare än många. Det för att det får inte bli i råd som ej styr åt rätt håll. Likaså med min skrift..

 

Att Synskt Se eller Höra..gör att jag kan tala genom dessa Guider och med det direkt berätta vad den andliga företrädaren vill ha fram till  den som Synskt vill ha råd ifrån den andra sidans Andlighet..

 

Därför tar jag enbart emot under en viss tid i denna förmåga då den tar av min kraft samt att jag Ej siar för många åt gången...

 

Kram Ann..

 

Att skriva i Automatik eller i andlig skrift kallad Direktskrift..krävs en kontakt med andra sidan.

Att försöka eller tro att ju mer jag försöker så kommer jag att få kontakt..det är inte så man gör för att skapa kontakt med den andra sidans vägledare...snarare tvärtom..

 

Det är De Andra sidans vägledare som tar kontakt och Ej vi med dem..

Ann i automatskrift genom Guiderna!

 

 

En Mycket Varm lite sensuell version av en möjlig situation i ett parförhållande..Ann i automatskrift genom Johannes..

Att förlora en Fyrbent vän...som då är i Madicken...en vacker oerhört varm mild Collie..är att förlora en bit av sig Själv...

 

Hon har följt mig i 5 år och ville följa mig minst i alla åren som finns...men Ork och sjukdom i ålder..gjorde att hennes hjärta stannade...

 

Efter mycket tårar och djup djup sorg..fattade jag ett beslut...jag ska finna mig en annan möjlighet i större hund..då jag under många år haft både små och större hundar..

Och fann henne i Hunden schäfern Leia...9 månader gammal och redan mig trogen..

Jag sörjer dig djupt kära älskade Madicken...Och kommer alltid minnas DIG..

Älskar dig ...Ann!

 

 

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...