Blogg i Synska Guiderna

 

Vad Händer i Framtiden Ann?

 

När jag hör ERA frågor så blir jag i ett sk. Svarande, eller i ett affirmerande. Ja, ett Medium svarar Upp och säger Svar till ER.

 

-Vadå, Medium,,Hon Ann,svarar väll Själv,,men i en Känsla som Hon får till Sig,,,,

Nej, Jag svarar alltså INTE upp i min Egen känsla av svar på ERA frågor.

NI får ett Mediums svar.

 

Jag kallas för Ett Transmedialt Medium och med det i en Direktkontakt med andlig sfär.

Denna förmåga är Ytterst sällsynt och kallas för Synskt Medium i Trans.

 

Ja, det blev ett ståhej, häromdagen då jag presenterade Mig. Det till dig som jag fick en fråga i telefonen OM. Du frågade: -Jag vill ha EN fråga besvarad och INGET annat och betala efter det... En hjärtefråga.

Jag fick svara dig såhär:

-Jag kan Inte enbart svara på de frågor som DU själv önskar svar på utan på de frågor som DIN vägledare Önskar dig för att det ska gå till det Allra bästa för Dig. Oftast, blir det svar på frågorna som man VILL ha,,men ibland Inte.

Det brukar vara, när man går igång FEL. DÅ svarar de Inte upp på dessa frågor utan leder i det som är rätt.

 

Jag har alltså Inga som helst möjligheter till enbart EN fråga och ta betalt enligt EN fråga..Det finns Inget Medium som gör så och skall ses oseriöst. Ann i Andlig automatskrift...

 

Jag Sätter Igång dig som är i kraft av Guiderna, i Skrift samt i ett förnimmande för Dina Egna Möjligheter och EJ för Andra.

Det är Viktigt att växa Själv Innan man växer för Andra! Ann,,,

 

Hej Skriftledare!

 

Idag har vi en månad i Adventstecken och med det en känsla i LJUS!

Vad som sker i Era Skrifter är i Ljus och med det en känsla i Andlig atmosfär i just det Kristna band som vi har i de Kristna Skriftledarna.

Ni som valt att EJ ha dessa Guider, har i Era Egna guider där ni Ej företräder det kristna budskapet. Ann i Skriftledarna!

 

 

Ann i skriftledarna!

 

Gokväll!

 

Har ett Meddelande till ER som Inte kommit eller hört av Er och som har Skriftledare.

 

Var vänliga Höra Av ER och starta Upp era Skriftledare så Ni kan skriva i Meddelanden Igen eller Fullt Ut.  Kram ifrån Mig Ann!

SER ER I LJUS! Guiderna i skrift!

 

Hej Bloggen och NI som Följer Den!

 

Tar upp en diskussion där jag med Sorg i hjärtat tar Upp striden med Olika kyrkors företrädare.

 

Jag har under flera År, haft en verksamhet i Mjukhet, Värme, Omsorg, där många Andra Aldrig skulle sträckt ut sin hand, en verksamhet i krafter av Guider, eller Andliga mästare, eller kanske det vi kallar GUD.

 

En kraft i Healing, där jag själv kan vara en företrädare i att Lära ut i friskvård samt i andliga energier som så Många andra ansvarar för av idag.

En Skrift,där jag kan bevisa, att Andliga Företrädare existerar och då i GUD.

En Andlig skrift där jag kan påvisa en kunskaps nivå, som inte många av idag i vår Värld HAR!

En Andlig skrift, där DU och JAG har en möjlighet till Råd samt Stöd, i det Liv vi lever I.

Ja, En kraft som Ingen av Er andra har att lära Ut, för det Mediumskapet i dessa Guider har Jag.

 

Då jag har fått Höra, av ER som nu Skriver i Skrift, är..-Kan hon inte sluta prata så mycket,,då hon lär ut,,så Jag får prata och tala istället på kurserna?

-Får aldrig Jag vara Någon i dessa kurser.

Òch sist men inte Minst,,-Dessa kurser är Helt Enorma,,Varför är inte HON i TV?

 

Svaren på dessa frågor tror jag redan är sagda då NI ser Dem..

Men EN fråga ska jag besvara och det är..Varför är HON inte med i TV?

 

Svar: Jo, det kunde så blivit. Men jag avböjde då jag Inte kan står till svars för hur många som skall Vrida, vända, hota sig till denna skrift, och avvisa den, även då den kan bevisas.

En större person har haft denna skrift. En person som blev helgonförklarad. En liten söt Nunna vid namn Birgitta. SER ER I LJUS!  Ann,

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...