Blogg i Synska Guiderna

Med den här sköna allvarliga livserfarenhet i låt..ger jag Er i den situationen en möjlighet att Läka...Ann och Johannes i guideskrift..
En mycket lycklig period i mitt liv är av idag..att få komma ihåg sin allra första stora kärlek till en låt...som jag som mycket ung bara älskade att lyssna och Spela och sjunga själv...Här med Inger och Sin familj...Ann..
En större sångerska i Grekland under den tid som jag själv var där i ett krigshärjat Cypern...Ann..

VÄLKOMNA TILL MINA HEALINGAR...Där ni får Synsk Rådgivning med Healing...

OCH TILL DE KURSER SOM NI SJÄLVA FÅR LÄRA I KRAFTERNA I HEALING...

 

Ja..det börjar närma sig Vår..och det blir ljusare för varje dag....

Har ni tänkt på hur ni Själva lever och känner i er egen vardag?

Har ni en känsla av glädje inför framtiden eller känns det som en oroligare tid som kommer er till mötes?

Kan jag hjälpa er till Svaren där? Och ge er en Ro känsla samt stöd i era Frågor...

Jag arbetar som spiritistiskt Medium med Guider som svarar upp genom mig på era frågor om Livet..Det för att Łivet av idag är ofta i ett frågande och lite Osäkert i ibland..

Kom gärna till mina Sittningar som jag har i Vår, Sommar,. På den lilla Kursgård Höga Berg strax utanför Sandhem i en underbar miljö för meditativa och läkande möjligheter..

Och där jag under våren börjar med de HEALING KURSER som innebär att lära i det man Själv inte har i krafterna....genom sin egna Livsguider.... VÄLKOMNA....

 

Ann Fritze i Guiderna.....mobil: 073 8170045

SYNSK RÅDGIVNING 

ÐÄR JAG SIAR OCH HEALAR OCH GER SVAR PÅ ERA FRÅGOR OM LIVET

Jag arbetar som Synsk rådgivare i de frågor som har med andliga funderingar samt upplevelser att göra. Mina Guider i denna Blogg samt i arbetet mitt är de kontakter eller arbetsverktyg som jag här har till mina möjligheter och jag styrs eller leds...fullt ut i dem.

 

Att arbeta som Healer i de krafter som ett "sånt Här Medium."...är för många kanske lite skrämmande och ibland...oroligt då det går ut i media mycket om skrämmande och orosfyllda hem i spöken samt andra fenomen som Jag INTE sysslar med..utan i varma härliga medmänskliga OCH kärleksfulla guider i Gud...

 

Det är MYCKET viktigt för mig att få ut det så NI med andliga seriösa känslor EJ får till er att era känningar inte stämmer för er egen andliga mognad samt utveckling..

 

HÄR i Sandhem Siar Vi..och Spår ej...det är Också viktigt , då många vill ha lite Kul..i att kunna fråga om sitt liv och drömma sig bort i det..ett tag och kanske Också förverkliga sig i dessa råd som spås  dem...Det för att tron ändå varit i de spådomar eller råd som givits dem...Ofta i ett förverkligande i sorg och i oro...Därför säger jag ännu en gång Jag Siar genom Andliga guider-vägledare och ej i kaffesump mm.

 

Jag ber er Också att tro på det Ni själva har och givits er och Inte i ett ansvar att lämna er i andras händer då Ödet är I ert Eget Ansvar...Kram Ann....

..

Senaste kommentarer

28.09 | 16:39

Toppen Ann det fina med dig är att du är så seriös och ärlig å står upp för din Andlighet och din spiritistiska Mediala sida som jag ser som en Gudagåva. Kram

...
28.09 | 16:27

Toppen Ann du är helt underbar i ditt sätt att vara. Jag tror på dig och står vid din sida Kramar Gittan.

...
25.08 | 13:19

Synsk rådgivning vad kostar det.

Vänliga Hälsningar
Solveig

...
10.08 | 07:17

Hej! Vill gärna veta var du håller kurserna,vad är
priserna?
Vänligen
Inga-Lill

...