Blogg i Synska Guiderna

Hej Ni Goa som följer mig i bloggen!

 

Idag upplever jag en viss förändring, och då menar jag i det som Jag nu arbetar inom.

Två personer kom till en av mina senaste grupper och har fått sina Egna vägledare till sig via Automatisk Skrift eller som jag Också kallar det andlig guideskrift, då vi Här Enbart får fram de andliga seriösa Vägledarna. Och det till Stöd, Kunskap och Hjälp i Tröst ev. i det Liv vi lever I..

 

Med det anser jag att vi kommit en bit på Väg att sprida och hjälpa er som orkar att vägledas och då i andligheten. Att säga Orkar menar jag, att förstå att Stå PÅ Sig och inte bara lägga ned. Det för att andra,,också vill runt ikring,,,men kanske Inte kan..Det kan medföra en viss avundsamhet samt oro i gliringar mm.

 

Att få en Guideskrift,,innebär i Ansvar. Ja,,ett ansvar att uppträda och vara i en seriös känsla. Det för att de Andliga Vägledarna står Upp för just Det.

Med mina Vägledare som jag hjälper ER med är..först och främst att Kunna djupna eller ska jag säga Lyssna,,och Vilja det..och inte skrämmas av allt som sprids i media mm. om oroliga Andar och troll..ja spöken dåh....Det är dessa goa personer som kommer hit och Lär sig.

Så Ni som Sprider att Ni har guider utan att ha dem och säger Er ha, en guideskrift,,kan vara Helt i det NI själva är I..Ann i Andlig vägledare I Skrift..med sin Johannes,,,

Vill med detta Inlägg bestämt tillägga att Inga som har med Frireligiösa samfund, eller andra samfund där man EJ har en Tro i andligt kännande, får vara i guiderna.

 

Tillägg: Den som Önskar ifrån ett Frisamfund eller kyrka har naturligtvis möjligheter att komma Hit..vad jag menar är,,att Frikyrkorna i dessa guider har inga Guider att träda fram med,,då de själva avsvärjer sig dessa..I övrigt har jag ,,som personen Ann och Guiderna INGA motsättningar vad gäller Några kyrkor eller religioner som är i Tro...,,

Ann! 

 

I Healingens värld, finns olika chakragrader. Dvs. olika graderingar på djupet å ett organs Energiflödessvängningar. Ja,,det är just Det som Jag sysslar med, energibalansering i olika organ.

 

När man balanserar ett organ får organet ett tryck i sitt energiflöde som gör att det svänger i olika gradantal? Ja,,ett sätt för mig att försöka förklara varför jag Inte ser en del av Er Heala,,utan att Ni har en Vilja, i att just Heala, eller hjälpa någon eller er själva till just ett läkande i naturlig alternativ möjlighet.

Det är Inte fel i sig..MEN bör vara i ett uttryck därefter.

 

När man som Jag Healar, så får man ge ut i sina Egna chakran och då frisläpps en del energi genom mig själv och genom det Medium ifrån Andra sidan som går igenom. DET kallas att bli I Ett Medium och ej bara att vara ett Medium...

 

Att vara ett Medium, eller i stöd i ett Medium, är att få en respons Då och Då och det kan vara i ett som jag nu lär ut,,i skrift eller i olika kanaliseringar med ord samt korta meningar i röstdel. DÅ ifrån ett så kallat Stödmedium.

 

När man lär till ett Stödmedium, får man ofta ett Större alter Ego,,dvs.i kunskapsnivå och i ett Vetande. Då i det som Mediumet Självt vill få uttrycka i kunskap för att stödja i Den personens liv. Dessa Medium är Oerhört i kunskap och i oändlig kärlek till Oss människor och Ofta i en som de säger Guds kärlek.

 

Jag har varit med om Mycket nu, Och då i Er som har anlitat mig,,eller ibland bara lyssnat till mig då jag pratar genom mina Medium.

Ni har en större möjlighet genom dessa guider eller Medium som ni lär er av Här och måste också Då förstå,,att era anhöriga kan börja Undra,,eller vilja slå Ned på det som NI nu har fått och känner för.

I dessa tider med hårda Ord, meningsskiljaktigheter,,annorlunda varanden och då i andra kännanden som Ej har med andliga yttringar att göra..KAN bli.

 

Ja..tom.i ansvar av tråkiga följder. Att få ett Medium och vara en person med Större förutsättningar som NI mina kära Adepter nu blir och ÄR genom skrift och ord,,gör att ni blir ifrågasatta,,Ja..det var Det som ni blev en del nu och då av era egna Anhöriga.

 

Varför det blir så är,,Är att i Sverige av idag, ges Ingen pardon åt andlig myspys känningar,,eller kanske åt det kristna budskapet. DET beroende på hårdheten i många människors medkänsla och att vi idag ser mer åt hur vi har det i Oss själva och skiter i andra eller annat som Berör.

 

Att se sin Granne,,av idag,,och säga ett Hej,,Det kan vara till och med ett hot för någon då Det väcker onda känslor,,eller att vara på fel plats,,då en av oss är i annat som den inte skall vara mm. Ja,,helt enkelt,,man kan bli i ett förföljande, Olika män som tittat in genom ens fönster,,exempelvis,,eller skuttar runt hörnet här och säger HEJ Ann, vad kul att Se dig,,och sen bara stirrar på ens bröstparti,,för att sedan springa iväg och göra annat..eller sen jag kommit till Sandhem,,helt eller delvis inte hälsa,,, DET hör till här så Jag har inga vänner i ER,,det har jag förstått.

 

Men kom gärna på mina Healingar på HÖGA BERG, Ni som står upp för en trevnad och önskan om att vilja trivas ,,för Där trivs vi,,VI som är där..Ann i guiderna!

MEDIUMKURS I ANDLIG SKRIFT 

En så kallad automatisk skrift genom Andliga vägledarna!

 

Jag startar Upp igen med den Andliga Skriften som är så Populär hos ER med känslan i Andligheten.

Denna skrift är För Er med en känsla att vilja Växa i Andliga vägledare och EJ i Intuition eller i att som man säger Avläsa mm. Utan att Helt få en Skrift i Andliga vägledare som Stödjer i ens Egna Liv mm.

 

Jag är den som idag går Ut med dessa Kurser och då i ett Kursledande HELT i ett Transmedialt Seende. Dvs. i att i en Guides Ord och mening HELT få fram era krafter den stunden Ni är hos Mig och guiden Johannes i Döparen,,,Ann,

 

Kursstart Efter hur NI själva kan,,och att jag med det försöker Ordna för ER alla..

Första eller andra helgen i Augusti,,blir denna kurs och sedemera en kurs i HEALING..Denna kurs är redan uppbokad..men jag tar emot för EN kurs till..så Hör av ER...mobil:073 8170045 eller via messenger,,,eller kontaktsida på denna hemsida,,,

Vill med detta meddela att NI med Andliga skriften är välkomna till Mig på Höga Berg, nu i Sommar till den lilla Healingstugan.

Då för att få en Healing samt att få röra ER med De Andliga ledarna.

 

En Yogahealing innebär att rörelsen är i andlig Guide och EJ i akrobatik eller i inlärda rörelsemönster..Så NI med rörelseinskränkningar eller smärtor med svårighet att slappna av,, sömnsvårigheter mm. är välkomna nu i sommar till HÖGA BERG där jag varje fredag mellan kl. 1600 och 1900 har en healingverksamhet för ER med Yoga och arbete med friskvårdande...Ann, VÄLKOMNA meddela er när NI kommer..

Senaste kommentarer

04.07 | 15:22

Bra skrivet. Jag tror många tror sig vara guidade, men inte vet så mycket om det hela. Så var det för mig. Nu vet jag lite mer.

Tack för hjälp och stöd 💖✨💜

...
28.06 | 19:19

Fint skrivet och beskrivet Ann!

...
03.06 | 22:06

Bra! Fint beskrivet, känner jag.

...
07.03 | 17:35

Håller med där,Ann. En sån präst/ präster behövs. Kanske en fördjupningskurs till blivande präster.! Förresten till blivande läkare också...

...