Blogg i Synska Guiderna

Idag har vi en möjlig Tid i Andliga guiderna. En Tid med kunskap som bara De har att meddela. Det genom den Skrift som man kan Lära här hos mig,,den sk. Synska Skriften..

 

Denna andliga meddelandeskrift är för Er med kraft i att Vilja Lära och EJ ha Lärt sedan Innan. Med det menar jag, De som Verkligen vill Lära genom just en andlig Mästare ifrån Den andra Sidan.

 

Jag har nu i ett halvårs tid Lärt ut till en Del av Er denna skrift och då för ER med känslan Att just ha velat Lära och få ett Stöd dessutom i era Liv.

En del av Er är jag mycket Nöjd med och en del Inte,,då jag anser att NI gått i andra värderingar och *Tror er i guider som ni egentligen Inte bär. Ja, Ni har det besvärligare med att Nå fram till dessa guider. Jag börjar förstå, att NI som suttit här och varit som NI anser manipulerade, stöttade fel, eller annat, Bär just en sådan skepticism. Det har jag full förståelse inför..MEN,, kära Ni, vad kom ni På, efter ett tag..JO, att dessa guider som ni fått Här, Existerar och det i Krafterna.

Kramar ER Alla!

När man är i ett Mediumskap.

 

Hej,,igen!

 

Ja, nu är det en diskussion om vad som menas med direkt Mediumskap.

Med ett Direkt Mediumskap, har man ett Medialt Siande och då genom ett Medium ifrån den andra sidan.

dvs. En kontakt som känslomässigt kan vidarbefordra ord samt mening i vad som skall hända, eller vad som hänt bakåt i tiden, eller vad framtiden utvisar på längre sikt.

Dessa Medium har vi av idag tillgång till och då i Olika förmågor Också.

Med det menas, att Jag som Spiritist har dessa förmågor eller som många nu uttrycker det gåvor, Jag Siar, Jag Helar, Jag ser i Framtid, Jag Ser i Dåtid och i andras sociala möjligheter mm. Det för att kunna om möjligt Stödja i de Frågor som man Ej själv har svaren på.

 

Vad som bör sägas är, att jag själv besitter en Sjuksköterske examen med olika vidareutbildningar dessutom, samt En företagsekonomisk utbildning. Jag har också studerat Naturmedicin och har den i ett annat perspektiv, då i mat och i att hygieniskt och i miljöaspekter skydda vår matdistribution ifrån smittoämnen samt att vi Ej får i oss besprutade födoämnen.

 

OCH sist men inte minst, strider jag väldigt kraftfullt för hur våra animaliska produkter används. Då för att Lindra för de djur som vi behöver slakta och ge en bättre situation i detta ögonblick. Jag är Mycket skeptisk till Elavlivning där chockpåverkan samt övriga avlivningsmetoder görs och att EJ tillgodose frakter av Djur på ett Mycket för djuren humanare sätt.

DÄR har vi Alla, en Skyldighet att Stå UPP och se till att de djur som Ger Oss en möjlighet till Liv får ett bättre avslut på sitt. Ann,

Hej I Natten!

Vi får en förmåga vi som har ett Medium. Vi har ett Medium? Ja, vi som går i ett Mediumskap.

Vad menas med att gå i ett Mediumskap?

Att gå i ett Mediumskap är, att man har ett medium som står i ett förbund eller i kontakt med sig och som hörs i en känsla av Ord som gör att man Hör. Man hör exakt vad som sägs.

 

När jag fick den förmågan var jag 38 år och var Mitt i Livet. Innan dess var jag mycket känslig i allt. En känslig person i andra och då menar jag inte att jag Tog reda på OM andra, utan jag ville alltid hjälpa och stödja, i det Andra Ej kunde. En hjälpare, kallas man för på Andra sidan i det tillståndet.

 

Att Vilja, eller som många säger, Jag ÄR..eller som man säger,,Jag Ska, Är inte, att vara i ett Medium. Ej heller att vara Medial.

 

En Medial person är som Jag en person med större inblick i den mediala kunskapen,,skulle jag vilja framlägga det som.

Det genom att höra andras upplevelser, eller ha upplevt själv.

Vad som sägs inom en är ofta om andras bekymmer eller om andras förehavanden, och då i det att kunna hjälpa. Det är Mycket få förunnat att ha en sådan förmåga eller som man Också vill kalla det för Gåva.

 

För mig har detta skapat en kraft dessutom och då i Healing.

Jag SER direkt om någon är sjuk eller håller på att bli sjuk. Jag får direktiv om hur man bäst blir på bättringsvägen eller hur man själv kan skapa till det bästa för sig.

Jag har en kraft i Healing sa jag.

Ja, det har jag.

Jag är ingen stor profet som Jesus var, men jag har en kraft som honom. Jag kan heala i andras åkommor och gör det gärna i min egen miljö där jag är i Ro. Alltså i Höga Bergs lilla Healingkök. Då på en vanlig köksstol och Inte på några britsar eller i liggande ställning.

 

Vi som bär en sådan kraft bör om möjligt ej utnyttja britsar eller stolar där man lägger ned patienten i viloläge då man har ett chakra område som Inte skall som man säger "Stängas" eller ibland "Öppnas" på ett felaktigt sätt. dvs. man skall inte behandla en patient eller medmänniska som sjuk eller i ett behandlarläge i Healing, utan i ett Besökande enbart med Värme och ett eventuellt uppmuntrande i stöd.

En Healing som Enbart är en Healing får EJ bearbeta eller beröra personen som Healas då det kan påverka i annan riktning och då i ett Ansvarsområde där vi idag EJ kan bemöta Socialstyrelse mm.

 

Healing är i Sverige en Mycket väl beprövad kraft  eller metod, och skall ses med Öppnare ögon och då inte i Enbart religiös miljö utan i vardagens behandlings möjlighet, där jag med flera arbetat upp denna möjlighet i både Kunskap och i ett utövande med flera års erfarenhet.

 

Många utövar Healing i Behandlingsmiljö och bör känna att de Ej skall utöva Healing så, utan som den bör utövas, Då kan den bli i ett stärkande för människan och Ej i ett skrämmande. Ann i Automatskrift.

 

En Andlig Gård som jag och de Mina byggt upp i vänskap till ER Alla! VÄLKOMNA till mina Healingar samt Synska Rådgivning, det med energigivande och i ett sk. Friskvårdande i Andliga krafter,,,Ann, Mobil: 073 8170045 dagtid,,,

Senaste kommentarer

09.09 | 19:45

Visst finns dom, jag har fått ett stort stöd i min Guide både i skrift å förnimmande och att få lära om det är så underbart, man känner sig rik och trygg.

...
09.09 | 19:22

Tack Ann för healingen och det fina stöd jag fått genom åren. Det har gjort att jag kan gå vidare i mitt liv och fortsätta att växa och lära. Kramen.

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...