Blogg i Synska Guiderna

 

 

Välkomna In i Min Blogg!

 

När jag började lära känna vad som var i den Andliga Sidan eller Världen, som jag brukar säga,,Gick jag i genom en sämre tid dessutom. Då i kapital som försvann och separation ifrån min Sambo som gjorde Mycket Mycket Ont..

 

Från att ha varit i en Tryggare miljö blev Livet i ett annat. Ja, lite i ett Förverkligande faktiskt, Jag började förstå, att jag Inte,,,var och varit, Ensam under denna tid som jag lämnat.. Jag var under ständigt beskydd.

 

Med det menar jag Inom mig..Ett beskydd som slår till då man känner Nej! inte så,,,eller JA! Just så, OCH i en känsla att det jag gör, gör jag rätt..DET beskyddet hade jag ständigt under denna tid.

 

VAD gör då en separation?

Man lever ihop i Många år, sen lämnar man Hem, som då är i en trygg känsla att HA ett Hem..Man lämnar i en gemensam ekonomi,,eller FÅR i Ekonomi,,Man får inte Helt lämna ett hem utan att FÅ i Ekonomi Också av idag, då det finns ett samhällsskydd, vill jag säga. När jag lämnade Mitt förhållande och ett som Jag såg det mycket mysigt hem, lämnade jag Också i det som har med ett arbete att göra då vi hade ett företag gemensamt med Övrig familj.

 

Vid denna tid hade vi andra regler, Mycket Ont om arbeten och jag fick stå utanför allt som hade med skydd i samhälle med A-kassa, aktivitetsstöd som NU finns, ja i Allt.

Jag hade ingen Bostad, då bostäder var svåra att få tag i samt som Ofta då var, i  sämre sådana som jag sedemera fick hyra i akuta skedet...även bo hos vänner i deras trånga källare mm. men jag var Ändå i en tryggare känsla OCH kanske lite i en känsla av att äventyret i Mitt tidigare Mycket trygga ekonomiska värld med föräldrar och anhöriga i Kapital som få hade till Sitt förfogande ..hade påbörjats,,,på något konstigt vis...

Ja, Äventyret hade börjat med den Automatskrift och Nyfödda känslan i Guiden Johannes och de övriga Andliga Vägledarna, som stod UPP för mig i ALLT.

 

DE skrev, de tröstade Mig, De var Alltid vid min sida då jag var som Hårdast utsatt i mitt Liv.

Jag började SE.

Jag SÅG mina guider i mina rum och även runt ikring de som Stöttade Mig och då i ett LJUS. ETT sken som plötsligt flammade upp och då Visste jag att den personen Också, var i andligt Seende INOM sig, utan att VETA...

 

SÅ började Mina äventyr med Guiderna och med Min älskade Johannes i Döparen..!

 

Ann!

 

Gokväll NI I Min Blogg!

 

ATT få i den Healing som jag bär är, i att få i en Energikraft.

Varför jag säger så är att de som SER att de fått en kraft säger,,ja,,men Mitt födelsemärke har skrumpnat efter vår healing Ann.

Eller...Jag har ingen migrän längre,,Kan ev. känna av en Viss spänning av att Få den,,men Mer är det Inte och Den vilar jag bort Ann...

 

Eller SER inga märken efter de stygn som var efter olyckan där de sydde mig så ...

Och,,jag har inga knölar i mitt bröst, efter min Healing i torsdags..Ann då jag var hos dig då...

 

Ja, några ,,av DE som jag nyligen Healat....

 

Varför..ja,,jag vet egentligen Inte varför,,Men jag VET av Vem, och det är av min guide andliga Vägledaren Johannes... Ann i Healing,

 

Healing betyder att läka. INTE religiös form av att Läka...KOM det Ihåg...Ann i skrift av Guiderna.

 

Imorgon den 29 juli 2021,,Healar jag i min Grupp på Facebook och NI som vill vara med där Sök in i Min grupp,, Medium SER i Försvinnanden..och I Healing och Synsk Rådgivning i Medium Ann Fritze.. I dessa Grupper finns ständigt i kraft av synsk Healing och av goda Stödråd...

 

Viljan att Leva för att få en Möjlighet finns i Alla.....

 

Ja,,så börjar jag idag den automatskrift som jag skriver genom min Andliga Vägledare Johannes.

 

VI har nu en Pandemi, som vi har besegrat till största delen och då i den värld som VI nu lever i, i Europa....Vi har en fördel här, då i klimat och i att få en möjlighet till överlevnad i Sjukvård och i en ekonomisk möjlighet att få i mat Dryck och bostad,,mm..OCH ev. i ett fortsatt arbete som många ändå har fått en möjlighet i, under denna pandemitid i vårt Land.

 

Att som jag få i arbete och i en pension är Också i en möjlighet.

 

VI som har i pension har för första gången haft I en möjlighet, men Också i en Omöjlighet, då vi var de som drabbades mest. Vi fick sitta i karantän i många månader i olika situationer som därmed bjöds Oss..

Vi blev tom. utpekade som dem som INTE fick gå UT,,eller Inte få en möjlighet till sjukvård, som man borde fått..NU har jag inte själv drabbats så hårt men Många andra,,,

 

Vi har fått ett Sverige som ser på andra på ett sätt som jag Inte respekterar. Vi lägger Oss i andras situationer och leverne Alldeles för Mycket..SER vad andra har, Hur andra lever och sover äter och dricker mer eller mindre...Ja, vi Hör OM varandra också..Vi frågar OM varandra til varandra osv...Då inte i ett skapande av att vilja stödja eller hjälpa, utan i att Veta,,Lusska, och kanske få i att veta för att stjälpa den andre?

 

Näh, det är inte rätt. Det är att börja trakassera i vårt mysiga Sverige som vi Aldrig gjort förr, på det viset...

Ett Sverige med respekt mot varandras Liv, har plötsligt blivit i ett förtal eller skitsnack som man vardagligt använder sig av för att skada den andra och göra Illa..

Ett facebook som är i gungning har blivit för att människor inte tål att höra den andres svar, utan måste skapa ett svar tillbaka för att ljuda Högre och kanske vanskligare Oftast..I svar som har med just ett förtal och nedsättande om andras kunskaper ÄR ett Måste för Många..Fy fasen, vad skitaktigt det börjar bli i vårt land Sverige..Och Alltid i Ja..Bärs...Alltid i att styrka sig i bärs..eller i annat skit..

 

Har inget emot goda drycker eller alkohol i sig om man bara kan Bära det på ett schysst sätt och att kroppen inte far illa..Och att det inte skapar i oro i övrigt..som jag nu ser det inom Min Yrkeskår....men vart är vi på väg..Att skapa ett Ordval i läten och i gester som ser oroväckande ut , eller i en respekt att mjukna i ett Ansvar mot den Andre i granne,,eller i att Ej diskutera sin grannes hundras, eller att Skita i att vara i den andres Liv överhuvudtaget, för att vilja uttrycka sin Egen Åsikt i den andres leverne och Liv..Usch, Sverige,,vart är vi På väg...Ann i en Undran...?

 

 

PÅ Nittio talets början, var det Inte så vanligt att man kunde tala om Healing på det viset som man gör av idag. Man var mer i Andlig Spirituell känsla och jag var den som anlitades i det Också...

 

DÅ förstod jag, att jag fått något Mer än vad de Övriga och drog mig tillbaka.

Jag blev i en utsatt situation då jag började inse, att det de Övriga sysslade med var i enbart Intuitiv känsla och vetande genom Andras literatur.

 

Jag blev Mycket rädd också då jag insåg att de guider som talade inom mig Kunde i ett Vetande och i Kunskapsnivå i proffesurs känsla och vetskap..DE visste i Allt.

 

Jag låg i många många månader och skrev och lyssnade och lärde..

Till slut fast medveten Om att jag EJ var i sjukdom schizofreni eller annat, som vissa av mina nära, var rädd för i sin elakhet mer och sa...

Jag arbetade med, och Vid sidan av Mästaren Johannes i Döparen..

 

Vid flera tillfällen blev jag utsatt.

De som kände mig SÅ väl, kunde utnyttja mina kunskaper då de själva inte kunde..Ja,, de tom. började småhota, illa varsla och Fy så elakt förtala mig för att skada,,OM jag inte ställde upp på Dem...

DE utnyttjade mina kunskaper i Förtid, Dåtid för att läka det de varit med om,,eller själva ställt till med under åren och sist men inte minst,,Heala sig då de hade Ont, ha skadat sig eller i annat som Healingen kunde stödja och hjälpa med..DE blev i ett så kallat "Beroende",,,,kallade de det?

 

De blev i Alla de krafter som jag hade i mina kunskaper och skulle bara ha I mer..

 

Jag blev Mycket elakt behandlad av mina närmsta vänner och Ibland av mina anhöriga..

 

Jag stod inte ut ,,så jag sa ifrån...att får jag inte bestämma med Vem jag ska Umgås med eller hjälpa i det Jag nu kan..Orkar jag inte med!

 

DÅ kom hoten.. I..Ja, då klarar jag mig inte Ann,, Eller jag tar Livet av mig om du inte stödjer mig i dessa Andliga krafter och i den Friskvård du Nu har...OCH Jag har inte råd,,får jag betala dig sen..eller Du får inget betalt då det här är ifrån GUD...?

Eller, ska DU säga till mig, efter År av att jag betalat dig i den tid du lagt ned,,att jag inte har i Dessa Healingkrafter mer hos dig..så då Polis anmäler jag dig...

 

Jag blev i Sorg! Djup depression och i så Djup så jag själv,,Önskade att Livet inte skulle fortgå utan ville krypa Ihop i min lilla kropp till Skydd...

 

Jag ville alltså inte Själv vara i mitt Egna Liv längre..DET gör att jag av idag,,EJ tar i Någon som är i Onda tankar eller i allvar att inte förstå, att denna Healing med Rådgivning är för att man Själv ska kunna ta i ett Ansvar och då i det som de själva bär i för sorg eller i annat...

 

Att tillföra är,,att dessa TRE som det gäller är idag Inte i mina vänskaps krets, EJ heller i närheten av mig..men DÅ...var De det och med det fick jag lära,,att ha en kraft, som man har för Andra, får EJ ges till Någon som inte bär i Ansvar och i ett Förnuft att inte Missbruka och Utnyttja mina Healingkrafter som idag är en gåva av De Största...Ann!

 

God Förmiddag denna Torsdag i Juli...

 

Ännu en varm dag väntar Oss Här i Sandhem med Övriga Sverige.

 

Skriver i automatisk skrift genom guiderna:

 

VAD får man till sig som det medium Jag är i och Hur arbetar jag?

 

Det som ett Medium i Andliga vägledare är..är i Anden. Ja, i sig själv och i ett Ansvar av Andligt Stöd i Andliga Vägledare..Inget Annat kära NI.

 

När jag fick till mig den Guide som jag själv leds av blev jag först väldigt Omskakad, då jag inte visste, vad som skedde med mig eller var runt ikring mig.

 

Jag blev förd in i ett annat Rum, på något sätt, och det med kraft.

Jag fick Gå, Stå, ja, tala, skriva Tänka och få till mig i Varsel..Helt ifrån början.

Det tog krafter av mig och jag blev MYCKET förvånad och lite i som sagt oro men inte en oro som jag inte klarade av, utan lite i andligt rum i stöd av Allvar.

 

Jag började förstå,,att det fanns en annan värld.

En värld som ingen mer än jag visste OM..att kunna få till sig,, kändes det som.

Jag började Skriva. Och då i automatik. Det blev i Ord samt i mening i Alla de kunskaper som jag själv inte hade och till min fördel i det jag själv hade i kunnande.

Jag blev ETT med denna värld.

 

Världen som Öppnade sig för mig var i ett VETANDE. Ett vetande i Andligt Siande och inget annat.

Jag fick lära att Gud finns och i ett skapande i Energier som ingen annan kan, samt i ett evinnerligt Kärleks budskap, som gjorde att jag vågade fortsätta i det som skrev i min hand.

DET med att jag fick SE, Höra, Tala i dessa guider samt i ett kunnande beskriva hur de såg på Oss i världen..DET kunde vara om katastrofer som hade skett, eller i andra ofattbara kunskaper som jag då förstod, att jag själv skulle få leva i och ta emot.

 

Min vän som jag Då umgicks med, hade Också fått en känsla och då en kraft i sina händer. Hennes kraft blev sedemera i automatisk skrift Också. Det hjälpte mig att förstå att jag Inte var Ensam om att uppfatta denna kraftkälla i annat än i det goda och att de budskap som gavs enbart var i Oändlig kraft i att vilja hjälpa Oss i denna värld.

Jag blev kär i dessa guider, jag älskar dem Oändligt, kära, kära NI..DE är de Vackra!

 

Jag började efter några år förstå, att jag EJ kunde går UR dessa krafter utan skulle med dessa guider arbeta och då i Healing.

 

Healing var för mig DÅ,, Tabu,,då jag upplevt det som religiöst i oseriositet och inom stark frireligiös känsla som jag Själv DÅ ej stod Upp för..Jag var mer i Svenska Kyrkans tysta känsla..

 

Jag fick rörelser i mina händer och kropp som jag till en början Inte förstod och som jag sedemera fick i ett tal inom mig som sa i det jag rörde vid och hur jag själv skulle känna i den jag såg och hjälpte i Healing...Jag blev en Healer i Andliga Vägledaren JOHANNES som kallade sig Johannes i Döparen i Gud...

Jag blev skrämd. 

Jag har aldrig varit i Gud, så jag skulle bli värdig det Här. EJ heller i Guds tro i den bemärkelsen att jag skulle få i Gud på det sätt att jag Själv skulle VILJA ha en sådan kraft. Jag var ju BARA lilla jag Ann, Titti kallad i familjen...

 

Jag stod ju upp för det jag kunde som Sjuksköterska, Djurvårdare,mm...Inte en religiös ledares kraft i Gud.....

DET gjorde det svårt för mig i början att förstå, då jag började Heala...MEN,, jag fick med det en känsla också,,Då,,började jag förstå..

 

Denna berättelse är början på mitt första kapitel av boken JAG OCH MIN LEDARE I HEALING JOHANNES I DÖPAREN,,,kramen NI Underbara..Ann!

 

 

 

 

 

Senaste kommentarer

11.07 | 19:52

Ja jag förstår dig när det gäller vården. . Du har mycket kunskap om allt som rör människan.. Djur.. Natur.. Och du är mycket duktig.. Du känner av.

...
30.05 | 07:35

Hej. Undrar om alla människor kan lära sig att ge healing?
Stämmer det, att när man ger healing, då helar man sig själv samtidigt?

...
18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...