Blogg i Synska Guiderna

Livet idag är i En Pandemi och även då i Healing som JAG ser det.

 

Att Heala, är inte att Ge i sjukvård. Att Heala är att Stärka OCH Hämma. Därför säger jag Ofta i Friskvårdande syfte istället för I sjukvårdande...

 

Jag vill i det bestämdaste framhålla att i Mina Healingar ger jag i Kärlek, Och total uppoffring i ekonomi samt i andra aspekter som har med TID, Motivation i Egna Energikrafter, samt i Kunskap i Näringsfysiologi och i mitt Sjukvårdande som Kan stoppa och läka i SIG.. Så NI som  nu anser mig ute ur Bilden,,SE mig I LJUS och Ge mig Ro....Ann!

Vad är egentligen en Guide för någon ELLER Något?

Eller som jag skriver Andlig förespråkare, Vägledare,,eller i GUD för Något eller Någon?

För DU är väl Ingen Präst eller varit i GUD förut, Ann?

Du som levndadsglad,,hästtjej och Mycket Mycket annat?

 

Nej, Du ,,Det var jag Inte så, men därinne var jag nog det. Lite i Tro och religiös sådan. Lite i tungsinthet, eller i ödmjukhet, eller i sorg, eller i sentimentalitet, eller kanske i lite förtrolighet,,,Ja,, i lite av varje kanske..ELLER kan det ha varit i Andlig form där Inne i det djupa som VI egentligen Inte vet så Mycket OM ...? Och som de lärde kallar det tredje jaget, det Sjätte sinnet, eller Över jaget mm....

 

DET jag fick vara med om var att en Dörr Öppnades inom Mig och INTE som många tror utom Mig, då jag fick kontakt med dessa Vägledare. DE kom fram i språk och I form i Syn och i ett Hörande som Då fick mig att skälva..

Av idag, i kunskap som är berikande och i Mycket hög nivå och då i ALLT, som har med Framtidsfrågor att göra,,Dåtid och då i tiden bakom Oss då vi INTE trodde vi levde, och sen i Andliga fenomen i kontakten människa människa i Psykiska funktioner..Ja,, i lite Det ena och Det andra och det i denna Automatskrift och i ett affirmerande, som det Nu heter när man i sitt Inre hör och ser...i dessa vägledares Ord och mening samt i bildseende...

 

Att läka i Energi,,,Tillhör Enbart i dessa guider och EJ som vi tror genom Oss själva i viljan..Healing har förekommit i många År och i århundraden,,Då i lärde som man sa,,eller i präst som trodde i Gud och Inget annat..En del i Annan frikyrka samt i Healing i cermonier mm.

Jag som Sjuksköterska med vetenskaplig lärdom fick en Chock mer eller mindre då dessa Vägledare visade mig deras kapacite i ett läkande i Hundar hästar och i Oss människor.

Jag fick vara med Om en Healing en gång om en Hund som brakade Ihop på vårt vardagsrumsgolv i total utmattning av något slag. Jag fick göra hjärtmassage på hunden och hunden ställde sig upp som om den inte hade gjort något annat...SEN precis som vanligt..lite förvånad bara...

VARFÖR jag tar upp detta är,,för det var Ingen hjärtmassage i Sig, utan i Andra krafter som spred sig runt ikring hunden..För mig som sjuksköterska var detta en Otrolig upplevelse och Då ofattbar..Jag böjde mig och rörde vid den och Hunden reste sig som Inget hade hänt...Fler i rummet såg det här,,och Ingen sa något,,DET var bara hunden som slickade mig på händerna,,som Tack,,eller som att den kände sig nöjd...

 

Ja, sen var det blodflöde som jag stoppade..DET var Också något som gjorde Mycket stort intryck,,men sådana här upplevelser får man väl inte ha som Sjuksköterska på 90 talets början och sedemera i åratal för att stärka både djur natur och medmänniskor?

Rädslan kom sen,,,,Ja, att Inte våga träda fram,,och vara den jag blivit..I GUD eller i VAD?

Jag, Ann eller Titti, som jag kallas av familjen..var ju bara JAG,,,,INTE det fenomen som mina andliga företrädare ville jag skulle vara, för det var ju inte normalt?!

Jag var ju intelligent, men inte SÅ, intelligent, så jag blev till ett bättrande i SÅ starka mått mätt så jag kunde läka i mina Egna Inre krafter i så stora mått att jag kan av idag utplåna en svulst i hjärnan? eller var det inte jag? eller var finns Era Födelsemärken NI som varit hos mig nu i det ..DE är borta,,eller blekta och situationen inom dem är i ofarliga..eller hur?

Migränen som jag själv haft är borta..lite trötta vibrationer,,ja,,men Aldrig i smärtor eller så..och Kära farbror Tandläkare..VEM tar bedövning av idag..JAG? Näh,,men NI vid större ingrepp..JAG Aldrig..NI blev bestörta då jag sa,,Ingen Bedövning,,jag tar mig ned i Hypnos och stärker mig i lugn..NI opererade TVÅ större tänder HELT utan bedövning.

Jag är i Andliga Vägledaren Johannes i dessa Healingar och GER uti dessa i Facebook i stöd under denna Pandemi,,samt tar Emot i Healing i mitt hem och på HÖGA BERGS Kursgård strax utanför Sandhem...Ann!

En stor förmåga i Guiden Johannes uppenbarade sig på ett sätt som jag själv trodde var en Ande i Gud..Eller i andliga förtecken i Andlig Tro och EJ i Gud i kristen form, då jag själv inte trodde i Biblisk form, men i Ödmjuk känsla i Gud.

 

Vad är då skillnaden?

En tro i Gud men inte i Bibelns språk eller berättande?

Ja, enligt min egen känsla eller utsago, ett Kunnande i Bibeln.

 

Jag har inget kunnande i Bibeln då jag inte läst den eller velat läsa den.

Men varför har Jag då inte velat läsa bibeln? Jag var en Tro i Gud, skulle då inte jag vilja läsa Bibeln...Jag har Aldrig Trott på något annat än Livet egentligen, utan på det att Leva ett Rätt Liv..eller som man säger rättskaffens Liv i trevnad, välmående, kunskap, och i Många vänner och ha Kul...Musik med dans och dessa Underbara Hästar och Hundar därtill som berikade mina År i ungdom mm. OCH Pojkvänner...

 

Jag var 12 år när jag förlorade min Hörsel på mitt högra Öra.

DET gjorde att min känsel också försämrades och en viss balans. Lite i ett oroligare sätt blev det med min känsla att förstå i vissa avseenden Också. då jag Inte Hörde, enligt vissa lärare.,

Jag var ett underbarn i musik tills dess och togs ut av flera hundratals sökande till Fri utbildning till Musikskolan och där var jag den som kom in...

Överlycklig med min gitarr som slets för varenda dag som jag i timtal satt och spelade på och sjöng andras låtar OCH mina Älskade Skillingtryck.Uppträdde i skolan och i vissa andra miljöer och bara Levde UT.

Sångröst Ja, det hade jag i Visans och lite i Rock..Kunde ta ton, men ville gärna vara i det mjukare....

Min Pappas sång var Mycket i Jussi Björling och mina föräldrars dansnummer i vardagsrum med Min syster Pia och mig var och även att Min syster och jag dansade i Bugg och i lite stepp mm. Alltid roligt tillsammans.

 

När jag sen kom ut i världen, visade det sig att jag trivdes lika bra där, som hemma..Ja, Wherever I Lay My hat, Thats my Home, som Paul Young sjunger i sin låt...Där blev jag i trygghet..Jag började Se världen...

Jag reste mycket med mina föräldrar sen själv och sedemera med Min Dåvarande Sambo.

Vi reste i Olika länder i Europa, där jag förstod att jag hade levt i olika Liv...men i Liv som jag helst inte ville ha tillbaka då de hade varit En gång, om ni förstår.

Mina Liv tillbaka i 1900, har Inte varit i det Goda, utan i Andra världskrigets fotspår och då i Nazityskland, där jag som Polska fick sätta Livet till och förintades med miljontals andra i förintelselägren...

En berättelse om dessa År kommer att berättas men jag tar det såhär för att Ej utveckla skrämsel mer än vad jag ska, för det finns ju fler än jag som sitter i facebook och känner att det Där, kan vara jag......

ATT känna In, som så många säger sig göra, gör, att jag av idag kan förmedla detta som jag idag skriver i Automatskrift och i en Guide som jag ALLTID skriver igenom då jag arbetar som Trancemedialt Medium i Healing och synsk Rådgivning,,,Det med ett Friskvårdande och i ett socialt Arbete,,,,INGET Annat spökeri mina vänner..utan i ett verksamt arbete i Tröst, utvecklande, och i ett medialt Seende och inte enbart i mitt Egna ansvar i kunskap..DET är viktigt för ER att veta..Då De som träder fram i skriften här är Oerhört Utvecklade i sin Kunskapsnivå och i att Stödja i andras sinnen i Kraft.

 

Med det skriver jag i Anden som jag brukar kalla det.

Att få en fortsatt berättelse fortlöper min Automatskrift....

Vi åkte genom tyskland och vi var Två Motorcyklar. Vi var den första som såg skylten Bergen-Belsen...

Jag knackade på Ulfs axel och sa,,,In där..Vi Måste DIT...

Vi åkte in på en väg som slingrade sig mot ett MÅL som jag kände Igen på något vis. Inte så att jag kände av vägen som att jag gått där, utan jag Såg i Anden att jag fått vara där på något sätt..

Vi  närmade Oss Bergen Belsen och stannade på parkeringsplatsen, där jag klev av vår Motorcykel troende på att mina ben skulle stödja mig som de brukade..

Jag Såg konstigt som i ett vakum och upplevde De andra som var med som ihåliga inom sig..och jag blev Mycket Mycket rädd..

Jag förstod Inte då,,att jag passerade en Gräns i min hjärna att Bli i Mitt tidigare Liv. Jag Såg baracker men Ändå Inte,,Ett större stängsel kom emot mig,,snabbt,,men såg det inte,,som man gör i dagligt seende...som en deja vu,,,eller ett mer spökligt sätt att säga,,Jag Såg i syner..

Att då säga detta till de Övriga...stoppades och jag blev i Mig igen....

Vi promenerade genom en gata av Större Ljung beklädda Gravar där det stod 3000 döda på den,,5000 döda på den osv..i rader som aldrig verkade ta slut ..

Jag såg igen när vi kom fram till ett Minnes fundament..ATT där låg jag själv..

Mina ben var som vax...mitt hjärta hoppade,,jag blev Mycket tung och Oerhört Illa berörd..DE Övriga hade gått före mig,,då jag såg dem i HELT annan form och då i fångar..DE hade Alla varit i detta läger i Bergen Belsen med mig...Ann!

 

Senaste kommentarer

18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...