Blogg i Synska Guiderna

Jag skriver i Automatskrift!

 

 

i flera År kontaktas jag av Olika personer i andra länder som önskar att jag kommer till dem och visar mina kunskaper i just kontakten med den Andliga sidan och framförallt i Synskt Rådgivande. Det för att det talats om, hur säkert det stämt samt hur det fungerar att få kontakt genom guider som i en Direktkontakt meddelar och Råder.

 

Jag har hittills tackat Nej..då jag har haft mina funderingar  i det som har med mitt privata liv och ibland med min Ork att göra.

 

Att få till sig..en Guide i skrift för att skriva..är i Sig en bedrift..men att Sia och styrka Andras Liv är en ännu större bedrift då det går i ett starkt  sk. Trancemedvetande..

 

Därför upplyser jag Er..som har varit i kontakt med mig i Råd samt i Healing....Glöm Inte , att ni Själva är i ett så kallat trancemedvetande när ni får era Råd här...Därför er styrka..efter dessa telefonsamtal..alternativt Sittningar...Ann i Trancemedium Johannes i Automatskrift!

KRAMAR ER ALLA!  ANN I GUIDERNA

 

En låt som jag sedan länge lyssnat på och tycker Mycket Om....Ann i guiden Johannes i automatskrift!

En månads utbildning till en skrift som kallas Automatskrift?

 

Eller var det Två?

Eller kan jag det ändå?

 

En av Er sa..Nej till en kurs i Automatskrift..som hade utbildat dig till en seriös skrift i meddelanden till dina egna andliga vägledare? Varför?

Jo..för du var inte mogen för det ännu..Välkommen tillbaka och tänk på att du är lika mysig för mig ändå...Ann!

 

Vad fordras för att bli ett Skriftmedium?

 

En andlig känsla i Ödmjukhet? Eller en tuffhet att kunna stå Upp för att den andliga sidan finns? Eller..kan det sägas i annat istället för i automatskrift?  där det skrivs genom guider som meddelar olika saker i råd mm.?

 

Nej..inte hos mig i guiderna. Där vi Siar och inte genom oss själva tror eller i kunskap som inlästs ges ut till andra i råd mm. Därför.. denna skrift som den andliga sidan ser som det allra största i rådgivandet.

 

Det skiljer alltså Oss åt där..Ni som önskar stödja er på kort eller andra hjälpmedel..Det måste NI förstå..Det är Min skyldighet att stärka den som önskar råd och Ej vilseleda i färger..bilder..där inte bilden ges ifrån den andliga sidan..inom personen..och sist men inte minst..man får Aldrig så att säga..försöka eller stimulera någon till svar genom att avläsa en person som Ej är närvarande i själen...

 

Ann i automatskrift genom guiden Simon ..Jacob..och Johannes!

FÖR SYNSK RÅDGIVNING......Där jag Siar och Healar Er..tar jag betalt..då efter Hur lång tid samt i Vad vi ansvarar för .

Jag tar inga betalningar utan att kunna redovisa dessa..alltså inga kontanter.

 

Vi har en större förmåga att läka ut i vissa sjukdomstillstånd...då ej Bota... Det för att vi har en patientsäkerhetslag..som säger att man vetenskapligt måste belägga det som läker...Idag har vi inga sådana belägg..eller vetenskapliga underlag för att Healing i andlig kontakt läker..därför ber jag er som anlitar mig..att Själva Ansvara för de krafter som vi Alla mer...eller mindre...bär på.

Att just jag..går ut så här beror på..att jag stått upp för Healing samt de krafter som är i den. Jag är också en sjuksköterska med olika vidareutbildningar därtill som i vetenskaplig utbildning med forskning givit mig kunskap med det i ett ansvar i att just kunna läka.

Jag lämnade dock vården då jag ansåg den Ej i ett förtroende i vissa arbetssituationer samt att vi Ej behandlades som vi skulle.

Jag har en Önskan också...det är att jag är en Synsk person och Ej som en del går ut med att säga..spår du? Eller kan du spå? Jag har Inga instrument eller verktyg till att kunna spå! Ej heller sia i kort eller i Tarot...Det tillhör inte mina möjligheter.. ej heller i framtiden.

Jag är ett Medium.

Ett Medium i kristen regi och ej enbart i ett i kurslitteratur inläst mediumskap...där man Ej har ett Medium inom sig.

 

Detta kommer jag berätta om hur det gått till i min bok som jag jobbar med just nu.

 

Jag har fått många Goa vänner under åren i mitt arbete som spiritist och Önskar Er som följer mig på denna blogg..att ringa och börja själva Söka i det jag kan hjälpa er med..för det som finns inom Oss...det är det som är den själva Nyckeln till ett Andligt leverne....kramar Er . Ann!

 

 

 

Senaste kommentarer

26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
25.08 | 13:19

Synsk rådgivning vad kostar det.

Vänliga Hälsningar
Solveig

...
10.08 | 07:17

Hej! Vill gärna veta var du håller kurserna,vad är
priserna?
Vänligen
Inga-Lill

...