Blogg i Synska Guiderna

VAD vi skriver Om idag är:

 

Lika barn leka bäst, eller ska Jag, växa mer än min partner?

 

VAD händer Om man växer i andliga aspekter mer än sin Egen partner?

Det har hänt att jag får dessa frågor och att man med Det vuxit ifrån varandra, eller separerar inom sig på något sätt Ifrån varandra.

 

Det är frågan Johannes idag och Önskar Ditt Svar:

 

I Automatisk Skrift genom guider som träder fram, svarar jag i denna Blogg på de frågor som sänds till mig via mess eller mail Och genom frågor som kommit under åren och som jag arbetat med genom Guider som trätt fram till Rådgivning.

-Johannes svarar genom min Transmediala Skrift såhär:

 

Jag Siar: Vad jag förstår är man ett par och skall så vara genom så att säga ett partnerskap alternativt giftermål i övrigt.

Där lovar man varandra inför Gud eller vittnen, att stå Upp för den ena och för den andra parten genom Livet och att Älska i Nöd och i Lust.

Varför jag tar Upp det här är, att så Många äktenskap som har brutits Upp, pga. att just den Ena parten Ej samarbetat, eller Tyckt, eller Känt, eller älskat, eller Hållit ,på olika vis, eller som Jag kanske känner Mest för att Orda. Man håller inte i Anden.

Med det menar jag i det som är det allra Heligaste för ALLA människor, Att Inte bli sviken, bedragen, undanhållen olika situationer som skapar i otrygghet mm., eller att känna sig oälskad och nedtryckt av det. DÄR anser jag den stora hållhaken är i ett äktenskap att Kunna förstå och Ej värdesätta sina Egna möjligheter före den andra så mycket så den andra försvinner helt eller delvis....Ann i Andlig Skrift genom Stöd i Guiden Johannes i Döparen!

 

Fråga nr 2,

Vad ger du ut i när du skriver genom Ann och i det du säger är i Gud? Frågar en person via mess...

-Vad jag förstår finns det bara En Gud och det är i ett kristet varande och Inget annat, så dina svar ger jag Inget För. Det var det jag ville säga. Jag som är Rätt i mitt sätt att se och i Tron riktig. Så dra ut och gå så skriker jag djävla kärring efter dig nästa gång.....

 

Som svar skriver Jag,,-Jag har en Tro jag med,,så dra du Ut Själv, så slipper DU mig...Ann i Andlig skrift!

 

Fråga 3

-Ann, vad får du i för krafter när du skriver. Jag har inga sådana krafter,,skulle vilja försöka och det har jag gjort nu , men det går ju inte! Varför, kram till Dig ifrån Mig!

 

Svar: -DET du får till dig hos mig om du skall starta upp i en möjlighet i Andlig Skrift är... Ett Energiflöde ifrån dina Egna vägledare i andlig kraft. Det är Jag den som skall hjälpa andra till som Har denna känslan och då Ej till de som är i Nyfikenhet utan i en välvilja till sig själv till Andligt Stöd och för en del i Andligt stöd till Gud!

Skriften är Möjlig i alla, men då på olika nivåer och skall ses i Andliga intressen.

 

Fråga 4.

 

-Vad gäller då man får en sådan Skrift och kan den,,Skriver man hela tiden Eller kommer den och går periodvis Ann?

 

Svar: Den kan periodvis under viss tid infinna sig och SÅ skall den vara.

 

DE som arbetar som ett Medium KAN i Vissa fall få den i sitt arbete men det är Ytterst Få förunnat.

 

Fråga 5.

 

-Vilka kommer till dig och får Healing av idag och vad skänker du i gåvor i andliga gåvor menar jag?

Svar: -Gåvor? Jag förstår inte vad du menar där, men jag tar ett exempel..Har Du en gåva till Mig som Andlig vägledare, så skapar jag för Dig Också! Anden i Johannes i Svar....

 

Vad gäller din fråga i Healing svarar jag, Alla kan, och Bör komma, då vi har ett fäste i Healing här i Sverige genom Mina guider som är i Storhet och i Mycket kunskap, där Få funnit Nyckeln....Ann i skrift!

 

Vad sker när Jag Healar?

 

En Healing är för mig en förmåga och EJ som många anser att Healing är,,I Gud.

 

Jo, kanske för att jag EJ kan ge ut i Energin utan den förmågan som jag har, utan den KRAFT som ges till mig under healingakten.

Vàd är då i den kraft som Jag nu bär?

Ett svar får vi i Guiden Johannes i Andlig automatskrift:

 

-Jag skriver: Idag har vi gått ur den vy eller vrå i Oss människor som stoppar andra möjligheter i Atmosfäriska krafter.

Vi har börjat mogna i andliga aspekter och det med stormsteg.

När jag med min ANN började under början 90-tal, var det FÅ som visste OM vad Healing innebar i den bemärkelsen som vi idag har Healingkraften.

 

Förr, var det mycket stora pastorer, eller ibland präster som ansåg sig ha en Healingkraft och då i Gud.

 

Jag för MIN del anser att GUD är i Oss alla och skall ses i ett perspektiv i att kunna få till Oss en medmänsklig kärleksfull bild i Oss människor och att Gudskraften är i Oss för att vi skall kunna leva i anden.

 

Att Heala, innebär att kunna få till sig VAD som ska Healas och inte bara Tro sig till vad som ska ske eller vad Healingkraften i sig hjälper den som healas och Healar till.

Vi har en inre kraft Alla, och det är det huvudsakliga. MEN,,,det finns en kraft som är förutom den kraften och det är Ytterst FÅ som har den.

Det beroende på, att Den som har den måste få till sig en atmosfärisk känsla samt bära i Ord och Tanke och i Automatisk Skrift, den kraftenhet som bär dessa krafter ifrån den Andra sidan. Det vill säga, Den som träder fram till den som skall Heala, ifrån den andra sidan, måste få en personlig kontakt och i dennes chakran få inträde att öppna i andras chakran för att ställa i kraft.

Alltså har Ann den kraften tillsammans med Mig Johannes och skall så ha.

Det vi kan med den kraften är Mycket och skall ses i andlig helig kraft.

Amen!

 

Hej Ikvällen!

Skrivande i automatskrift. Det innebär att jag i direktkontakt med Guiden Johannes skriver i detta Inlägg i ett Berättande. Obs, Ord samt mening kan ibland bli i ett gammalt Ord eller i ord som EJ hör till vardagsspråk mm.

 

Jag Börjar: - Finns en Gud Johannes i ER eller är det så VI på jorden säger att det finns genom Helig skrift mm.

Vi pratar genom ER och då i en andlig Skrift, Varför`Varför får jag en sådan förmån eller vad man nu kallar det för Johannes?

Är du en Ängel?

Kan du Sia i Alla? Eller är det enbart i vissa?

Är du en person sedan förr då du kallar Dig Johannes i Döparen?

 

Lite frågor om mina guider har blivit,

 

Svar ifrån Guiden Johannes i Automatisk Skrift :

-Jag heter Johannes och är i Döparen. Jag Siar och Spår EJ, då spådom ej är för Oss.

Jag är en bildad man med Stor kunskap i Guider som träder fram till ER i Jordelivets frågor om Era levernen.mm,

Vi här på den andra sidan ÄR i Gud och är EJ något annat.

Vi hör alla till Gud i det själsliga Livet och det VET vi men i Jordelivet finns det men och kvinnor som ej vill eller vet att de inte kan vara i Gud då de anser Gud är i religion.

Vi här, är EJ i religiösa samfund eller i kyrkan med allt vad det innebär. VI är i andlig TRO enbart.  Med det är vi ETT vi i Anden i Själslig Tro och kärlek.

Amen! Guiden och Andliga Vägledaren Johannes i Döparen i Andlig meddelande Skrift genom Sin Ann!

 

I Anden finns VI som stödjer ER i Alla de frågor som man har i DETTA liv. Det kan vara om sina Barn, ekonomiska frågor, relationer, ja, i alla frågor där man kan känna ett ledande och ett stöd i rättvis och medmänsklig känsla och i kunskap som många inte har, av idag. Alltså om sin Egen Framtid.

Dåtid, innebär i tidigare LIV eller i det Liv man levt sedan tidigare.

Vi Siar Också i Språk där jag kan tyda de språk som jag egentligen Inte kan, men som jag kan omvandla till Svenska då någon talar till mig i andra språk. DET är en Mycket speciell förmåga och bara EN kan det av idag.

Jag Healar och SER idag vad man bär i olika sjukdomar. Jag behöver Ingen röntgen eller obduktion.

Jag Healar i Alla sjukdomar och hämmar och säger, jag försöker även Bota, men får EJ enligt socialstyrelsen göra så. Varför förstår jag EJ då jag Helt använder mig av energikraften.

I övrigt lever jag ett Helt normalt Liv och har mina vänner och mina älskade Djur.! Ann i Guiderna!

 

 

 

 

 

 

Hej Ikvällen!

 

Vad som sker i Healing beror på den som Healar.

Jag Healar i ett Transmedvetande där jag Helt eller delvis talar genom Guiden Johannes och Ser i vad man har för möjligheter i Medicinskt, Kirurgiskt och Psykiskt välbefinnande.

Alltså en helbild av vem som man ÄR inom och ibland Utom Sig.

Det är för att kunna stödja, Inget Annat.

Jag Siar,,ELLER som jag Nu säger Healar.

 

Vad är Nu en Healingkraft?

Enligt många en kraft som frisätts bara man själv så Önskar riktigt Mycket.

Siar såhär genom min andliga Skrift: -Jag är i Anden, alltså i Gud. Amen,

 

VAd jag fått och fick erfara i min första kontakt med Anden Johannes var, att han stod jämte min säng tidigt en morgon då jag själv var mycket sjuk. Jag fick en muskelsjukdom som var i MS.

Det var ej ett konstaterande av läkare just Då, men frågetecknen blev även där då jag även fick ett krampbeteende. Jag var atletiskt byggd mycket i träning då jag red dagligen, arbetade mycket och bara Älskade mitt Liv.

Jag fick i denna tid även förlora i min familj samt ett litet väntat barn. En ekonomisk förlust blev i min övriga familj med stor sorg och även där i förluster som idag är totalt vansinnigt skött av den Bank samt de som Då var i ansvar där. Ett större bolag med receptur samt fabrik hade vi som en Bank schabblade bort genom total ödeläggelse med löften om kapital i ett som vi då arbetat fram Övertagande av annat bolag som Utomlands ville köpa Upp Oss och vår receptur i Golvmaterial som vår far Bertil Själv tagit fram med sina mångåriga kunskaper. Denna SE-Bank i Jönköping var orsaken till denna Otroligt drabbande förödelse på 90-talets mitt och som då förstörde för Oss och de underbara medarbetare som vi hade anställda på vårt företag och haft i många år.

Min fars uppdrag var att under denna tid sälja vår receptur Utomlands för att rädda sin familj och sina anställda. Han blev sjuk och drabbades hårt.

Att själv, Veta, eller ska jag säga, att VETA att man ej klarar denna situation utan att på alla de sätt Stå UPP för varandra, var min familjs huvudmålsättning under cirka 7-8 år därefter. Min kapacite, blev då Mycket nedsatt och jag förlorade mitt lilla barn Också.

 Efter denna period, fick jag vara Mycket ensam. JA, jag blev HELT ensam.

Jag hade inga Motorcyklar som kom och fikade med mina MC kompisar längre. Jag blev utstött mer eller mindre.

 Dessa människor förstod inte, hur det låg till,,,vill jag säga, då jag VET att jag idag har dessa vänner tillbaka och EJ i annat än i vänner.

Jag idrottade en del och då red jag. Jag hade mina vänner i stallar och i ladugårdar. Mina underbara vänner i hästar.

Min häst Elton som jag ridit in och tävlat och haft som min Bästa Bästa Vän, blev med denna period Också helt utfryst.

Varför? Jo, för har man misst i Ekonomi eller varit i den situation som då VI varit i, så blev man ingen. Man blev utanför. Även min vackra häst Elton.

Stor, svart och vansinnigt vacker, vit liten stjärn och blick enbart för sin matte Ann.

Denna häst blev slagen, trakaserad av en del personer som ville hämnas??? eller spotta på en persons undergång. En häst som stått under mitt beskydd i alla år, kunde väll inte förstå VARFÖR?

En del tog bort hans kvällshö, för att få till sin egen häst, en sprutade vatten på hans vackra panna och mule, då han stack ut sitt huvud då de kom förbi hans box för att han ville hälsa. En del spände upp en ELtråd på natten i hans box, så han inte kunde röra sig. Och en del slog honom med piska då jag inte var där.

Till slut var jag tvungen att säga Adjö,, åt min älskade Elton och be om en slakt av Honom.

JAG stod vid hans box,,jag väntade på slaktbilen,,VI, som hade följts åt i 20 år, Vi Elton och Jag!

Skottet small av och jag ramlade med min häst ihop på stallgolvet. Min lina var i honom och jag la mina händer på hans huvud som stank av blod.

Ja, jag berättar det här som en motivation i att Aldrig dömma NÅGON eller NÅGOT i en ekonomisk kris där Andras Ansvar är och där man inte har en möjlighet att räta ut eller stötta upp till det bästa för den som satsat Allt för Andra..

Ann Ikvällen

 

Hej I Sommaren!

 

Idag skriver jag enbart i andlig Automatik och med det kan skriften bli i olika ord som EJ kanske används av idag eller i andra språk..DET beror på att jag framträder i De Guider-Andliga vägledare, eller i personer som Får träda fram att berätta:

 

SE mig I Ljus,  Ann!

 

Vad som sker idag är i allvar.

Vi har pandemi med större spridning än vad vi tror..guiden Johannes i Andlig Skrift.

 

Jag har en Tro i det att Vilja berätta. VI som siar i Framtid, VET att vi snart är Över denna pandemi och bör EJ vara så rädda mer. MEN,,tiden har förändrats och vi har i Hygien skärpts och i att tänka i mat och i sociala kontakter i distans mm.

Fortsätter vi så, klarar vi av denna besvärliga tid och står Upp för den situation som NU blivit. Guiden Johannes i automatisk Skrift.

Siar ER i Framtid: VI har en framtid i Europa med mer tolerens samt i att vilja stå UPP för våra länder och för varandras länder. Vi har en Framtid NU..Avslutar Här..I anden....❤

 

Jag forsätter i Andlig Skrift:

Vi som Siar är idag..Anden Johannes i Döparen, Gabriel i Ängel, Jacob med motiv i sociala sammanhang, Marcus i vetenskap och i literatur och i Musik, Jakob, i andliga gudsfrågor, Petrus i andliga resor, Paulus i Gud med kraft i Bibel, Job, i Djurens värld tillsammans med Övriga guider, Maria i Jungfru, i allas känningar, Tobias i riddarängel och lite andra mysiga guider i själar.

Jag Siar i anhörig kontakt, i de som lämnat Jordelivet. och i Djuren som framträder för att visa sig till sina ägare mm.

Jag SER i försvinnanden, i mord och reder ut i dessa då Ingen vill veta....

Jag har en Framtid att Sia åt Många av idag och hjälper i det som är I ett hjälpande då man är i nöd eller i ett behov av stödjande..Är ofta i ett glädjande och i besked som EJ har med motiv att som en del Kan tro, skrämma.. Oh Nej, Allt i kärlek till De som hör av sig! kram Ann i guiderna i skrift!

Senaste kommentarer

24.06 | 05:49

❤❤❤

...
22.06 | 20:23

spännande med automatisk skrift <3

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...