Blogg i Synska Guiderna

HEALINGKURSER

VAD FINNS ATT LÄRA OM HEALING?

 

JA, nu kommer jag UT med Mina Healingkurser alt. Seanser,,där Guider och Ledare talar igenom Oss Om hur vi Healar....

Dessa kurser är Unika,,,då jag talar Helt igenom Guiden Johannes om hur man Healar och hur det går till i våra Chakrabanor.

 

Denna Guide Johannes är en Healer. En Healar av allra största möjlighet inom Healing. Jag går i Trance och Siar ER och Hjälper er till Healingkrafterna....

 

Välkomna att lära genom de Guider som Träder fram i Spiritistisk Lära och i sköna stunder i Seanser.....

Seanserna är i Höga Bergs Kursgård och kommer att stödjas upp Helt i guiderna....Det man ska tänka på om man medverkar är: Att Ej klä sig i för färgstarka färger,,,,ATT man är ren,,,,ATT man ej har rökt eller nyttjat alkohol...ATT man är i balans i sitt Ansvar,,,OCH att man bär ansvar för sina Egna känningar och EJ överträder Etiska och Hövliga regler människor emellan. Respekten för Varje enskild skall finnas och en tolerens i övrigt.

EN mjuk vänlig och behaglig värme gentemot varandra samt tystnadsplikt, då Ingen skall känna sig utsatt på dessa kurser alternativt seanser....Vänligen Ann Fritze Spiritistiskt Medium Healer Synsk Rådgivare i Sandhem...

VID INTRESSE KONTAKTA MIG PERSONLIGEN ANN FRITZE ELLER BIRGITTA LINDH..

på mobil: 073 8170045  Grupperna kommer att vara högst tre-sex deltagare åt gången...då lokalerna ej är större..Tid och datum planeras efter hur många vi blir och hur man anser sig möjlig till dessa grupper alt. kurser....ALLA har en möjlighet till dessa kurser oavsett,,,grundnivå i kunskap om Healing mm.

VÄLKOMNA,,,NI UNDERBARA,,,www.annfritze.se

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan