Blogg i Synska Guiderna

ATT STÄRKA I GUD

HEALING  KÄRA KÄRA HEALING

 

Ja,,jag börjar mina dagar med,,,gå upp på morgnarna och dricka The,,,,ev. med honung eller lite frukt som sötar mitt the.

SEN ger jag mig på min Hundar...ja det är Mitt uttryck när jag vet att jag måste gå ut och GÅ....Inte alltid  de Vill då de har en möjlighet att släppas ut lite här och där runt omkring där jag bor...så Mest är det promenaderna som ger ut i lite Oro.

 

Att vara en Synsk Kvinna i ett litet Samhälle är inte alltid så lätt,,,då det ser ut som det gör samt att man Aldrig kommer Undan på något sätt...ALLA ser och HÖR och VET,,och det känns inte så bra många gånger....även om jag lever ett rätt stilla liv av idag.

 

Ser man någon är man Ofta orolig då jag VET att en del av de som bor här är religiösa...Varför jag känner så är....för att jag vandrar med mina Guider som anser sig just i religion samt i ett stadie där de ska få visa sig.

Då i skrift och i det jag Nu gör...Jag talar genom dessa Guider och får till mig det som är viktigt för Oss att veta i dagens samhälle...Dessa Guider är Unika,,,De finns bara hos Mig av idag och skall ses i ödmjukhet....

 

Religiositet....Vad är det för något egentligen?

Kan jag som Guide eller spiritist SE mer än ni gör i era kyrkor? eller har det slagit runt hos lilla Ann?

Nej...det har det då rakt inte...men jag Siar och har råd och stöd i dessa frågor Också av idag. DET för att Stärka ER kyrka...och EJ förminska den....Kära Kära NI....Ann i guiderna...

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan