Blogg i Synska Guiderna

MINA ÅR MED GUIDERNA I HEALING OCH I STÖD AV DEM,

Att Blogga eller skriva,,,vilket som,,är för mig en möjlighet att yttra mig och då i de Guider som träder fram i den Synska förmåga som jag har av idag.

 

Sen har jag en större förmåga som jag i många år haft. Men som jag tyvärr inte får uppträda i. Ja, det är så vi säger, vi som träder fram genom Ann, i guiderna.

 

Om jag har en förmåga att stävja eller hämma en oro i en människa och då genom en Healingkraft, har jag då ingen rättighet till det?

Jag har en utbildning i vård samt inom sjuksköterskans utbildning och då med olika vidareutbildningar därtill. Har arbetat med barn,vuxna och inom äldrevård. Det har varit härliga år och också väldigt slitsamma.

 

Yrkeskåren inom sjuksköterskans är, på upphällningen då vi har en bredare utbildning än de övriga och även inom Ansvar. Jag ansåg att jag som Sjuksköterska fick ta ett större Ansvar många gånger än läkarna, då de Aldrig var på avdelningarna mer än under rond.

 

Dessutom var det jag som Ofta fick stödja där de inte var tillräckliga. Då under deras läroperioder på våra avdelningar.

Medicinerna och de som jag ansåg var ansvariga för dessa, var jag Också emot, då jag ansåg att de flesta av dem var uråldriga och ej så bra som de skulle ha varit. Jag var emot psykmedicineringarna på de äldre för att de skulle vara lugna på avdelningarna mm.

Att som sjuksköterska spruta in i ett barn olika preparat som sen i sin tur ger så svåra biverkningar så de ej klarade sina situationer....mm. Ja, en hel del som Jag såg och var med om inom barn,,,gjorde att jag tog avsteg,,,ifrån sjukvården och skolade om mig.

 

Sjukvården Kan ha sina fördelar Också.

Men En del är även hygienen som totalt havererat anser jag på vissa avdelningar där jag varit på besök samt varit patient. Mycket har förändrats till det sämre sen jag var inom vården då det gäller patientkontakt samt i en etisk del av den palliativa omsorg som idag ej finns eller existerar. Jag är Mycket ledsen på vår situation inom patientomvårdnaden och ger inte mycket för den heller. Sura griniga, buttra och trötta anställda sjuksköterskor och läkare med övrig personal...INGEN mjukhet eller känsla längre i den omfattning som skulle vara för att läka och stilla i oro och i sorg som är vid akuta läkarbesök..gör att man känner sig utlämnad.

 

Jaa, lite av den sorg jag känner för det som jag la så mycket känsla i under mina år inom sjukvård samt för de patienter som jag mer eller mindre levde för att få hjälpa och stödja i deras situation.

Jag älskade mitt jobb...men försod att jag inte skulle orka mer än vad jag hade gjort och önskade med det vården det den hade gjort för mig,,,ett Avsked..

 

Mina år sen blev. Det med arbete inom den privata näring som stod upp för mig i ett familjeföretag. Då med företagsekonomistudier och annat som ville till genom lära i bokföring maskinskrivning, skriva ut offerter, löner, ja...allt inom det administrativa...till slut trivdes jag även där.

 

Många år gick..och jag fick en sjukdom som jag började förstå skulle bli mitt dilemma. Mina musklker försvann mer eller mindre helt och jag magrade av.

Ingen ville hjälpa mig inom sjukvården då de ansåg att jag psykiskt var nere istället för att jag hade en muskel och nervsjukdom på gång.

Jag låg det mesta på dagarna och hade migränattack efter migränattack. Inget hjälpte..Jag fick injektioner mot min migrän,,men inget mer. Inget hjälpte...

 

Försökte klara mina uppgifter efter det dagen gav,,,men orkade till slut inte. Jag las in med kramper och medvetslöshet. Liggandes på golvet innanför min ytterdörr med mina hundar runt ikring mig, hittade mina mamma och pappa mig med sorg....

 

Detta hade kunnat undvikas då jag själv hade en utbildning inom sjukvården och genom den kontaktat vårdcentral,,efter vårdcentral efter privatläkare,,,efter nästa läkare,,,men ingen brydde sig?

Jag hamnade på hjärtintensiven och låg där med kramper och takycardi,,,i fem dygn,,,därefter på medicinsk avdelning. Mina föräldrar var under den tiden ett äldre par och hade själva sina svårigheter och lämnade inte mig med den problematik jag hade utan hade mig hos sig i 6 månader och skötte mig dagligen.

Det för att jag inte kunde gå stå eller sitta...Jag var helt nere i energichakrana..

 

Vad gjorde ni inom sjukvården då åt min situation,,kära läkare och får jag säga arbetskollegor?

INGET....

 

Vid ett tillfälle sa min mamma,,har du gjort dig illa Ann, genom att inte äta, eller sköta dig i övrigt?

Men jag åt nästan Aldrig,,,Jo, lite ibland,,,när jag orkade eller tänkte på det,,,Hade ingen känsla,,i att vara hungrig eller någon matlust...

Drack jag? Nej,,,jag har aldrig varit så förtjust i alkohol eller annat som har med droger att göra,,,så Nej,,,

 

Jag har aldrig velat berätta vad som egentligen hände mig under denna tid, då jag fick kontakt med den guide som jag NU har och som jag skriver och arbetar med Synskt...

Jag fick plötsligt en skrift,,som jag kunde skriva med och fick en Uppenbarelse inom mig och faktiskt inte bara Inom mig,,utan även i syner,,,EN Guide som kallade sig Johannes,,, skrev och hjälpte mig att börja kunna gå stå och lära mig tala  genom honom mm. Jag fick en Synsk Lärare,, inom mig som hjälpte mig genom dessa år och läkte mig Helt.. ifrån mina muskel och kramptillstånd.

 

Det gick några år och jag förkovrade mig mer och mer med min guide Johannes i skrift och sedemera i ett sk. affirmerande. Dvs. i ett Direkttal genom min guide som sa det jag talade...

Jag lärde mig Allt om natur, Djur och människor i det som var i det vackra,,ibland till och med i det elaka,,och också i det som Läker oss...ALLT för att hjälpa och Ej som  många sa DÅ,,i ett jävulstyg...för Det var det ju, när jag fick det och inte en präst,,,eller kyrklig person,,,för där heter det andra betydligt vackrare ordalydelser än om det jag fick i Gudagåva till mig....Ja,,,där satt jag med min fina vackra guidegåva  i andlig känsla och med en Inre Tro i Gud som jag haft sen liten...Ingen ville höra en kvinnas ord i en församling med Gud i Guiden Johannes Döparen i synsk bemärkelse...Ush,,,såå elaka prästerskapet blev och Många runt ikring... Jag fick mitt livs helvete med dessa...

 

Jag hade många vänner inom  just kyrkan så då förstår ni kanske hur jag fick bli bemött mm.

Liten och rädd..lite ömklig,,med svåra år bakom mig,,,fick jag växa,,,då med dessa guider och med en familjefar vid min sida som stöttade mig oerhört...En mamma som var en klass för sig i omvårdnad och trevnad,,,höll om mig, dessa år...

Ja,,,Det var då jag började förstå min egen situation och hur man kunde få hjälp av dessa guider till ett Liv igen...Jag fick Allt stöd genom Johannes och guiderna i övrigt, även till alla de mina,,  kära och nära, som sedan kom in i mitt liv...

 

Att veta sina egna fördelar var också en gåva av dessa Guider och till slut även i en ekonomi som sedan många år blivit genom sjukdom samt lite andra sorger med familjen, nedsatt,, kom upp sig igen,,,Och livet återvände...

 

Mina föräldrar har sedan dess gått bort och jag har dem inom mig av idag i ett Besökande,,där jag hör och samtalar med dem som om de vore närvarande...Mina övriga släktingar likaså  och då även i ett hjälpande ibland, då jag behöver..

 

När jag hör min guide Johannes i Healing,,,så hör och känner jag hur vi alla mår. Dessutom får jag känningar i hela min kropp och småryckningar kan bli i den som jag Healar då kraften genomstrålar i personen. DET för att i dessa banor ges det ut i ett läkande i strålning och ej i energi. Det är därför jag har en Extra stor Healingkraft och den är för ALLA.

 

Vad jag ej vet är,,,vad den kan göra? JO... det vet jag,,,men jag får ej utnyttja den fullt ut då läkarvetenskap samt Socialstyrelse mm. styr sådant och kallar detta för Humbug.

 

Så jag ställer er den Här frågan om ni ursäktar...Hur skulle ni göra om ni hade en förmåga att läka ut cancer hos ett barn,, skulle ni göra det då,,eller skulle ni strunta i att hjälpa barnet för att ni inte får eller anses vara tillräckligt seriös nog inför Socialstyrelse eller de läkare som då ej har dessa krafter att tillgå för att läka ut?

 

Ja, frågan ställde jag nu,,,för det är just det jag Inte kommer att få göra,,,Alltså jag lämnar inget barn som kommer till mig i cancer om jag med mina möjligheter kan hämma eller hjälpa eller tom. läka ut i det jag kan utföra för att hjälpa barnet.. Så jag får nog starta upp i det jag har ändå,,,mina kära vänner,,,En Healingkraft där jag siar och Healar och hjälper i stöd med Rådgivning och omsorg där ingen i dagens sjukvård räcker till kram Ann,

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan