Blogg i Synska Guiderna

ATT BLI IFRÅGASATT SAMT TRODD PÅ MM.

I Automatskrift skriver jag idag genom Guiderna...

 

Vad skulle jag gjort utan mina Guider,,,har jag hört flera säga av idag. Det gläder mig.

 

 

Jag har Ensam, och då menar jag Ensam,,,fått stå upp för att Guider finns,,DÅ genom det så kallade kanaliserande och affirmerande i Synsk förmåga, OCH inte att förlömma i Andlig skrift.

 

 

Vad jag fått gå igenom under åren är ett rent jävla Helvete,,,med människors anklagelser samt skitsnack bak rygg och sist men inte minst avund,,,då jag blev den som hade en stark förmåga i synska Guiderna....

 

Att blidka och synskt sia,,,eller ska jag säga Hjälpa medmänniskor,,,då jag vet vad som Kan hjälpa just i en situation,,,ska man inte göra det då?

 

Ja,,,jag frågar? Då jag blivit i alla år både ifrågasatt,,,hjälpt och Mycket Omtyckt,,,skitsnackad Om samt Trodd PÅ...men inte framför andra,,då man Själv fick stå upp och inte bli själv Om tyckt då Ann kanske var den som Visste och Kunde i det man själv inte kunde...jo jo....Medmänniskan,,,finns,,både i Elakhet  och i Avundsamhet,,,samt NI mina kära,,,Ni med era Hjärtan på rätta stället...TACK Gode Gud för ER....Ann,,,,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan