Blogg i Synska Guiderna

VARFÖR SKRIVA ANDLIG AUTOMATSKRIFT? OCH VEM SKA SKRIVA?

Att andligt SE eller Skriva i Andlig meddelandeskrift en så kallad Automatskrift som ges ut i Kristen eller,,,Andlig nivå,,,VEM bör eller Kan eller kanske tom. Ska,,skriva för att andligt Mogna?

 

Jag har en känsla av att jag idag ifrågasätts en del,,,då jag lär Ut den skrift som jag själv arbetar och Har genom de Andliga Vägledare som Finns på den Andliga sidan, i Meddelande skrift och i Automatisk sådan.

Att just Jag får göra det är,,,fär att jag i Många år haft den kontakt som Jag anser är i ett förverkligande till den Andliga kristna verklighet i Andligheten...som vi har att tillgå av idag.

 

Jag är den ende av idag som Lär ut i det här och anses Mycket seriös dessutom.

Jag har Också förtroendet i många som varit här och fått sina krafter och känsliga frågeställningar besvarade av de Guider eller andliga Mästare i kristen regi och med det blivit en Större möjlighet i olika människors liv..

 

Med det vill jag framföra att vi aldrig kan ge i Råd eller i krafter av andlig sådan om man inte själv är i Viljan till den,,,Det att Observera....

 

Att vilja bli frisk,,,eller få svar i andliga frågor,,,eller i annat som jag har hjälpt till i olika frågeställningar ...finns att få ,,,men då även i andra...DET är VAl man gör och Ansvarar Själv för... vad man väljer in i sitt liv..

 

Denna Guide som jag har är min Egen Guide,, och ej för någon annan,,Då jag hör att en del av er vill gärna få Min Guide Johannes till Sin....

 

Om man vill få kontakt med sina Guider,, så är det Jag,,och inget annat Medium som har dessa krafter av idag. DET för att vi inom den spiritistiska Sidan ej får ge ut i Alla...Det är Mycket viktigt för er som följer olika grupper på Facebook att förstå  att vi som har en Andlig guide EJ följer dessa Grupper, då de själva EJ har guiderna...DET är Mycket viktigt atrt veta då ni EJ har krafterna till andra ,,,ibland till oroliga kort eller i människor som Tror sig vara i Andliga krafter...Obs... Ni måste vara rädda om er Själva Här och inse att man ej leker med sina känslor och tror på de råd som man ibland EJ ska göra,,som ibland en del gör för att roa sig... 

 

DE som gör illa är Ofta inom ett område som har med kort eller ibland inom Healing där de ej kan demonstrera sina krafter,,utan sätter sig i olika nivåer med att säga att de krafthealar över nätet,,,Dessa är jag Mycket orolig för, då de Ej är i just krafterna....

 

Synsk är jag...

 

Ja,,,Det är Jag...Men vad menas med Synsk?

 

Jag Siar,,,och då Siar jag EJ igenom något annat än Andliga vägledare...DET kan jag bevisa av idag...Ofta genom att jag sätter igång krafen i den som anlitar eller vill ha mina krafter..DE har fått känna dessa..

 

Ja,,men det var inte DET vi ville,,,Eller?

 

Jamen vad ville ni då..NI har ju själva velat komma Hit och få svar,,,på de frågor, som ni har om era liv...Dessa frågor vet ju jag i förväg...Inte sant? Och Healingkraften får ni av mig och den ledare som går fram i Friskvård samt i Energigiva...inte sant?

 

Hur vet jag om era frågor,, Om inte jag har kontakten med era Egna vägledare ifrån den andra sidan,,,

Dessutom får ni känningar i händer,,,ibland fötter ,,,eller i andra känslor här då ni kommer hit för Synsk Rådgivning alt. Healing,,,Eller Hur?

 

 

Dessa känslor har jag fått UT för...

En Av er har anmält mig,,,då för min arbetsgivare sen förr...Dessutom har EN av er förrått mig,,,DU som fick mitt andliga hjärta som Vän,,,,OCH sist men inte minst...Fy för den lede, en granne..

 

Du satte åt mig för jag har hundar?????? Elakt,,,eller hur?

 

Men Lycka till NI andra som har DET...Jag finns Här för ER,,,,Ann,

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan