Blogg i Synska Guiderna

FRÅGOR OCH SVAR

VAD händer om jag har fått en skrift och inte vill fortsätta,,,Ann?

 

Ja,,,men Då har du ju fått en vision om hur det går till att få en andlig kontakt samt en känsla i närhet till den sidan,,,inte sant?  Så då är det så det ska bli...och inget annat...kramar till Dig  ifrån Mig,,,Ann i skrift genom Johannes i Döparen.

 

Vad är det för en känsla jag får när jag går i ett varsel Ann?

Svar: Du får ett uppvaknande eller en känsla att Inte gå emot dig själv i känslan av det du får till Dig,,,Okey?...Ann i skrift in svar,,,

 

Kan Alla få en känsla hos Dig om de Önskar Ann och då i andlig skrift eller i andra möjligheter i det du har i de guider som är hos dig?

 

Svar: Ja,,,till vissa och då till de som har en möjlighet,,,annars står jag upp för de svar samt känningar i de Guider som träder fram för de som Önskar så....Ann i andlig Skrift genom guiderna,

 

Fråga: Har du enbart dessa Guider och varför i så fall?

 

Ja,,,det är endast jag som går ut i guiderna av idag....Varför,,Synskheten är i guiderna,,,dvs. att man lever med dessa Guider Fullt ut och kan inte leva i något annat...Därför är det Ofta en prestation att leva Fullt ut i den andra sidans krafter,,   Ann i andlig Skrift genom Johannes i Döparen.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan