Blogg i Synska Guiderna

JAG ÖNSKAR RESPEKT SAMT FÖRSTÅELSE FÖR MINA INSATSER

Jag Har Hjälpt många av ER i Healing samt i Stödjande i ett Friskvårdande..

 

På Grund av den förmåga jag har i healing samt i en synsk Sådan,,,har många tyckt att jag skall GE bort all tid samt att göra sig gällande i ett krävande att jag ,Skall, ställa UPP,,,då de har olika förutsättningar samt behov av min hjälp, samt ej är ödmjuka nog att förstå att min tid är lika dyrbar som någon annans...

 

Healingkraften i sig tar jag inte betalt för...men att jag får bära den och ge ut i tider som helger sena kvällar och ibland nätter då många har det svårt i smärtproblematik samt andra behov där jag kan lindra och stödja,,,önskar jag betalt för den tid samt för mina Egna kunskaper i mitt Mediumskap i guiderna..

 

Tyvärr har det NU gått för långt och jag har dragit ned på Healingtiderna då Ni som Alltid skall HA..utnyttjar mina krafter och det i Oro..

 

Jag kan Heala många och det vet NI men Ingen av er kommer själva till mina Sittningar där jag kan balansera upp er i krafter på Nolltid och stabilisera en höft eller liknanade,,,NI tror er själva kunna själva och drar ut på tiden som ni skulle haft här för att läka ut det vi påbörjat med och så vidare..

 

ER alltså NI som gör så Illa åt dessa Healingkrafter behöver Inte ...ta kontakt med mig och störa för Andra som är i Större behov av dessa möjligheter och skall dessutom ha förtur då de betalar det som jag anser mig värd....Med Vänlig Häslsning till ER...som tar för Givet......Ann..

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan