Blogg i Synska Guiderna

JAG SIAR GENOM ANDLIGA VÄGLEDARE OCH SPÅR EJ!!

SYNSK RÅDGIVNING 

ÐÄR JAG SIAR OCH HEALAR OCH GER SVAR PÅ ERA FRÅGOR OM LIVET

Jag arbetar som Synsk rådgivare i de frågor som har med andliga funderingar samt upplevelser att göra. Mina Guider i denna Blogg samt i arbetet mitt är de kontakter eller arbetsverktyg som jag här har till mina möjligheter och jag styrs eller leds...fullt ut i dem.

 

Att arbeta som Healer i de krafter som ett "sånt Här Medium."...är för många kanske lite skrämmande och ibland...oroligt då det går ut i media mycket om skrämmande och orosfyllda hem i spöken samt andra fenomen som Jag INTE sysslar med..utan i varma härliga medmänskliga OCH kärleksfulla guider i Gud...

 

Det är MYCKET viktigt för mig att få ut det så NI med andliga seriösa känslor EJ får till er att era känningar inte stämmer för er egen andliga mognad samt utveckling..

 

HÄR i Sandhem Siar Vi..och Spår ej...det är Också viktigt , då många vill ha lite Kul..i att kunna fråga om sitt liv och drömma sig bort i det..ett tag och kanske Också förverkliga sig i dessa råd som spås  dem...Det för att tron ändå varit i de spådomar eller råd som givits dem...Ofta i ett förverkligande i sorg och i oro...Därför säger jag ännu en gång Jag Siar genom Andliga guider-vägledare och ej i kaffesump mm.

 

Jag ber er Också att tro på det Ni själva har och givits er och Inte i ett ansvar att lämna er i andras händer då Ödet är I ert Eget Ansvar...Kram Ann....

..

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan