Blogg i Synska Guiderna

FRÅGOR OCH SVAR!

Vad händer i en Andlig konversation Och hur arbetar du med dig själv för att få denna kontakt..och vet du med Vad du får kontakt med ...Ann..

 

Ja..jag har fått en del frågor av de som ringer eller på annat sätt tar kontakt...Här är några av de frågor som jag själv anser är i frågande av idag....

 

Jag arbetar i fler guider och det är Mycket ovanligt.Det krävs en del inre styrka att klara av och framförallt ett inre lugn..då känslor samt kunskap om vart annat trängs för att genom mig få ett talande genom ord och meningar..det kallar man för ett Trancemeditativt tal...eller inom vissa områden en typ av affirmationstalande.

 

Jag har flera guider eller ibland personerna som både genom ett talande som jag både känner av..samt hör..kan ge ut i de ord de vill att jag skall föra fram..ofta är det ifrån människor som ej är i jordelivet längre och vill meddela sig med vår omgivning..det är i ett Trancemeditativt sätt att vara..och då i en lättare form då jag Ej behöver ge ut i Chakraenergi samtidigt.

Det som jag ser är..i Chakrabalansering..och med det i ett färg och energirörelse seende.Det för att färg ser ut som en djupgående känsla och ej enbart i det ni tror i aura. Jag har inga möjligheter till denna kraft utan guiden Johannes. Han är i Kraftfält Gud..och skall ses i kristen guide och i andlig sådan...Därför ifrågasätts jag kraftfullt just nu..då jag gått ut i energi balansering och bevisat att Healing existerar och är i en läkande energi..

 

Jag behöver lugn och ro...precis som Ni själva och är tacksam om jag får det..då jag hjälper många av idag med sämre status i sina kroppar samt i sina sinnen..

 

Jag hjälper Er med tro i andlig riktning och ej Er i tro i spådom eller i andra lekar med andlig natur...Ann i automatisk skrift..genom Guiderna..

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.05 | 00:28

ATT MISTA en vän, en familjemedlem... det svåraste som finns... Gläds åt att du tar en annan hund till ditt hjärta.. Jag skulle inte kunna leva utan min katt..

...
09.05 | 15:30

Så sorgligt! 😓
Minns alla de underbara stunder ni fick tillsammans!
Många kramar till dig! 💝

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
Du gillar den här sidan