Blogg i Synska Guiderna

SOMMARUPPEHÅLL I HEALINGSTUGAN!

FÖR SYNSK RÅDGIVNING......Där jag Siar och Healar Er..tar jag betalt..då efter Hur lång tid samt i Vad vi ansvarar för .

Jag tar inga betalningar utan att kunna redovisa dessa..alltså inga kontanter.

 

Vi har en större förmåga att läka ut i vissa sjukdomstillstånd...då ej Bota... Det för att vi har en patientsäkerhetslag..som säger att man vetenskapligt måste belägga det som läker...Idag har vi inga sådana belägg..eller vetenskapliga underlag för att Healing i andlig kontakt läker..därför ber jag er som anlitar mig..att Själva Ansvara för de krafter som vi Alla mer...eller mindre...bär på.

Att just jag..går ut så här beror på..att jag stått upp för Healing samt de krafter som är i den. Jag är också en sjuksköterska med olika vidareutbildningar därtill som i vetenskaplig utbildning med forskning givit mig kunskap med det i ett ansvar i att just kunna läka.

Jag lämnade dock vården då jag ansåg den Ej i ett förtroende i vissa arbetssituationer samt att vi Ej behandlades som vi skulle.

Jag har en Önskan också...det är att jag är en Synsk person och Ej som en del går ut med att säga..spår du? Eller kan du spå? Jag har Inga instrument eller verktyg till att kunna spå! Ej heller sia i kort eller i Tarot...Det tillhör inte mina möjligheter.. ej heller i framtiden.

Jag är ett Medium.

Ett Medium i kristen regi och ej enbart i ett i kurslitteratur inläst mediumskap...där man Ej har ett Medium inom sig.

 

Detta kommer jag berätta om hur det gått till i min bok som jag jobbar med just nu.

 

Jag har fått många Goa vänner under åren i mitt arbete som spiritist och Önskar Er som följer mig på denna blogg..att ringa och börja själva Söka i det jag kan hjälpa er med..för det som finns inom Oss...det är det som är den själva Nyckeln till ett Andligt leverne....kramar Er . Ann!

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
26.04 | 21:41

Hej. Skulle vilja boka medial rådgivning.

...
25.08 | 13:19

Synsk rådgivning vad kostar det.

Vänliga Hälsningar
Solveig

...
10.08 | 07:17

Hej! Vill gärna veta var du håller kurserna,vad är
priserna?
Vänligen
Inga-Lill

...
Du gillar den här sidan