Blogg i Synska Guiderna

JAG SJÄLV I ETT MEDIUMSKAP

Att vara i ett sk. Mediumskap innebär ett annorlunda liv och leverne.

 

Jag tål inte värme..ej heller för sträng kyla. Jag solar inte då jag får lätt solskador på min hud och jag mår väldigt dåligt i solen.

Har lätt för att krampa i vattnet då jag ej har sk. Öppna Chakrabaser.

Vad som sen skiljer mitt liv ifrån förr är...Jag solar alltså inte..som jag jämt gjorde förut..Jag simmar inte heller som jag älskade att göra och helst i vatten av hav.

 

Jag springer inte så mycket då jag flukturerar in och ut i Chakrabaserna och med det ger ut i oro i min kropp..Alltså Allt det som jag bara Älskade kan jag av idag inte göra.

Med andra ord..jag har en Guides Chakrabaser av idag och har Inga möjligheter i att göra som jag vill i vissa fall.

 

Att veta att jag inte kan göra vissa saker..kan ibland göra mig osäker och väldigt nedstämd. Jag vill så mycket..men jag får inte. Ja...lite så..är jag idag.

 

Att Sia och Heala innebär alltså att jag måste leva på ett speciellt sätt för att kunna ge ut i mina Egna Chakrabaser. Det för att ge ut i den så kallade Healingatmosfär i guidernas läkekrafter.

 

Att sitta framför en grupp medmänniskor som är i ett sjukt eller ängsligt tillstånd..ger ut i en viss vibration i min kropp och gör att varenda chakradel i mitt område i baser av Healingkrafterna öppnas upp och jag får Sluta mig i Ett tranceläge direkt...Annars dör jag..ja..jag faller igenom och förlorar medvetandet.

 

Det har hänt vid Ett tillfälle att jag ej slöts i tid..i mina healingbaser  då för att jag ej hade ätit och druckit som jag skulle. Jag slarvade med det och det gjorde att jag inte Direkt kunde sluta mina Egna chakraflöden.

 

Jag är heller inte alkoholist..eller knarkare..eller rökare..eller vegetarian..eller vegan....eller annat som har med stimuli i tabletter drycker i naturprodukter som jag inte Vet någonting om för att det säljs som ett läkande eller stärkande. Köper inga mediciner som inte är i direkt naturprodukt och då ej i olika blandningar..Det för att kroppen Ej orkar smälta för många produkter åt gången och då belastar man hjärnan och blodet med för mycket ingredienser.

 

Jag motionerar normalt så inte kroppen slits ut i förtid. Jag arbetar de timmar som jag orkar med samt umgås i annat än i människor med problematik.

Jag väljer mina vänner och har Inga ovänner i mitt 💓.

Är i natur och ej i stan. Lämnar inte någon i Sticket..eller sviker ogärna någon som behöver hjälp..

Jag får aldrig gå där ingen annan kan gå..dessutom Alltid med de guider som jag bär med mig i mitt Liv samt i mitt hjärta.

 

Jag spår ej, då jag ej får tala genom de ord jag själv säger..Jag Siar genom den Andliga vägledare som träder fram i min själ då för att stödja och trösta.

 

Jag tror på Gud!

 

VÄNLIGEN ! Ann i automatskrift genom guiderna!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan