Blogg i Synska Guiderna

ANDLIGHETEN ÄR I GUD OCKSÅ EJ ENBART I BIBLISK TRO

Vad menar du med Tror på Gud? Ann..och vad gäller då i Din Gud?

Kan du läsa Bibeln med Oss..eller kan du enbart som Du säger...Sia  fram genom olika guider i svar på dina egna frågor?  

 

 

Svar: .

 

 

Jag vet att du som Präst gått fram och frågat om mig.

 

Jag är inte,,  som  Du, i teologisk utbildning, Ej heller i prästens yrke..men jag har en Andlig vägledare med olika möjligheter i det Du har..så jag är i Gud jag med..

 

Men oron för det har Du..vilket inte jag har om Dig...Vad är då skillnaden mellan Dig Och mig?

 

Att Tro...enligt mig..är i Hjärtat och själen...Ej i bok enbart av Bibelns vägledande av idag..utan i Livets Allvar med ett i OSS taget Ansvar för detta LIV som Gud Fader givit OSS!

 Att fordra att vi människor av idag skall Tro i ett Ord som ibland ej är i Tro utan i villfarelser med Den tidens Anderum...ÄR ej i Gud av IDAG..utan i ett sk. Andligt kristet seende i kristnas åsikt i Den tidens teologi i vad Gud var DÅ...jag anser vi har Uppdaterats och utvecklats sen 2000 är tillbaka.Och skall ses i Andlig utveckling i det Liv vi lever så Länge Livet finns och Ger..Ja...där är min tro i Gud Av Idag...att Gud hänger med Oss Tiden   och Utvecklar Oss av idag i Andligt rum.  Ser dig i Ljus! Ann!

 

För mig är Bibelns ord i Gud,  Heligt och i ett seende i just Historik om hur Gud valdes att få träda fram på den tiden,  och den är EJ av idag i alla människors hjärtan då den ej Samstämmer i tiden..Den har också  använts i ett Samhälleligt och fostrande Syfte i Gud Fader i ord som jag INTE kan stå upp för idag..utan även ibland i  ett bemästrande av just själslig andlig TRO i Gud!

 

Ann!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan