Blogg i Synska Guiderna

ÄNGLARNA HJÄLPER OSS OCH GUIDAR

 

Hej I Natten!

 

VAD är jag för någon Nu då?

Är jag verkligen den som kan överföra en Guide...eller ängel till någon?

 

Ja..Det är Jag som har den Uppgiften.

Men varför då? 

Jo...för vi har en uppgift idag ifrån den andra sidan att Visa..och förklara..vad Vi Är för några som kommit till människors Hjärtan och själar för att så att säga stödja i det som är i en vardag.

Vi är de som NI kallar för Änglarna,,eller som Jag kallar för Mästarna..i att Guida oss människor i livets frågor  samt i det Liv vi idag lever i.

 

Jag har haft en del grupper hemma hos mig på Höga Berg. Dessa grupper är helt i ansvar av Guidernas Änglar eller Mästare.

De Grupper som jag har haft..har en del i Livet som både brustit och sedemera förverkligats i dessa guiders råd till ett Mycket bra och intensivare Liv i det liv som Är av idag.

EN av dem allra helst. Hennes liv är i ett Arbete..hem...småmysighet i sig själv..sjukdoms tillfällena har helt eller delvis helt försvunnit..samt hennes liv är i nykterhet..skötsamhet i trevnad..och ej i droger med en känsla i kriminalitet..Denna kvinnans liv har helt förändrats under de senaste 15 åren till ett mysigt harmoniskt liv som jag Helt tillägnar hennes så kallade Skyddsängel --Guide..Jakob som genom henne själv träder fram i skrift och i en så kallat affirmationskänsla. Det vill säga i ett hörande som stödjer ibland som en kompis i råd och stöd. Det kan vara i ett moment i hennes arbete eller om hon ej skall gå ut en viss tid då det kan hända henne något. Ja,,till och med i hygien att ej glömma tänder,,,tvätt som ligger för länge och att diska upp efter sig och dylikt.Allt för att stödja i svagare situationer.

Denna guide är en av mina arbetshjälpare och som väljer sina Mottagare med varmare råd samt i det att de får till en början skriva..i ett andligt skriftförfarande eller i en andlig Meddelandeskrift som med åren kan bli i ett hörande--eller kännande..inom den som är Mottagare.

 

Denna Gåva är Helt Enorm och jag har beslutat mig för att sprida den..till så Många det går och förverkliga dessa personers Liv i ett Andligt seende i deras Egna Liv genom Skyddsänglar som guidar..till Stöd.

 

 

Att Gå Ensam i Livet och aldrig höra någon i ett Uppmuntrande eller kanske i ett,, -Nu får du ta Tag i dig själv och JAG stödjer dig inom dig..är för många en Mycket svår situation som jag meddelas dagligen i mina samtal att många Har..

 

Ett Råd ifrån de Andliga vägledarna är alltid i en Sanning och sviker Aldrig.

 

 

Kramar ER Alla som följer mig och Välkomna NI som är i ett Intresserade av dessa guider som är i Änglarna!

 

Ann i automatskrift genom Guiden..Johannes i Döparen

Mobil: 073 8170045,

 

Har Synsk Rådgivning per distans eller via Besök på Höga Bergs kursgård för Healing samt Råd genom guiderna.

För tid ring eller mess mail..

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I dag | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
27.08 | 22:30

Hej, vill boka tid hos dig.

Marie

...
Du gillar den här sidan