Blogg i Synska Guiderna

DONATIONER ELLER DONERA ELLER VERKLIGEN GÖRA DET ?

ÖNSKAR EN DONATOR!

 

Har en mycket sjuk yngre vän med svåra njurproblem som behöver en Njure,,,

 

Jaa, nu kommer även Jag att reagera. Jag som Healar och gör människor friska,,eller friskare. ELLER var är nu din Helbrägdagörelser i krafterna Ann? för det är väl NU som NI ska kunna visa era kunskaper och era enorma krafter att jämna Ut en sjukdom eller hur ni nu uttrycker det.

 

DU som nu bevisar att dessa kraftenheter och andliga vägledare finns,, till och med. DE finns ju..Så var är ni nu era underbara änglavägledare då en människas LIV är i nöd eller på upphällningen?

Så fram med er nu..Guiderna i Healingkrafterna!!

 

 

Jag svarar ER såhär: DET NI själva Ej har stått upp på under åren i kropp och själ..finns i er. Jag kan Inte i efterhand läka sådant och EJ heller kan sjukvården det. Men jag kan Hämma och hjälpa till svar...där NI ej har dem..Ann..

 

Vad är då en Donation för en annan medmänniska som nu står Upp för att hjälpa med en njure? till någon som EJ har förutsättningarna själv att kunna med sina njurar eller andra organ som sviktar att kunna gå vidare i livet?

 

Jo, naturligtvis en Räddare! Men till vad? ja,,kanske till ett längre lidande för den som behövde en njure? eller till den andra människans kortare liv(donatorn) OM donatorn levde vill säga,,eller till att båda blir i ett liv som skall bli i ett bättrande,,, eller ska man inte donera Alls.

 

Många frågor i denna situation.

Jag anser att Alla skall få en möjlighet att svara Upp här så SE min facebook och HJÄLP de som BEHÖVER i Njurar...lever,,,ev. andra Organ som stödjer till fortsatt LIV..

 

Ann i Hjälparna!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan