Blogg i Synska Guiderna

Jag ÄR den JAG ÄR!

Vad Händer då Du siar och Hur gör Du?

 

Svarar Dig Du som fick svar igår på dina frågor,,,

 

Jag arbetar som ett Medium,,Ja..igenom ett spiritistiskt Medium. Med det menas ständig kontakt med en Övernaturlig eller paranormalt medverkande kunskap i själ och i kropp som vidgar Allas medvetande.

 

Ja..finns verkligen DU? Ann..

 

Ja,,och en del andra Medium som har liknande eller små influenser i samma riktning.

Jag,,har för min del en mycket stor och Väldigt kraftfullt Medium, som Helt går igenom...därför all min kunskap samt krafter i Energiläkandet.

 

Jag Siar i Allt och får EJ överträda i rättvisefrågorna eller i etiska oroligheter,,,Därför säger jag ifrån då jag blir utstött eller inte igenkänd då ni går förbi och har talat med mig i telefon om era liv mm.

NI går ju förbi era Egna Guider som träder fram,,kära NI ,,när NI ringer och får dessa frågor lösta som ni själva Inte Kan...

 

Så Nicka igenkännande och gå inte bara förbi,,för NI är i Mitt hjärta,,större och Mer än NI tror..jag lovar,,Ann i guiden Johannes i skrift..Hjärta ER!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan