Blogg i Synska Guiderna

MINA GUIDER OCH JAG!

 

Att Lära sig till ett Medium ,,,Går inte!

Man måste bli I ETT  Medium samt starta UPP med ett Medium.

Med det menas att jag är alltså Mediumet i MIG.

 

Vad hände då Mig då jag Fick mina Medium till Mig?

 

Jag var inte sjuk psykiskt,,eller inlagd på psyke eller på någon annan avdelning som En av ER faktiskt sagt. Nejdå,,jag var helt frisk.

Jag hade visserligen en vardag i hårt arbete och andra uppgifter,,men jag var Mitt i Livet,,om ni förstår.

 

Att Livet förändrades av en Upplevelse på en vind,,då jag låg på en av min mammas och pappas shässlonger och tittade på de gamla sakerna och kläder som var prydligt upphängda,,,En vy ifrån en Större vind med gamla anor,,som man ser i dessa gamla filmer i romantisk idyll..JAA..där har ni min mammas härliga anlag i att smycka sin vind.

 

Jag tog mig dit ibland då jag var trött och kanske lite i det som jag kände var på Väg. Ett större Seende,Ett större Jag ,,Eller ett större Någon som bara var så Underbart att värmen bara Måste vara I Gud,,

En Guds hand sträcktes Ut ifrån sidan av väggen plötsligt som en shimär,,i ett ljus som jag aldrig sett förut. Ett skimmer av pärlemor kom emot mig och jag Hörde en röst säga..DU har en uppgift Ann ,,som Du vet att Du har..Hjälp de som inte tror på Oss!

Sen försvann synen och jag blev i mig själv igen..något skakad och Lite gråtig eller kanske i ett Medium på väg att ta kontakt?

Ja,, inte visste jag det Då, utan sprang nedför trappan som ledde till mammas och pappas gamla mysiga kök, och slängde igen dörren till trapphuset.

 

Nästa vy var,, när jag hade kommit hem ifrån hästarna och ridit,,plötsligt ser jag en man i rummet stående i ljusa kläder och jag fångas av hans Enorma kraftkälla,,En vacker medelålders man med medeltida eller i jesuskläder i sandaler och ett rep om midjan,,,DÅ förstod jag att något var som jag inte helt förstod och frågade inom mig utan Ord..VEM är DU?

Inga ord ifrån hans mun,,men jag hörde honom inom mig med Mycket mjuk stämma säga..JAG är i Jesus,,I Jesus jag går och heter Johannes Döparen!

 

Därefter försvann denna man ur min kraftkälla och synen försvann.

 

Jag hade aldrig varit med om något liknande eller sett något som var så starkt så jag trodde jag var i samma Vy eller ska jag säga, Himmel?

Jag blev mycket entusiastisk och berättade för mina föräldrar som i Sin tur blev Tystare och Tystare. Lite funderande mer..så fort de träffade mig. Jag fick känslan av att känna mig utanför och lite besviken på dem så jag fortsatte berätta om mina upplevelser som ibland bara kom och sen blev i min skrift och i ett hörande och sedemera i ett tal..som jag gör då jag har mina Seanser.

 

När min automatskrift sen utvecklades till Ord som kom så vackert,,Blev mina första Ord av just Guiden Johannes såhär: Jag Älskar Dig,,,Johannes Döparen,, med hans lite spretiga tjocka stil...DÅ började jag bli i ett medium,,I Mediumet Johannes I Döparen,

 

Se min bok vartefter som handlar just om kontakterna med mina guider och deras Ja,,upptåg eller uppenbarelser genom den andra sfären för att Visa mig att de Tryggt fanns där,,och till och med inför Andra då de var och besökte mig..

 

Att bli i ett fenomen,,eller i ett Medium med så starka krafter är i det stora hela rätt mysigt..men ställer också ett krav. Ett krav att visa mina intetioner i Mina guider och inte i Allas guider.

Det för att i Mina Guider som jag av idag förmedlar till människor för att stödja och hjälpa..är Ingen Liten,,Ingen fattig,,så man inte kan hjälpa,,Ingen trolös i tron..och framförallt,,Ingen är mindre än Någon annan för dessa Guiders Kärlek i Gud..

 

Ann!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan