Blogg i Synska Guiderna

SE MIG! JAG LÄKER ÄVEN DIG!

Att leva och kunna Uttrycka sig..är helt klart normalt.

Men att genom ett Medium, vara i ett sådant tillstånd att kunna visa att andra så att säga Går igenom,,för att vilja uttrycka sig,,

Det blev min största kraftkälla och ibland Mycket orolig för Vissa.

 

 

Att De visade sig för mig,,,Det kunde jag säga och berätta,,Men att säga Du mamma, din mor önskar att du Inte gör så då du blir i ett sämre humör,,eller Du Mamma, Din pappa är hos dig Nu,,och Morfars doft  kändes i Hela rummet,,gjorde ibland att jag blev Mycket surt behandlad ,Eller tom. Omkramad då det jag sa,,var till det Bättre,, Jo Jo,,I familjen blev jag en Pina till en början..

 

Jag provade tom. min far som strängt var bunden till sina jaktbröder att säga då jakttiden började,,Ni går väl inte på de fällor där småbarnen (kidden) ligger och rumstrerar Om..för då Visste jag att min pappa fick sk.Ågren,,

 

DET var inte populärt..då jag visste ibland i förväg Och då i min familj,,för det första,,

 

Sen var jag själv med om att förlora i man ,,barn,, och i Mina älskade älskade Djur. Jag fick själv Natta Dem, DVS. de avslutade sina Liv i min famn..

 

 

Som sjuksköterska visste jag alltid Vem som ville ha mina händer om sina eller kunde ge det extra trycket om Kudden så den låg rätt. Jag kände Oerhört för mina patienter. De som låg illa nattetid var jag hos och de som arbetade med mig var ständigt till hjälp.

Jag älskade mitt arbete som Sjuksköterska och läste vidare.

Eftersom Åren gick och även jag levde i de som fick problem och då med större oro,,förämrades min hälsa drastiskt och oron om Muskelsjukdomen MS blev.

 

Jag las in och blev i kramper och kom sedemera upp på Hjärtintensiven då mitt hjärta vid 40 årsålder började krampa.

 

Jag var då i andra männsikors vård och började återhämta mig..och då förvånande sanbbt. DET blev min vändning till ett sundare liv med återhämtning samt lite mer i stillhet och med rätt att kunna själv känna efter.

 

Jag började vid denna tid få min guide Johannes i röst och i tal till mig och kunde sia fram mat samt dryck som närde mig och läkte mig dessutom. En viss mängd av det och en viss mängd av det.. Jag blev ETT med Johannes som även idag är Mycket noga med Vem jag lever med eller tycker Om mm.

 

Jag dricker inte, och då i alkohol som stör min hjärna. Ett glas Sangria eller ett glas Öl då och då,, stärker mig och då i humlen i Ölet som ger ut i veteblandning en viss enzym till mina leder...samt i vinet som gör att min motorik med muskelkramperna försvinner nästan helt.

 

Det med en viss typ av Healing gör att mina leder mår perfekt av idag och även Musklerna. jag blev en duktig Healer genom att kunna Sia och få fram Var,,eller i Vad som skulle ätas och köpas in.

Istället för i vitaminer i tablettform och i ev. örter som ger i ansvar av ibland förgiftningar...ja det finns faktiskt de som tror att ju mer jag plockar i mig i växtform och i örter kryddor eller i bär,,Så eller Då läker man?

 

Jag började alltså få till mig MIN egen kropps funktion så att jag förstod min Egen Nutrition och hur jag skulle omsätta den i inköp och i hur och var jag skulle handla mina varor.  För DET var mycket viktigt det Med..Jag får inte köpa något där det inte är en hygien och att varor samt personal inte är i det de ska.

 

Så i många år har jag fått lära av dessa guider en naturlig läkekonst där Healingkraften i energi med hjälp av Johannes ger i Läkekraften Energi,,samt i råd och stöd i näring och då i olika Livsmedel...samt naturligtvis i att Hygien för att få så lite smittspridning är A och O,,,

 

Ann i skrifterna!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ingela Eriksson | Svar 22.09.2018 16.35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan