Blogg i Synska Guiderna

RAUL WALLENBERG

I Många år har jag haft kontakt med Raul Wallenberg..Vår svenska Diplomat som försvann den 17 januari 1945 efter att ha fängslats av sovjetiska myndigheter i Ungern. Han har bett mig ta kontakt med Svenska Ambassaden samt med Sina anhöriga,,och Berätta vad jag genom Honom fått skriva ned..

 

 

Han dödförklarades den 26 oktober 2016 av svenska myndigheter, men formellt redan 31 juli 1952.

 

Raul Wallenberg var Arkitekt och svensk affärsman och diplomat som försvann då han som sagt fängslades av sovjetiska myndigheter då han räddat och hjälpt tiotusentals till omkring hundratusentals judar i naziockuperade Ungern, under andra världskriget.

Han utfärdade sk. Skyddspass och skyddade judar i byggnader som betecknades som svenskt territorium och räddade därmed tusentals liv.

 

Tack vare sina modiga insatser för ungerska judars räkning har Raul Wallenberg varit föremål för många humanitära utmärkelser.. Sökandet efter Raul Wallenberg har varit stor ifrån familj samt av de som efterkriget blev tilldelade den uppgiften.

Jag har kontakt med Raul via mediumet Johannes,,,Jag Siar,,,

 

-Vad hände då, den dagen då du fängslades Raul Wallenberg?

 

-Jag fick ett brev på mitt bord där det stod att jag Omgående skulle avlägga rapport om hur många byggnader som var i Svenskt territorium samt att jag skulle omg. sluta utdela Skyddspass mm. Det var ifrån den Svenska Ambassaden, och inte ifrån den Ryska?

 

Jag blev mycket förvånad då jag själv dagen innan hade haft kontakt med Vår utrikesambassad samt med de som stod upp för den,,där jag meddelade detta till dem...så något var det som Inte stämde med det här brevet.

Därefter ringde telefonen som stod på bordet och jag gick dit för att svara..samtidigt öppnades min dörr och en kamrat gick in med en pistol i handen. Han sa...-Klä på dig dina ytterkläder och följ med ut.

Jag gjorde så och undrade vem han var?

Han bröt på rysk accent och var ej nykter.

Därefter stod det flera utanför som var av kamraterna och De tog följe med mig ut till bilen som stod och väntade. Därefter knuffades jag in i denne bil, och skjutsades i Ilfart till ryska ambassaden i Budapestområdet.

Jag blev slagen där och uppmanades att ta av mig mina egna kläder samt allt vad som där vari.

Jag fick stå Helt naken framför de som förhörde mig och jag sa bara mitt Egna namn samt vem jag arbetade för och då för mitt Land.

Jag var Mycket ängslig då jag förstod att mitt land Sverige,,Ej visste mitt dilemma.

Jag tänkte mycket på mina Nära och Kära och räddes mitt Liv.

Mina Ord var,,att aldrig missbruka eller skjuta någon i självförsvar, då jag ansåg att jag med mitt Egna Liv ej skulle ta Någon annans, även i sämre situationer i rädsla,,Så jag blev I mig själv..Jag slog Aldrig tillbaka,, som dessa kamrater önskade mig göra..DET för att försätta mig i oron att ej vara i en Man, med manlig attribut.

 

Jag fick bli kycklingen eller som de sa mannen i kvinnokläder,,

Jag log inom mig då jag såg ned på dessa.

Dessutom drack de, spottade mig i ansiktet, slog mig på mina testiklar och mitt Ollon var precis blått. Jag blödde.

De onanerade framför mig och blev Mycket elaka med varandra tom.

De sköt hejvilt och de kallade mig för Horan.

 

Ja... jag bjöds in till serganten till slut och då i deras fångkläder. Min rock-jacka fick jag dock behålla, I den hade jag mina dokument insydda i rockärmen.

Han hånlog mig mitt i ansiktet och Sa..-Du har inga som helst rättigheter här och Du har inget namn från och med NU.

Jag stod som förstenad och ängslades mig.  RAUL!

 

Idag har denne man framträtt..och jag får Ingen att reagera. INGEN reagerar på att Jag som Medium och spiritist kan urskilja och SE vad som Hänt i situationen RAUL WALLENBERG!  Ann!

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ingela Eriksson | Svar 07.10.2018 19.53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

Marianne Larsson | Svar 02.10.2018 14.35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan