Blogg i Synska Guiderna

HUR BEMÖTER MAN VARANDRA, ELLER HUR SER NI MIG?

Hej I Kvällen!

 

Att bilda sig en Uppfattning om Någon,,hör väll till,,eller?

 

Hur bildar man sig en uppfattning om Någon då?

Tänker man positivt eller rent av negativt,,det första?

 

Det beror väll på hur personen givit i sitt första intryck..eller kan det vara i hur jag själv mår för stunden, som avgör hur man bildar sig den uppfattning som sen kanske personen ska få bära i resten av sitt liv?

 

Eller ska jag bli elak i min första tanke då jag ser ned på Hen eller ska jag se Upp eller rent av positivt i det första?

 

Ja,,det är frågan,, Ni som nu följer mig i bloggen.

 

Jag för min del,,har alltid ett postivit seende,,hur än personen är..eller blir..eller rent utav uttrycker sig..Varför vet jag inte..Kan vara att med ålder och erfarenhet så vet jag att den som är elak Kan vara den snällaste, eller den som ser anskrämlig ut ,kan nästa gång vara den vackraste, beroende på målsättning i hur man för stunden  känner sig, i sitt sätt att vara eller i sin situation, som dagligen förändras för Oss alla..

 

Vad händer då om jag tänker en elak tanke om någon och den personen träder fram och pratar med mig? Kan Hen vara så Öppen att känna att jag är i ett oroligt Tänk,,,eller är Hen inte så öppen så jag får en chans att förändra min sinnesstämning till ett positivare Tänkande om personen ifråga?

Ja, det är frågan det ikväll?

 

Igår talade jag med en person som jag blev Mycket irriterad på,,,jag sa ifrån och då med bestämdhet. Personen förstod och blev mjuk och go..rent av ödmjuk. Varför då då? Jo,,Hen förstod att jag blivit illa behandlad och Inte ville fortsätta i den känslan...

Det är Så livet är,,inte sant?

 

Att dagligen konfronteras och skapa i situationer som ibland inte är så speciellt lustiga eller trevliga. Men jag finns här..och då även för ER med oroligare tankar om Mitt sätt att vara och det i Spiritistiskt Vägledande och EJ i Det som Är i Spådom..

 

Kramar ER NI Underbara! Ann i Automatskrift genom Johannes i Döparen,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan