Blogg i Synska Guiderna

VI FINNS ALLA I EN GUDSKRAFT I EN ENERGIFORM ENL. GUIDER...

Vad pekar ut eller visar,,kanske bevisar,,vad som är i ett så kallat Övernaturligt eller paranormalt seende hos en människa?

 

Jag har nu suttit och tittat på Alla de annonser som är i Medium..shamaner,,Eldsjälar i mediala gåvor som utpekar en viss människas förmåga att sia eller spå fram olika svar på frågor och Livsavgörande sådana ibland?

 

Kan vi i Sverige vara ett föregångsland där`Eller har vi en sämre seriositet och respekten lägre för det Andliga Seendet?

 

Alla är i Gud,,har jag sagt en gång..Med det fick jag en rejäl smäll..då jag absolut inte fick säga att Alla är i Gud. För det bestämmer man själv enligt vissa.

Vad som jag menade är,,,att jag Tror faktiskt på en Gudskraftsenergi och inget annat..Så med den har vi Alla en kraft som Jag vet är i Gud. Sen om man tror på kraften Gudsenergi,,det är upp till var och En.

 

Varför jag vet är...för jag talar med den andliga sidans andliga Mästare och Vägledare..DE berättar såhär:  - Jag Siar: -Vi finns i en rymd enligt vissa, eller i en cirkulär form i Orb enligt vissa, ibland genom att uttala oss i Guds Ord i Bibel enligt vissa, och enligt Oss andliga vägledare finns vi i allas minne. Så jag vet att jag har en Gud inom mig i Energiform...Ann i guiderna i Automatskrift.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 19:53

Jag kan förstå problemet och samtidigt din frustration! Vi uppmanas ju ständig att vara källkritiska och att kunna uppge källan … det är ju inte helt lätt här..

...
02.10 | 14:35

Ann, du kan ju bara göra det du kan och göra därefter. Sen är det upp till andra dvs hans familj och myndigheter att ta ställning.

...
22.09 | 16:35

Ser och läser och Du är i sanning helande ... älskade Ann <3 Genom svårigheter till stjärnorna …

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
Du gillar den här sidan