Blogg i Synska Guiderna

SE HIT! NI SOM SKRIVER ANDLIG SKRIFT ,,,

 

Vad för något?

Har du dina Egna Medium Ann?

 

Ja, jag har vid något tillfälle sagt att jag har Mina Egna arbetsmedium och det blev något för en viss person att reagera för och I.

 

 

Hon säger: Jag har mina Egna medium om Ann Fritze har sina egna Medium. Så det är bara att hålla igång så får NI som kommer på Mina kurser de guider som NI ska ha...osv.

 

 

Jag reagerar med att säga såhär: Jo,,men det har jag aldrig lovat Någon som är på mina Kurser kära Du..då det är Inte jag som bestämmer Vem,,eller vilka,,som skall ha ett Mediumskap...Ann i andlig skrift...

 

Sen har jag visst sagt till någon såhär:Du,,är så duktig så Väx inom Dig i Lugn och Ro och var den du Själv ÄR så kommer det Hända något i din Framtid som Bär dig till Dina Mål.

 

Den personens väntan blev i att Helt eller delvis tappa sig själv,,menar hon. Jag är förstummad. VEM ska få ta ansvar i dessa människors krav och i så Stora förväntningar om sig själva.. om att få bli ett Medium..Ja,,INTE jag,,för när man Aldrig blir Nöjd med Någons möjlighet i ett andligt siande eller Medium som Är i ett andligt Seende, då har man Själv Inte förmågan att växa Vidare..kram ifrån Mig Ann,

 

Sen NI som Har mina guider som skriver,,kom tillbaka nu så ni får behålla dessa guider eller skriftledare,,annars tonar de Ut...Ann i Andlig skrift genom Johannes i Döparen..

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 16:04

Om någon som har en så underbar hand om sina djur så är det du. Tycker att personen i fråga ska sopa rent innanför sin egen dörr och se vad hon själv stör.Kram.

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
27.08 | 22:30

Hej, vill boka tid hos dig.

Marie

...
Du gillar den här sidan