Blogg i Synska Guiderna

HEALING PÅ HÖGA BERG SAMT SYNSK RÅDGIVNING PER DISTANS

 

Vad sker när du får Rätt?

Eller ska jag fråga dig Ann,,Vad säger dina Guider ,,när NI får Rätt?

 

 

Idag fick jag detta mail...

 

Jag svarar dig du Mysiga frågande,,, såhär genom Guiden Johannes i Automatskrift..

 

Jag Siar: Det är Inget som händer mer än att vi styrks och att Ni som Ej förstått tidigare att Anns förmåga är i guider som träder fram MYCKET starkt och seriöst...Då för att skydda, värna och stärka...DET är det vi är till för och Inget Annat...Ann i skriften.

 

Jag siar mera:  Jag såg redan den 15 november 2018,,och som jag sedan nedskrev i min grupp De Andliga Vägledarna,,på facebook om denna Storm med katastrofinslag,,,,Det gör att de som är i Min grupp..stärks och får hjälp...Ann i skrift..

 

Mina Healingkrafter kommer att stärkas Också..och starta upp här i januarimånads slut...Det med Höga Berg som är kursgården för Oss guider samt för Healingkrafterna Enbart..och då säger jag Så..Det betyder att jag får bevisa de krafter som ges ut i sjukdom alternativ psykisk nedsättning mm. olika ansvarsområden där..jag är i ett Medium dessutom med Större kraftenergikälla i psykisk och fysisk nedsättning i energidepåerna, ser jag som det som är i ett Läkande...Ann i krafthealing via guiden Johannes i skrift..

 

VÄLKOMNA NI som önskar denna Healing samt Synskt Friskvårdande. Är även utbildad inom Sjukvård med Sjuksköterske examen mm....

 

I sociala frågor med inblick i livets frågor finns jag dagligen per telefon: mobil: 073 8170045 för Synsk Rådgivning....Välkomna NI Underbara!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.01 | 12:35

Hej Ann!
Vilken tider hade du tänkte denna helgen?
Kram Rosie

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
27.08 | 22:30

Hej, vill boka tid hos dig.

Marie

...
Du gillar den här sidan