Blogg i Synska Guiderna

NYCKELN TILL DET INNERSTA RUMMET,,,

Hej Igen! Kära Blogg,,,,

 

Vad som Sägs idag i den Andliga Sfären Är,,,att Många har börjat förändras inom sig.

Det sägs att man är andligt mer Mogen att förstå och vilja nå sitt Inre Jag. Det är Inte så skrämmande att söka i det Inre rummet som är i Oss alla. Det innersta Rum dit Ingen Annan än DU själv har din  Egen Nyckel.

 

Att finna det som Jag har funnit är i andlig verksamhet och Ej i Andra Religioner eller i Samfund, Men det utesluter ej att finna en Kristen Ådra i det jag Gör. Jag står Upp för den Ådran då jag fått SE och Höra,,en viss Guide och den guiden är Jesus. För Mig var det en Inre Syn och EJ i den yttre verklighet som vi Alla går i.

 

Att Möta Jesus,,är för Mig en kraft även i mina händer och då i Healingkrafterna och i att SE vilka som är i behov av krafterna i ett Läkande. Jag är Ingen kraft mer än Någon Annan,,,men jag har Mött Dessa guider och talar till och genom Dem..

Jag är Mycket nöjd med att ha fått SE och Höra och ibland Känna,,tom. denna kraften i min kropp och då i olika Varsel.

Ett Stigma..kan bli..i form av ett Sår,,eller i ett,,svar inom mig i kraft av Guiderna  som är i Petrus,,Johannes,,Paulus,,Matteus..Gabriel..Job...Lucas ,,Jacob...Och en dela andra guider som vi kallar för Hjälpguider.

 

Dessa guider är för Alla och skall så ses då jag siar genom Dem. Att Synskt Sia i Kristen känsla är Mycket kraftfullt och bör vara i Ansvar i Andliga föreningar såsom Kyrka,,Andliga Samfund samt i religion av Kristen eller samförstånd i olika religioner där Kärleksbudskapet är det Allra Största.

 

Vad jag Själv fått Erfara är,,att jag som Kvinna EJ bör ha dessa krafter då Jesus själv var i Man och även de Andra Apostlarna. Jag har fått Lida för det och kallas för Judas i kvinnokläder.

 

Dessa som har gått Ut med det är,,De som egentligen skulle stå Upp för dessa krafter och EJ se enbart till vilket Kön man är i. Kvinnans roll finns i den Automatiska Skrift som även jag står Upp för idag i Kristen Tro och det är av Heliga Birgitta som skrev i automatik till sina undersåtar och lärde dem vad Kristendom var mm. och då i krafter av guiderna och i dåtidens synsätt naturligtvis.

Anns krafter är i guider och EJ i Jesus är det sagt,,,men varför skulle inte Jesus vilja vara i Anns kraftfält samt vad är det som gör att Jesus inte kan ses i krafter av andliga personer? Det är vad som Jag idag vill att NI tänker på som följer mig i min blogg...vad får Ni för uppgifter som går emot mig och säger att Jag inte kan Heala då jag inte är i Er kyrka? Och säg mig,,kära NI,,varför dömmer NI mig och jag inte ER?

I Mig har ni en Healingkraft av Idag och EJ då  i Religiös form har jag sagt,,Men jag får ta tillbaka det för jag är nog mer än många i den religiösa känslan och skall EJ vara utan den då jag anser den vara det Allra Allra Vackraste,,,Kram Ann i automatskrift.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
27.08 | 22:30

Hej, vill boka tid hos dig.

Marie

...
26.04 | 22:03

Hej.Marie..om du vill boka tid då ring 0838170045 eller messa mig..Välkommen.. Ann.

...
Du gillar den här sidan