Blogg i Synska Guiderna

VAR FINNS VI OCH VART ÄR VI PÅ VÄG?

HEJ NI I BLOGGEN!

 

Idag har vi ett samhälle uppbyggt på ett mindre personligt spontant kontaktnät som i sin tur ger ut i Ensamhet och i total utplåning av Ansvar.

 

Ser ER I Ljus,,,Ja,,så börjar jag Min Automatskrift i guiderna.

 

Idag Ser vi knappt varandra. HÖR vi varandra genom väggarna i hyreshus eller i bilar eller i Övrigt..blir en viss irritation. Ja till och med det.

Större irritation om någon skrattar eller är glad framför någon eller några,,det är märkbart vad som hänt i vårt samhälle under dessa dataår,,,,eller ska jag säga Våra svenska Nyetablerade vänskapsregler.

 

Ingen tar kontakt utan mess,,eller mail,,,eller genom sajter Grupper,,mm. Ingen tar kontakt?!

Ger man någon en vänskaplig blick,,kan den tom. misstolkas. ?

Jaa. vi har fördummat Oss själva. Vi har styrt våra kroppssignaler i andra möjligheter..och då att Träna. Träna i Allt så vi har inga muskler längre,,utan förlängda benpipor och ligament?

Vi ser inte varandra längre..Vill bara i Oss själva och förödmjukelsen blir Ofta i att man jämför sig med andra i datorn....

 

Kramen Ann i guiderna!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 13:02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

...
26.07 | 12:23

Tycker om din storhet i ditt sätt att vara och din fina värme. Du har alltid en öppen hjälpande famn för den som behöver den. Du fina Ann i Guiderna

...
26.07 | 12:15

Mobbing ska inte stödjas i något i något fall. Ta fram det goda istället.

...
26.07 | 12:07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

...
Du gillar den här sidan