Blogg i Synska Guiderna

ATT SKRIVA ANDLIG AUTOMATSKRIFT GENOM GUIDERNA

Gokväll i Bloggen!

 

Att skriva Skrift eller andlig Automatskrift är vad Jag får göra varje gång jag skriver Till Er här i denna blogg. Det för att jag Ej skriver enbart genom mina Egna tankar och värderingar , utan Också genom De andliga vägledare som Träder fram i Denna automatskrift.

 

Med det, får jag fram den andra sidans kunskap i det de vill ha fram samt i Råd och Stöd till Oss alla.

Att Skriva sådan här skrift ger,,i en kraftstimulans i hjärnan samt i muskler och leder som läker. Inte bara i vad många tror,, i ett Vetande i andra sidans möjligheter i just kunskap mm.

Denna kraft är i ett läkande sa vi,,men också i ett kunskapsberikande. Att veta,,är att bli i trygghet och Inte i en oro,,som en del kanske vill ha det till.

Vad som sker i en Andlig skrift då Vi skriver är,,,att få till sig meddelanden som kan göra i alla Gott. Det med mysiga och varma meddelanden,,inget Annat kära NI!

Så NI med starkare tro i spöken som meddelar sig i andliga guiderna,,NI kan Helt eller kanske Delvis hålla ER borta ifrån dessa kurser, då Ni skulle helt enkelt inte tycka vi är så intressanta i att vilja skapa mer än i trevnad,,,Ann i kvällen i andlig automatskrift genom guiderna!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.06 | 22:06

Bra! Fint beskrivet, känner jag.

...
07.03 | 17:35

Håller med där,Ann. En sån präst/ präster behövs. Kanske en fördjupningskurs till blivande präster.! Förresten till blivande läkare också...

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
Du gillar den här sidan