Blogg i Synska Guiderna

ATT SKRIVA ANDLIG AUTOMATSKRIFT GENOM GUIDERNA

Gokväll i Bloggen!

 

Att skriva Skrift eller andlig Automatskrift är vad Jag får göra varje gång jag skriver Till Er här i denna blogg. Det för att jag Ej skriver enbart genom mina Egna tankar och värderingar , utan Också genom De andliga vägledare som Träder fram i Denna automatskrift.

 

Med det, får jag fram den andra sidans kunskap i det de vill ha fram samt i Råd och Stöd till Oss alla.

Att Skriva sådan här skrift ger,,i en kraftstimulans i hjärnan samt i muskler och leder som läker. Inte bara i vad många tror,, i ett Vetande i andra sidans möjligheter i just kunskap mm.

Denna kraft är i ett läkande sa vi,,men också i ett kunskapsberikande. Att veta,,är att bli i trygghet och Inte i en oro,,som en del kanske vill ha det till.

Vad som sker i en Andlig skrift då Vi skriver är,,,att få till sig meddelanden som kan göra i alla Gott. Det med mysiga och varma meddelanden,,inget Annat kära NI!

Så NI med starkare tro i spöken som meddelar sig i andliga guiderna,,NI kan Helt eller kanske Delvis hålla ER borta ifrån dessa kurser, då Ni skulle helt enkelt inte tycka vi är så intressanta i att vilja skapa mer än i trevnad,,,Ann i kvällen i andlig automatskrift genom guiderna!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 13:02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

...
26.07 | 12:23

Tycker om din storhet i ditt sätt att vara och din fina värme. Du har alltid en öppen hjälpande famn för den som behöver den. Du fina Ann i Guiderna

...
26.07 | 12:15

Mobbing ska inte stödjas i något i något fall. Ta fram det goda istället.

...
26.07 | 12:07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

...
Du gillar den här sidan