Blogg i Synska Guiderna

SE UPP VI GÅR MOT SÄMRE TIDER VAD GÄLLER MEDICINER MM.

EN förklaring ifrån ER med Vetenskaplig grund i hur vår kropps Immunförsvar frisätts ifrån att kunna hålla i den Nivå som den ska, för att vi ska kunna försvara Oss ifrån den sjukdomsbild vi har av idag, I just cancersjudomar mm.

 

Samt I Hur Ni tänker Er i den Smärtlindrande medicinering som Ni har tänkt att vi NU skall ta till,,då vi har Helt eller delvis i vårt nervsystem tappat eller i olika situationer helt blivit immuna den medicin som vi tagit under Många decennier. Mediciner som förstört och tagit över vårt nervsystem så det förlamats i den naturliga smärtlindring i Eget bildande av endorfiner samt andra möjligheter till Kroppens Egna smärtsensorers smärtlindrande..?

 

Ett övertagande av våra kroppars försvarsmekanism som NI inom den så kallade vetenskapliga "föråldriga! farmakologiska kunskap nu Har,,,det Ni kallar daglig verksamhet för grundlig, vetenskaplig, målmedveten och grundläggande medicinsk utveckling i forskning?????

Vad Ger ER för Rättighet att styra Oss mot sämre medicinering och då mot de Narkotiska preparat som Helt eller delvis slår ut vårt nervsystem???

 

Kära Ni inom den Forskar del som tar itu med dessa läkemedel och tjänar era pengar dessutom på det,,SE Oss Människor som de som Blir drabbade och EJ NI själva,,För Innerst Inne Vet NI att Ni gör FEL! Ann i guiderna!

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.06 | 22:06

Bra! Fint beskrivet, känner jag.

...
07.03 | 17:35

Håller med där,Ann. En sån präst/ präster behövs. Kanske en fördjupningskurs till blivande präster.! Förresten till blivande läkare också...

...
13.09 | 15:28

Hej
Ville bara gratulera dig till en vacker schäfer :)
önskar dig all lycka med den fina vovven
Kram S-B

...
27.08 | 22:34

Ring för att få en tid Marie..Mobil 0738170045 kram Ann.

...
Du gillar den här sidan