Blogg i Synska Guiderna

SE UPP VI GÅR MOT SÄMRE TIDER VAD GÄLLER MEDICINER MM.

EN förklaring ifrån ER med Vetenskaplig grund i hur vår kropps Immunförsvar frisätts ifrån att kunna hålla i den Nivå som den ska, för att vi ska kunna försvara Oss ifrån den sjukdomsbild vi har av idag, I just cancersjudomar mm.

 

Samt I Hur Ni tänker Er i den Smärtlindrande medicinering som Ni har tänkt att vi NU skall ta till,,då vi har Helt eller delvis i vårt nervsystem tappat eller i olika situationer helt blivit immuna den medicin som vi tagit under Många decennier. Mediciner som förstört och tagit över vårt nervsystem så det förlamats i den naturliga smärtlindring i Eget bildande av endorfiner samt andra möjligheter till Kroppens Egna smärtsensorers smärtlindrande..?

 

Ett övertagande av våra kroppars försvarsmekanism som NI inom den så kallade vetenskapliga "föråldriga! farmakologiska kunskap nu Har,,,det Ni kallar daglig verksamhet för grundlig, vetenskaplig, målmedveten och grundläggande medicinsk utveckling i forskning?????

Vad Ger ER för Rättighet att styra Oss mot sämre medicinering och då mot de Narkotiska preparat som Helt eller delvis slår ut vårt nervsystem???

 

Kära Ni inom den Forskar del som tar itu med dessa läkemedel och tjänar era pengar dessutom på det,,SE Oss Människor som de som Blir drabbade och EJ NI själva,,För Innerst Inne Vet NI att Ni gör FEL! Ann i guiderna!

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 13:02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

...
26.07 | 12:23

Tycker om din storhet i ditt sätt att vara och din fina värme. Du har alltid en öppen hjälpande famn för den som behöver den. Du fina Ann i Guiderna

...
26.07 | 12:15

Mobbing ska inte stödjas i något i något fall. Ta fram det goda istället.

...
26.07 | 12:07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

...
Du gillar den här sidan