Blogg i Synska Guiderna

I ANDLIGA MEDIUM BLIR JAG EN VARNING FÖR FOLK ??

 

I Healingens värld, finns olika chakragrader. Dvs. olika graderingar på djupet å ett organs Energiflödessvängningar. Ja,,det är just Det som Jag sysslar med, energibalansering i olika organ.

 

När man balanserar ett organ får organet ett tryck i sitt energiflöde som gör att det svänger i olika gradantal? Ja,,ett sätt för mig att försöka förklara varför jag Inte ser en del av Er Heala,,utan att Ni har en Vilja, i att just Heala, eller hjälpa någon eller er själva till just ett läkande i naturlig alternativ möjlighet.

Det är Inte fel i sig..MEN bör vara i ett uttryck därefter.

 

När man som Jag Healar, så får man ge ut i sina Egna chakran och då frisläpps en del energi genom mig själv och genom det Medium ifrån Andra sidan som går igenom. DET kallas att bli I Ett Medium och ej bara att vara ett Medium...

 

Att vara ett Medium, eller i stöd i ett Medium, är att få en respons Då och Då och det kan vara i ett som jag nu lär ut,,i skrift eller i olika kanaliseringar med ord samt korta meningar i röstdel. DÅ ifrån ett så kallat Stödmedium.

 

När man lär till ett Stödmedium, får man ofta ett Större alter Ego,,dvs.i kunskapsnivå och i ett Vetande. Då i det som Mediumet Självt vill få uttrycka i kunskap för att stödja i Den personens liv. Dessa Medium är Oerhört i kunskap och i oändlig kärlek till Oss människor och Ofta i en som de säger Guds kärlek.

 

Jag har varit med om Mycket nu, Och då i Er som har anlitat mig,,eller ibland bara lyssnat till mig då jag pratar genom mina Medium.

Ni har en större möjlighet genom dessa guider eller Medium som ni lär er av Här och måste också Då förstå,,att era anhöriga kan börja Undra,,eller vilja slå Ned på det som NI nu har fått och känner för.

I dessa tider med hårda Ord, meningsskiljaktigheter,,annorlunda varanden och då i andra kännanden som Ej har med andliga yttringar att göra..KAN bli.

 

Ja..tom.i ansvar av tråkiga följder. Att få ett Medium och vara en person med Större förutsättningar som NI mina kära Adepter nu blir och ÄR genom skrift och ord,,gör att ni blir ifrågasatta,,Ja..det var Det som ni blev en del nu och då av era egna Anhöriga.

 

Varför det blir så är,,Är att i Sverige av idag, ges Ingen pardon åt andlig myspys känningar,,eller kanske åt det kristna budskapet. DET beroende på hårdheten i många människors medkänsla och att vi idag ser mer åt hur vi har det i Oss själva och skiter i andra eller annat som Berör.

 

Att se sin Granne,,av idag,,och säga ett Hej,,Det kan vara till och med ett hot för någon då Det väcker onda känslor,,eller att vara på fel plats,,då en av oss är i annat som den inte skall vara mm. Ja,,helt enkelt,,man kan bli i ett förföljande, Olika män som tittat in genom ens fönster,,exempelvis,,eller skuttar runt hörnet här och säger HEJ Ann, vad kul att Se dig,,och sen bara stirrar på ens bröstparti,,för att sedan springa iväg och göra annat..eller sen jag kommit till Sandhem,,helt eller delvis inte hälsa,,, DET hör till här så Jag har inga vänner i ER,,det har jag förstått.

 

Men kom gärna på mina Healingar på HÖGA BERG, Ni som står upp för en trevnad och önskan om att vilja trivas ,,för Där trivs vi,,VI som är där..Ann i guiderna!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Marianne Larsson | Svar 28.06.2019 19.19

Fint skrivet och beskrivet Ann!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.07 | 15:22

Bra skrivet. Jag tror många tror sig vara guidade, men inte vet så mycket om det hela. Så var det för mig. Nu vet jag lite mer.

Tack för hjälp och stöd 💖✨💜

...
28.06 | 19:19

Fint skrivet och beskrivet Ann!

...
03.06 | 22:06

Bra! Fint beskrivet, känner jag.

...
07.03 | 17:35

Håller med där,Ann. En sån präst/ präster behövs. Kanske en fördjupningskurs till blivande präster.! Förresten till blivande läkare också...

...
Du gillar den här sidan