Blogg i Synska Guiderna

SPRIDNINGEN ÄR,,ATT MÅNGA TROR SIG HA MEN HAR DET INTE,

Hej Ni Goa som följer mig i bloggen!

 

Idag upplever jag en viss förändring, och då menar jag i det som Jag nu arbetar inom.

Två personer kom till en av mina senaste grupper och har fått sina Egna vägledare till sig via Automatisk Skrift eller som jag Också kallar det andlig guideskrift, då vi Här Enbart får fram de andliga seriösa Vägledarna. Och det till Stöd, Kunskap och Hjälp i Tröst ev. i det Liv vi lever I..

 

Med det anser jag att vi kommit en bit på Väg att sprida och hjälpa er som orkar att vägledas och då i andligheten. Att säga Orkar menar jag, att förstå att Stå PÅ Sig och inte bara lägga ned. Det för att andra,,också vill runt ikring,,,men kanske Inte kan..Det kan medföra en viss avundsamhet samt oro i gliringar mm.

 

Att få en Guideskrift,,innebär i Ansvar. Ja,,ett ansvar att uppträda och vara i en seriös känsla. Det för att de Andliga Vägledarna står Upp för just Det.

Med mina Vägledare som jag hjälper ER med är..först och främst att Kunna djupna eller ska jag säga Lyssna,,och Vilja det..och inte skrämmas av allt som sprids i media mm. om oroliga Andar och troll..ja spöken dåh....Det är dessa goa personer som kommer hit och Lär sig.

Så Ni som Sprider att Ni har guider utan att ha dem och säger Er ha, en guideskrift,,kan vara Helt i det NI själva är I..Ann i Andlig vägledare I Skrift..med sin Johannes,,,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Marianne Larsson | Svar 04.07.2019 15.22

Bra skrivet. Jag tror många tror sig vara guidade, men inte vet så mycket om det hela. Så var det för mig. Nu vet jag lite mer.

Tack för hjälp och stöd 💖✨💜

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.07 | 15:22

Bra skrivet. Jag tror många tror sig vara guidade, men inte vet så mycket om det hela. Så var det för mig. Nu vet jag lite mer.

Tack för hjälp och stöd 💖✨💜

...
28.06 | 19:19

Fint skrivet och beskrivet Ann!

...
03.06 | 22:06

Bra! Fint beskrivet, känner jag.

...
07.03 | 17:35

Håller med där,Ann. En sån präst/ präster behövs. Kanske en fördjupningskurs till blivande präster.! Förresten till blivande läkare också...

...
Du gillar den här sidan