Blogg i Synska Guiderna

SPRIDNINGEN ÄR,,ATT MÅNGA TROR SIG HA MEN HAR DET INTE,

Hej Ni Goa som följer mig i bloggen!

 

Idag upplever jag en viss förändring, och då menar jag i det som Jag nu arbetar inom.

Två personer kom till en av mina senaste grupper och har fått sina Egna vägledare till sig via Automatisk Skrift eller som jag Också kallar det andlig guideskrift, då vi Här Enbart får fram de andliga seriösa Vägledarna. Och det till Stöd, Kunskap och Hjälp i Tröst ev. i det Liv vi lever I..

 

Med det anser jag att vi kommit en bit på Väg att sprida och hjälpa er som orkar att vägledas och då i andligheten. Att säga Orkar menar jag, att förstå att Stå PÅ Sig och inte bara lägga ned. Det för att andra,,också vill runt ikring,,,men kanske Inte kan..Det kan medföra en viss avundsamhet samt oro i gliringar mm.

 

Att få en Guideskrift,,innebär i Ansvar. Ja,,ett ansvar att uppträda och vara i en seriös känsla. Det för att de Andliga Vägledarna står Upp för just Det.

Med mina Vägledare som jag hjälper ER med är..först och främst att Kunna djupna eller ska jag säga Lyssna,,och Vilja det..och inte skrämmas av allt som sprids i media mm. om oroliga Andar och troll..ja spöken dåh....Det är dessa goa personer som kommer hit och Lär sig.

Så Ni som Sprider att Ni har guider utan att ha dem och säger Er ha, en guideskrift,,kan vara Helt i det NI själva är I..Ann i Andlig vägledare I Skrift..med sin Johannes,,,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta Lindh | Svar 26.07.2019 11.50

Tycker om det du skrivit och stödjer dig i detta. Och att ge sig ut för att vara något man inte är i kan skada och göra illa.

Marianne Larsson | Svar 04.07.2019 15.22

Bra skrivet. Jag tror många tror sig vara guidade, men inte vet så mycket om det hela. Så var det för mig. Nu vet jag lite mer.

Tack för hjälp och stöd 💖✨💜

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 13:02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

...
26.07 | 12:23

Tycker om din storhet i ditt sätt att vara och din fina värme. Du har alltid en öppen hjälpande famn för den som behöver den. Du fina Ann i Guiderna

...
26.07 | 12:15

Mobbing ska inte stödjas i något i något fall. Ta fram det goda istället.

...
26.07 | 12:07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

...
Du gillar den här sidan