Blogg i Synska Guiderna

Anden Johannes i Andlig Automatisk Vägledarskrift,,

Hej I Natten!

 

Skriva Andlig Vägledarskrift, eller som många Nu säger Andlig automatskrift,  är Inte samma sak,,då Vi som skriver ,,är,,i andlig dimension och skall Ses som Andliga vägledare som specifikt går Ned i Skrift till den som så Önskar det.

 

En automatisk Andlig skrift, kommer Inte att Ske,,,Det beroende på att Många nu har börjat Inse, att denna Skrift existerar, men Också via Oss genom Ann i ett Mediumskap.

 

Att Kunna som Vi återföra ett kunnande samt styrka i krafter är Unikt, kära NI och skall EJ ses att naturligt ha eller Få, Det kommer Ej på fråga. Vissa av Er har ett så kallat Öppet Sinne,men Inte mer, Det var vad jag ville säga i automatisk Andlig vägledarskrift,,Anden Johannes i Anns handskrift..

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta Lindh | Svar 26.07.2019 12.07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

Marianne Larsson | Svar 17.07.2019 08.40

Tack för de orden, de stärker mig.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 13:02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

...
26.07 | 12:23

Tycker om din storhet i ditt sätt att vara och din fina värme. Du har alltid en öppen hjälpande famn för den som behöver den. Du fina Ann i Guiderna

...
26.07 | 12:15

Mobbing ska inte stödjas i något i något fall. Ta fram det goda istället.

...
26.07 | 12:07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

...
Du gillar den här sidan