Blogg i Synska Guiderna

OBS! I AUTOMATIK JAG SKRIVER!

Hej Igen, NI som följer Min Blogg!

 

Jag Skriver: Idag har vi haft en del kurser i Andlig Skrift, en sk. automatisk skrift som är för Alla, Eller ska jag säga , för de med andlig Mognad. DET är svårt att skilja på den andliga mognaden och seriositet, och det är vad Jag nu fått känna Av, tyvärr.

 

Jag har fått en person emot mig då hon lider så att säga, andliga kval då det gäller hennes andliga mognad som idag går ut på att vilja stödja andra, där hon själv Ej har den så kallade förmånen. Hon jämför sig med mig och skall inte förstå att med Ålderns rätt samt med olika utbildningar som jag har Samt, den förmåga, att kunna spiritistiskt stödja och hjälpa och Lära Ut, i olika guider sedan 27 år tillbaka,,ej skall jämföras med hennes unga och i andlig mognad Ej i kapacite. DET är Inte så Lätt för en Andlig Vägledare eller lärare att få det att stämma ibland, och då verkar det som att den personens andliga krafter ger uti, enbart i att stjälpa bak rygg??

Det kallar jag EJ andlig Mognad och skall Inte ses i Några guider Här och Inte i Oss som stödjer så mjukt och fint Här i Olika Skriftledare som bär sina Guider med Heder,,,Ann,!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta Lindh | Svar 08.08.2019 13.02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 13:02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

...
26.07 | 12:23

Tycker om din storhet i ditt sätt att vara och din fina värme. Du har alltid en öppen hjälpande famn för den som behöver den. Du fina Ann i Guiderna

...
26.07 | 12:15

Mobbing ska inte stödjas i något i något fall. Ta fram det goda istället.

...
26.07 | 12:07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

...
Du gillar den här sidan