Blogg i Synska Guiderna

ATT HEALA ÄR I KRAFTERNA!

Att Heala och Understödja i energikrafterna,,,

 

En Healing hos Oss här i Sandhem berör och som man säger, Känns. Då i att känna en beröring inom sig eller i en kraft av en rörelse. Det har en del känt av väldigt kraftfullt här på våra kurser.

 

Men vad är det då för krafter?

Att healing berör,det kan man kanske förstå, men att en rörelse blir i att en arm flyttar sig uppåt av en annan kraft än sin egen, eller att en fot roterar runt i cirklar eller att man känner att man får Luft om man har extrem astma,,eller att man Inte har ångestsymptom som förr då man varit här,mm. Ja,,då börjar man fråga sig,,VAD för krafter har vi då här i Sandhem?

 

Jag har en kraft genom Johannes, som jag ser i Ljus!

Men vad är då Han för en guide eller snubbe, som jag hörde någon säga?

 

Ja, där har jag en fråga själv då jag inte kan säga mer än att han är en Andlig Vägledare som jag har haft i många år och är i Gud.

Med det är jag en motsägare till att Alla har en kraft i Gud i att Heala, då jag VET att man måste gå i en Guides kraft för att KUNNA Heala! Ann,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 13:02

Vad är detta? Det tar år att Mogna och få känslan av sin Guide tala Hans ord inte sina egna, det Är Väldigt Viktigt att ta till sig. Har många års lärande.

...
26.07 | 12:23

Tycker om din storhet i ditt sätt att vara och din fina värme. Du har alltid en öppen hjälpande famn för den som behöver den. Du fina Ann i Guiderna

...
26.07 | 12:15

Mobbing ska inte stödjas i något i något fall. Ta fram det goda istället.

...
26.07 | 12:07

Det är riktigt det du skriver detta är ett Andligt sätt att vara och att man ska ta detta i seriös respekt och värna om den möjligheten.

...
Du gillar den här sidan