Blogg i Synska Guiderna

FRÅGOR OM MEDIUMSKAP SAMT OM MITT EGNA MEDIUMSKAP

När man är i ett Mediumskap.

 

Hej,,igen!

 

Ja, nu är det en diskussion om vad som menas med direkt Mediumskap.

Med ett Direkt Mediumskap, har man ett Medialt Siande och då genom ett Medium ifrån den andra sidan.

dvs. En kontakt som känslomässigt kan vidarbefordra ord samt mening i vad som skall hända, eller vad som hänt bakåt i tiden, eller vad framtiden utvisar på längre sikt.

Dessa Medium har vi av idag tillgång till och då i Olika förmågor Också.

Med det menas, att Jag som Spiritist har dessa förmågor eller som många nu uttrycker det gåvor, Jag Siar, Jag Helar, Jag ser i Framtid, Jag Ser i Dåtid och i andras sociala möjligheter mm. Det för att kunna om möjligt Stödja i de Frågor som man Ej själv har svaren på.

 

Vad som bör sägas är, att jag själv besitter en Sjuksköterske examen med olika vidareutbildningar dessutom, samt En företagsekonomisk utbildning. Jag har också studerat Naturmedicin och har den i ett annat perspektiv, då i mat och i att hygieniskt och i miljöaspekter skydda vår matdistribution ifrån smittoämnen samt att vi Ej får i oss besprutade födoämnen.

 

OCH sist men inte minst, strider jag väldigt kraftfullt för hur våra animaliska produkter används. Då för att Lindra för de djur som vi behöver slakta och ge en bättre situation i detta ögonblick. Jag är Mycket skeptisk till Elavlivning där chockpåverkan samt övriga avlivningsmetoder görs och att EJ tillgodose frakter av Djur på ett Mycket för djuren humanare sätt.

DÄR har vi Alla, en Skyldighet att Stå UPP och se till att de djur som Ger Oss en möjlighet till Liv får ett bättre avslut på sitt. Ann,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.09 | 19:45

Visst finns dom, jag har fått ett stort stöd i min Guide både i skrift å förnimmande och att få lära om det är så underbart, man känner sig rik och trygg.

...
09.09 | 19:22

Tack Ann för healingen och det fina stöd jag fått genom åren. Det har gjort att jag kan gå vidare i mitt liv och fortsätta att växa och lära. Kramen.

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
Du gillar den här sidan