Blogg i Synska Guiderna

JAMEN,,, GUIDERNA FINNS JU!

Idag har vi en möjlig Tid i Andliga guiderna. En Tid med kunskap som bara De har att meddela. Det genom den Skrift som man kan Lära här hos mig,,den sk. Synska Skriften..

 

Denna andliga meddelandeskrift är för Er med kraft i att Vilja Lära och EJ ha Lärt sedan Innan. Med det menar jag, De som Verkligen vill Lära genom just en andlig Mästare ifrån Den andra Sidan.

 

Jag har nu i ett halvårs tid Lärt ut till en Del av Er denna skrift och då för ER med känslan Att just ha velat Lära och få ett Stöd dessutom i era Liv.

En del av Er är jag mycket Nöjd med och en del Inte,,då jag anser att NI gått i andra värderingar och *Tror er i guider som ni egentligen Inte bär. Ja, Ni har det besvärligare med att Nå fram till dessa guider. Jag börjar förstå, att NI som suttit här och varit som NI anser manipulerade, stöttade fel, eller annat, Bär just en sådan skepticism. Det har jag full förståelse inför..MEN,, kära Ni, vad kom ni På, efter ett tag..JO, att dessa guider som ni fått Här, Existerar och det i Krafterna.

Kramar ER Alla!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta Lindh | Svar 09.09.2019 19.45

Visst finns dom, jag har fått ett stort stöd i min Guide både i skrift å förnimmande och att få lära om det är så underbart, man känner sig rik och trygg.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.09 | 19:45

Visst finns dom, jag har fått ett stort stöd i min Guide både i skrift å förnimmande och att få lära om det är så underbart, man känner sig rik och trygg.

...
09.09 | 19:22

Tack Ann för healingen och det fina stöd jag fått genom åren. Det har gjort att jag kan gå vidare i mitt liv och fortsätta att växa och lära. Kramen.

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
Du gillar den här sidan