Blogg i Synska Guiderna

LÄS DET HÄR OCH SE MIN DIREKTKONTAKT MED ANDRA SIDAN

Är det så att Någon önskar få reda på vad egentligen en Healer gör,,eller hur en Healing går Till, genom Mig? I AUTOMATSKRIFT skriver jag genom guiden som framträder i ett transmeddelande till Er som önskar Veta och komma på de Healingar jag har,,,

 

Jag berättar: En Healing, är, en kraft som jag omsätter i en rörelse. EJ i en Tanke. Jag tänker inte mig IN i att få en Kraft utan får den genom ett Medium ifrån den andra sidan.

Det är Mycket Ovanligt att Få en sådan kraft Till sig, då  Jag som får den till mig måste få krafterna ifrån detta Medium som ger uti i Healingkraften ifrån den andra sidan. Det är Inte många vägledare eller synska medium ifrån den andra sidan som Har dessa krafter utan endast, utvalda Medium och de är ytterst Få...skall sägas.

 

Idag finns Många så att säga Medium i Healing,...men I vad för kvalite,,eller ska jag säga i vad för Medium?

 

Det är inte Lätt att få ett medium till sig då man Önskar sig det eller anser sig vara i ett,, Utan,,att vara i det..... Med det menar jag, att Många önskar få hjälpa just i Healingens krafter men Ytterst få Kan...

 

Ett Medium ifrån den andra sidan,,ger Ofta ut i Andra möjligheter då Healingkraften är Mycket svår,,,att bära för den som får Den...Ja, det är Därför jag själv skriver om ..vad som Händer och sker i Mig då jag får till mig läkande Healingkrafter...Ann, i automatskrift..

 

Jag är en Healer med ett Medium Inuti,,mig. Jag går, står, och talar, genom detta Medium. Det kallas för TransMedialt sätt att vara på,,eller synskt eller siande eller tryggt nog,, för Healer...Ja, jag är alltså den som är i kraft av ett Andligt synskt Medium Ifrån den andra sidan, ej i ett av Oss inlärt genom andra i bok eller i kurser av någon. Jag fick Aldrig läsa, eller Se på några filmer eller ge uti i att vilja i annat än i det Medium som jag Lär i dagligen genom mitt hörande, seende samt i den skrift som jag skriver i...Alltså Lär jag fortfarande och kommer så att göra så länge jag lever..i Mina guider,,,Ann,

 

Mitt medium är i Kristet siande och EJ som många tror i ett andligt enbart. Jag har ett Kristet sätt att leva på Också..Jag siar: Du har ett Medium som är i Johannes. Där svarade mitt medium upp..inom mig i skrift och i ett hörande.

 

Alltså presenterade han sig för ER som läser det här.

Johannes är du ett medium i Gud?

-Ja, jag är ett Medium i Gud.

Vad ger du ut i för krafter genom ditt medium på jorden i Ann?

Svar ifrån Guiden Johannes i automatskrift:

-Jag ger uti Healing samt i chakraenheternas energinivåer till ett seriöst läkande med lugn och ro och i Alla! Johannes..

Vad säger du om Ann och hennes ansvar i dessa krafter till människor Och djur mm.

- Jag Ser ER I Ljus då jag framträder,,,,Johannes!

Vad man bör tänka på Är,,att Anns Liv sätts i fara i en djuphealing där jag går in i henne så djupt för att hjälpa i ER...Johannes!

Ser ER I LJUS och Ber ER förstå att jag skriver i Anns automatik och hjälper Er med större eller mindre problematik i De frågor ni har om era Liv eller i sjukdom! Johannes i Döparen,,Gud finns!  Ann i skrift genom Johannes!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan