Blogg i Synska Guiderna

LÄR ER AUTOMATSKRIFT SKRIV ER EGEN BOK OM ERAT EGNA LIV

VÄLKOMNA NI,,,, som Önskar Lära Om Era Egna Liv!

 

LÄR ER Andlig Meddelandeskrift, en sk. Automatskrift som ni Lär er här hos mig eller per distans,,Dessa kurser är Nu och skall ses i Ljus! Ann i guiderna!

 

Ja, jag har en förmåga där jag kan Lära ER som Önskar att Skriva genom En Guide ifrån den andra sidan Om Era Egna Liv. Det för att få veta vad som egentligen är av vikt att förstå och Lära Av mm.

 

Denna guide som Ni får till er av mig är en sk. skriftledarguide. En Oerhört i Kunskap och i kärlek, i medmänskliga livsfrågor och i ett skyddande. Ja, i ett skyddande där man får en möjlighet att Läka och i en regressions liknande känsla med honom i skrift få veta,,OM sitt Egna Liv i olika situationer.

 

EN LIVETS BOK, med innebörd att få Veta Om sina egna möjligheter och ibland missar i det liv man levt...Ann i skrift!

 

Livets Bok skrivs i Andliga vägledare där vi har en möjlighet att få Oss i ett stärkande och ibland i själslig Ro...Ann,,

Kurserna är för Er med Tro och då i andlig sådan!

Ann,

För Vidare Information ber jag Er höra av Er och EJ i kommentarfältet i facebook...

Mobil: 073 8170045 eller via mess   annfritze@gmail.com

VÄLKOMNA NI UNDERBARA!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jenny Morell | Svar 02.10.2019 07.34

Hej.
Jag är väldigt intresserad av höra mer. Skicka gärna info om pris och plats. Jag är nog mest intresserad av distanskurs...
//Jenny

Ann Fritze 02.10.2019 23.34

Jenny Morell, skriv via mess eller mitt mail, eller kontaktsidan här på hemsidan, Jag har inte ditt mail. Ann!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan