Blogg i Synska Guiderna

HEALINGKURS PER DISTANS ELLER VIA BESÖK SE NEDAN!

 

HEALINGKURS FÖR ER MED HEALINGHÄNDER!

 

Jag tar emot för att Lära ut i Healing och då i Healing som ger uti i en rörelse i Era Egna Händer. Alltså NI kommer att få känna era Egna händer röra sig i Healingkrafter,,

 

Jag är en Healer i Mycket starka Healingkrafter och då i Friskvårdande  samt i Stöd och kraft i de sjukdomstillstånd som är mm.

 

Jag har en Mycket stor förmåga att bevisa denna kraft och ger uti i Per distans, en Nybörjarkurs ,,för ER med de Händer som vill Läka ER själva,, först och främst.

Är ni sen Duktiga kan ni gå vidare och få en Healingkurs i ER Egen kraftenhet och då i guider...Ann,

 

Om Ni anser er mogna för denna kurs,,kommer jag att ge er en möjlighet i de krafter som har med Smärtlindring att göra, och med att få ett Lugn..samt lite annat som vi kommer överens om...

VÄLKOMNA!

Kursen är per distans då det är många som har lång väg att åka och skall till en början få en möjlighet att själva få en känsla för sina egna krafter via distanskursen,, Kursen är för ALLA!

Kostnader för kursen ger jag uti då NI tar kontakt och då vi vet hur Lång tid ni själva vill avsätta för att Lära...Ann,

FÖR KONTAKT:

 

SE Min kontaktsida här på Förstasidan www.annfritze.se Eller via mobil: 073 8170045,,via facebook,,meddelande,,

Kram Ann,

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan