Blogg i Synska Guiderna

HEALINGKURSER FÖR ALLA, OCH FÖR ATT BLI I ETT MEDIUMSKAP

 

 

KURSER SOM HAR MED HEALING ATT GÖRA

 

Distanskurs med ett utbyte i Kraft där jag kan föra över viss känsla i rörelse i händer eller i fotlederna där de chakrabaser finns för att leda kraft till en smärtlindrande effekt. Samt till att få ett Lugn.

 

Denna kurs är för Alla!

Jag tar 1500 kronor för denna kurs samt ger uti stöd i kurskunskap med tre lektioner per distans. Denna kurs är för att bevisa att vi alla besitter en känsla att få till sig krafter som vi bär på och kan stimulera Oss till.. då vi Öppnas upp i dessa krafter...Ann,

 

KURS I HEALING! FÖRDJUPNINGS KURSER.

 

Denna kurs är för De som vill fördjupa sig i Healingens baskunskaper och vill förmedla själva i Healing till andra.

Kursen har en Skriftledare som kommer att förmedla i kunskap den information som man bör veta då man Healar..Alltså en Djupare kunskapsnivå, med ett Eget Medium i direktkontakt via skrift och ett viss förnimmande. Man bör dock veta, att Alla inte kan denna Nivå av kurs och jag kommer att hjälpa där till information om Vem som startar upp eller Ej.

 

Kursen är i två delar och den första är i att kunna få till sig sitt Eget Medium i skrift och i ev, viss förnimmande,,kursen är på distans och även i besök i grupp.

 

Del två. Är i att kunna förnimma eller skriva i Automatskrift hur healingen skall gå till och i vilka chakran.. OM Ni kommit så långt så ni kan skriva och ev. förnimma så har ni en möjlighet att uttyda Healingpersonens ev. chakrabas som NI kommer att få kraft att rena eller stödja i kraft i Medium...Denna kurs är Unik och skall ses seriöst.

Kostnad för kursen är 8000 kronor och är i ett delbetalnings objekt. När det gäller priset på denna kurs kan den ses som hög, men skall då ses som en yrkesdel som kan inbringa ekonomisk förtjänst. Därför nivån av pris samt den högre skolan på nivån av kunskap samt i Healingkrafter som Ej är vanligt förekommande och då menar jag i dessa Medium i skrift mm.

 

För att få ett Mediumskap eller Diploma,,Skall ni kunna Skriva i ett förnimmande och i ett så kallat affirmerande mm.,, Med Vänlig Hälsning Ann Fritze Spiritistiskt Medium Transhealer i Sandhem.

Mobil: 073 8170045 mess eller mail,  annfritze@gmail.com

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan