Blogg i Synska Guiderna

SE MIN GUIDENING I ANDLIG MEDDELANDESKRIFT I GUIDERNA

 

Kära Ni som följer min Blogg!

 

Eftersom jag har en kurs i Skrift, en sådan där Skrift som man egentligen Inte har, utan kan få tillfälligt eller Alltid en möjlighet Till, då man behöver en sådan till sitt Liv.

 

En automatisk Andlig meddelandeskrift som har med de Andliga att göra.

 

Att nu Jag är den som lär Ut denna Skrift, är för att jag är det Medium i detta.

Jag är ett så kallat Lärande Medium till andra. Det behöver inte vara att jag Alltid skall vara det till Er då jag har Andra uppgifter Också som Medium i guider.

 

Att lära ut en sådan Skrift är i Ett sk. Ansvar. Det är inte Alla som ska eller bör skriva Andlig skrift då Alla inte har möjligheten helt enkelt. Det är därför jag måste säga Nej ibland Också,,men Ytterst motvilligt vill jag då säga.

 

Att Ni sen skriver idag i Andlig skrift, är Inte att gå i ett Medium eller Bli i ett Medium. Det är Mycket viktigt för mig att meddela här i min blogg då jag har flera av idag som Skriver i min skrift.

 

Jag arbetar fullt ut med denna Skrift och tar Emot fler av ER som är i behov av ett Andligt Stöd och då i denna Andliga Meddelandeskrift.

Den är helt Underbar då den är behjälplig med råd och guidening i det Liv man lever i. Det för att trösta, ibland undervisa och stödja där man för tillfället inte orkar med, eller för att bli i andra möjligheter i Stöd i kunskapsnivå eller i andlig utveckling där man Ej tar bibliska eller religiösa böcker till hjälp, utan en direktkontakt med de som har den kunskapen i andliga aspekter samt ibland i Kristna frågor.

Denna Skrift är en fantastisk upplevelse att få till sig..så VÄLKOMNA att pröva på, och att ta till sig Den..Ann! Se min kontakt sida här och min mobil för kontakt: 073 8170045, chatt facebook, mail annfritze@gmail.com

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta Lindh | Svar 27.10.2019 11.11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan