Blogg i Synska Guiderna

HEJ NI UNDERBARA SOM VARIT PÅ MINA KURSER, SITTNINGAR,

 

JAG ger ut i ett MEDDELANDE til Er Alla,

 

Där jag ber ER respektera Mig och de Mina, samt djuren som jag Omger mig med.

 

Idag har jag följare på ett lite Annat sätt.

Det är NI som Inte, respekterar och förnedrar till och Med. NI som tror Er i andra krafter eller miljöer inom friskvård eller som Jag nu säger Healing.

NI som ser i andras krafter men Inte i era Egna Också och då i det som kallas i Avundsamhet.

 

Jag har en kraft i det som ger uti Skrift, och då I en Automatisk sådan, genom de Arbetsguider, som jag Själv har för att kunna Stödja och hjälpa De som önskar och då i ett Stöd, Tröst, Andligt Utvecklande och som Också ger ut i enormt fin kunskapsnivå Också genom dessa guider i Skrift, där man själv brister.

Denna Skrift är för Mig enbart att Lära UT i, och det tål inte vissa av ER.

 

Jag ber De som tror att jag kan utvisa en del ifrån min Facebook och då i aggression eller i andra aspekter att Omvärdera det, då jag själv har en Större möjlighet att bli i ett så kallat Utsatt Läge av dessa som Inte kan tåla att Andra Har och inte de Själva.

 

Jag har en Tro, dessutom och det har Inte Ni i det som jag nu har och det i Kristet och i ett djupare Synssätt i de Guider eller Mästare jag Bär av idag. DET skulle NI inte heller ta till Er utan utsätta så vissa av Er blev tom. rädda för att jag skulle bli i ett så kallat Kristet Mediumskap.

 

Där vill jag direkt nämna EN av er som skulle bli i ett så kallat Mediumskap Själv, enligt hennes eget Omdöme, och blev sjuk på kuppen då hon inte kunde Med denna guide i Kristet format??? Ja, NI borde skämmas NI som utsätter dessa Guider som både Hjälper, Hjälpt, och står UT med ER som ska BLI i ALLT och i andras krafter för att BLI Någon,,,,Skäms på er och kom aldrig tillbaka till Oss här! Ann!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta Lindh | Svar 27.10.2019 11.01

Jag håller med dig i detta. Det är det finaste man kan få i livet, å det ska inte får inte förskansas illa. Utan ses på ett vackert sätt. Ta i lärdom.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan