Blogg i Synska Guiderna

SKRIFTLEDARE SE HIT NI SOM VILL FORTSÄTTA I ERA UTBILDNI...

 

 

Hej Ni som Studerat till Skriftledare!

 

Undrar, Var är NI någonstans? Ni som Inte varit här och skrivit?

En del av ER har fortsatt att Studera och bli i Duktigare krafter i Skrift.

En del har varit ute på Facebook och blivit Sura, för att jag fortsatt med mina Skriftledarkurser till Andra, och en del har varit i sig själva och Tror sig kunna den Andliga Guideskrift som vi har här.

 

Det som Ni bör veta är, att Alla är i denna skrift om man vill pröva Den. Men den får Inte utnyttjas vidare i spekulativt görande eller i ett arbete där man går ut och säger sig Skriva i automatik, då man EJ har befogenhet till det. Det för att skriften är till för att Ni Själva ska få till Er era Egna Andliga uppgifter i Livet och i ett Stöd, Tröst, eller i ett andligt läkande, Och i ett ev. utbildande där kurser i Mediumskap ÄR.

 

Skriften är EJ till andras Arbetsmöjlighet utan att man själv gått de kurser samt klarat de andliga budskap som man själv får och fått till sig.

Att få Till sig denna Skrift är ett Mycket seriöst Seende och skall ses i Andligt djup samt även i ett kristet sådant Också.

 

VI som ger uti i dessa kurser Vet var Ni står i andliga hänseenden och skall Ses i Ljus!

 

VÄLKOMNA! Till ERA Sittningar och kurser i fortsatt utbildning, samt i Stöd hos Mig och då i De eller Det som Ni själva behöver råd samt stöd I. Kram Ann!

 

Se min sida www.annfritze.se eller i facebook..chatt eller mail, kontaktsida i min Hemsida, mobil: 073 8170045

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan