Blogg i Synska Guiderna

SE HIT NI SOM VARIT PÅ MINA SKRIFTLEDARKURSER!

 

Efter ett telefonsamtal, fick jag reda på att jag haft en person hos mig som är Mycket nöjd med den Skrift som jag lär ut till de som Önskar.

 

Jag fick också reda på att jag hade tagit bra betalt.

Jag Siar Er i flera timmar, samt ger Er ett lärande i andlig kraft, så Ni kan Själva till slut skriva genom eran Egen vägledare till de råd samt stöd i kontakt som stärker er i livet, som MYCKET sällan Kan läras ut, samt ges i andliga Vägledare till NÅGON! Detta bör Ni förstå!

 

När det gäller ER som har en Möjlighet att förstå, att jag LÄR UT den Automatskrift som jag själv använder ibland för att skriva OCH även ger er en förmån i , och då Ofta i ett rådgivande som stärker er i era Liv. De pengar jag tar för Det, är en Skitsumma, mot vad ni själva hade tagit ut om NI hade min förmåga. Ann,

 

Det som jag hade velat säga till ER som har fått mina möjligheter i andlig skrift,,och som EJ kan värdera detta i det ekonomiska och i den Skrift som Ger, i det den gör,,ska Inte göra sig gällande här utan Måste förstå,,att NI har andra ansvarsområden inom den andliga sidan!

 

VÄLKOMNA Ni Övriga!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgtitta Lindh | Svar 04.11.2019 19.28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan