Blogg i Synska Guiderna

SKRIFTLEDARNA SE HIT!

SKRIFTLEDARE!

 

Jag har nu hört en del hur ni anser Er i era skrifter och tar Upp några små men Ytterst viktiga nyanser i ERA skrifter som Ni Inte vill vara med OM.

 

Ett är: Hur ni än gör så får ni Ingen skrift?

 

 

Som svar ger jag: Ring då..och Öppna era Skrifter igen,,då Ni antagligen Inte förstått, eller velat förstå,,eller kanske inte Kan förstå av någon anledning, Er Skriftledare då de meddelat Er om något, eller inte följt de kunskaper i det Ni fått här på kurserna.

 

Ofta när detta händer har man Inte mognaden riktigt och kanske, avslutat sin kurs tidigare än vad man ska, eller Inte viljan följa den kurs i krafter av kunskap som man fått här. DÅ kan man helt enkelt Stängas eller tom. Avstängas, om man bär sig riktigt Illa Åt.  Ann i guderna i automatskrift...

 

VÄLKOMNA att höra av ER NI Underbara!  JAG FINNS FÖR ER!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan