Blogg i Synska Guiderna

SKRIFTLEDARKURSER I OLIKA NIVÅER VÄLKOMNA!

Hej!

 

En Söndags Morgon med snön virvlande utanför!

Ja, så börjar min dag i Bloggen med min Automatskrift!

 

Att få en skrift som man själv inte har och för stunden Inte själv skriver i,,eller ska jag säga Uttrycker i sina egna meningar och Ord i, gör att man blir väldigt förundrad till en början.

 

Man undrar, VEM eller Vilka är det som gör dessa meningar i Ord samt vill med Skrift Hjälpa i stöd och i kunskap där man själv brister mm.?

VEM eller Vilka är dessa Andliga Vägledare eller som de Också uttrycker Skriftledare?

 

De säger själva att de är ifrån den Andliga sidan, dit vi Alla kommer en dag, och där vi Alla känner oss hemma. Ann,,,

 

I Mina skrifter är jag, Ann, fullt ut och med det menar jag, att jag är Min  Egen person och Inget annat. Jag har blivit Mycket ifrågasatt, samt ibland även illa omtalad, då jag har en förmåga som ytterst få, eller kanske Ingen av idag besitter. Denna förmåga är inte bara i att Skriva Andlig Meddelandeskrift utan Också Sia i kraft av Framtid, Dåtid, Tidigare Liv, i Djurens värld samt i Healingens naturläkarkonst.

 

Jag har fått lära i andliga krafter samt även skall sägas i mina utbildningar i Övrigt som är inom Vård och i Ekonomi och också i Näringslära, djurkurser i Hund samt Häst mm. Och i samarbete, företagsekonomi av idag.

 

Med dessa utbildningar och livserfarenhet, har jag mina Egna utbildningar i dessa Kurser, som jag har fått sätta igång från och med i År.

 

Dessa kurser är i SKRIFT samt i HEALING med innebörd att Heala sig själv samt efterhand även Andra, i Ytchakra samt i olika Baschakran eftersom.

 

Dessa kurser är idag Mycket sällsynta och skall ses av er i största respekt i det kunnande Ni får här av de Andliga Vägledarna, som NI själva Lär av efter vad Ni har fått i kurs samt i skrift. VÄNLIGEN Ann i andliga vägledarna i automatskrift!

För kontakt Se min kontaktsida i min hemsida eller via mess chatt..mail..

Mobil: 073 8170045, Ann Fritze,

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.11 | 19:35

Denna Automat skrift genom sin Guide ska man verkligen vörda med varm känsla av seriositet och ej vanära genom elakhet, felaktigt förfarande av denna skrift.

...
04.11 | 19:28

Det är klart att du ska ta betalt för det fina du gör utöver skriften. Ni själva vill ju ha betalt för det Ni gör. Respektera Anns fina arbete som hon gör.

...
27.10 | 11:16

Tack du underbara Ann, du har hjälpt mig så fint så jag kan få fortsätta leva ett bra tag till. Jag ger dig en stor plats i mitt hjärta. Kramen.

...
27.10 | 11:11

Denna skrift har hjälpt mig mycket, då jag har dyslexi, hade svårt med att tappa ord,stavning och siffror. Så Tack Ann och Guiderna för denna Gåva. Kram.

...
Du gillar den här sidan