Blogg i Synska Guiderna

VI SOM HAR EN FÖRMÅGA ,,ÄR!

Hej I Sommaren!

 

Idag skriver jag enbart i andlig Automatik och med det kan skriften bli i olika ord som EJ kanske används av idag eller i andra språk..DET beror på att jag framträder i De Guider-Andliga vägledare, eller i personer som Får träda fram att berätta:

 

SE mig I Ljus,  Ann!

 

Vad som sker idag är i allvar.

Vi har pandemi med större spridning än vad vi tror..guiden Johannes i Andlig Skrift.

 

Jag har en Tro i det att Vilja berätta. VI som siar i Framtid, VET att vi snart är Över denna pandemi och bör EJ vara så rädda mer. MEN,,tiden har förändrats och vi har i Hygien skärpts och i att tänka i mat och i sociala kontakter i distans mm.

Fortsätter vi så, klarar vi av denna besvärliga tid och står Upp för den situation som NU blivit. Guiden Johannes i automatisk Skrift.

Siar ER i Framtid: VI har en framtid i Europa med mer tolerens samt i att vilja stå UPP för våra länder och för varandras länder. Vi har en Framtid NU..Avslutar Här..I anden....❤

 

Jag forsätter i Andlig Skrift:

Vi som Siar är idag..Anden Johannes i Döparen, Gabriel i Ängel, Jacob med motiv i sociala sammanhang, Marcus i vetenskap och i literatur och i Musik, Jakob, i andliga gudsfrågor, Petrus i andliga resor, Paulus i Gud med kraft i Bibel, Job, i Djurens värld tillsammans med Övriga guider, Maria i Jungfru, i allas känningar, Tobias i riddarängel och lite andra mysiga guider i själar.

Jag Siar i anhörig kontakt, i de som lämnat Jordelivet. och i Djuren som framträder för att visa sig till sina ägare mm.

Jag SER i försvinnanden, i mord och reder ut i dessa då Ingen vill veta....

Jag har en Framtid att Sia åt Många av idag och hjälper i det som är I ett hjälpande då man är i nöd eller i ett behov av stödjande..Är ofta i ett glädjande och i besked som EJ har med motiv att som en del Kan tro, skrämma.. Oh Nej, Allt i kärlek till De som hör av sig! kram Ann i guiderna i skrift!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Gunilla Lagerqvist | Svar 22.06.2020 20.23

spännande med automatisk skrift <3

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.06 | 05:49

❤❤❤

...
22.06 | 20:23

spännande med automatisk skrift <3

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
Du gillar den här sidan