Blogg i Synska Guiderna

Lite OM Mig! En Undergång som blev i en Healingkraft i J...

Hej Ikvällen!

 

Vad som sker i Healing beror på den som Healar.

Jag Healar i ett Transmedvetande där jag Helt eller delvis talar genom Guiden Johannes och Ser i vad man har för möjligheter i Medicinskt, Kirurgiskt och Psykiskt välbefinnande.

Alltså en helbild av vem som man ÄR inom och ibland Utom Sig.

Det är för att kunna stödja, Inget Annat.

Jag Siar,,ELLER som jag Nu säger Healar.

 

Vad är Nu en Healingkraft?

Enligt många en kraft som frisätts bara man själv så Önskar riktigt Mycket.

Siar såhär genom min andliga Skrift: -Jag är i Anden, alltså i Gud. Amen,

 

VAd jag fått och fick erfara i min första kontakt med Anden Johannes var, att han stod jämte min säng tidigt en morgon då jag själv var mycket sjuk. Jag fick en muskelsjukdom som var i MS.

Det var ej ett konstaterande av läkare just Då, men frågetecknen blev även där då jag även fick ett krampbeteende. Jag var atletiskt byggd mycket i träning då jag red dagligen, arbetade mycket och bara Älskade mitt Liv.

Jag fick i denna tid även förlora i min familj samt ett litet väntat barn. En ekonomisk förlust blev i min övriga familj med stor sorg och även där i förluster som idag är totalt vansinnigt skött av den Bank samt de som Då var i ansvar där. Ett större bolag med receptur samt fabrik hade vi som en Bank schabblade bort genom total ödeläggelse med löften om kapital i ett som vi då arbetat fram Övertagande av annat bolag som Utomlands ville köpa Upp Oss och vår receptur i Golvmaterial som vår far Bertil Själv tagit fram med sina mångåriga kunskaper. Denna SE-Bank i Jönköping var orsaken till denna Otroligt drabbande förödelse på 90-talets mitt och som då förstörde för Oss och de underbara medarbetare som vi hade anställda på vårt företag och haft i många år.

Min fars uppdrag var att under denna tid sälja vår receptur Utomlands för att rädda sin familj och sina anställda. Han blev sjuk och drabbades hårt.

Att själv, Veta, eller ska jag säga, att VETA att man ej klarar denna situation utan att på alla de sätt Stå UPP för varandra, var min familjs huvudmålsättning under cirka 7-8 år därefter. Min kapacite, blev då Mycket nedsatt och jag förlorade mitt lilla barn Också.

 Efter denna period, fick jag vara Mycket ensam. JA, jag blev HELT ensam.

Jag hade inga Motorcyklar som kom och fikade med mina MC kompisar längre. Jag blev utstött mer eller mindre.

 Dessa människor förstod inte, hur det låg till,,,vill jag säga, då jag VET att jag idag har dessa vänner tillbaka och EJ i annat än i vänner.

Jag idrottade en del och då red jag. Jag hade mina vänner i stallar och i ladugårdar. Mina underbara vänner i hästar.

Min häst Elton som jag ridit in och tävlat och haft som min Bästa Bästa Vän, blev med denna period Också helt utfryst.

Varför? Jo, för har man misst i Ekonomi eller varit i den situation som då VI varit i, så blev man ingen. Man blev utanför. Även min vackra häst Elton.

Stor, svart och vansinnigt vacker, vit liten stjärn och blick enbart för sin matte Ann.

Denna häst blev slagen, trakaserad av en del personer som ville hämnas??? eller spotta på en persons undergång. En häst som stått under mitt beskydd i alla år, kunde väll inte förstå VARFÖR?

En del tog bort hans kvällshö, för att få till sin egen häst, en sprutade vatten på hans vackra panna och mule, då han stack ut sitt huvud då de kom förbi hans box för att han ville hälsa. En del spände upp en ELtråd på natten i hans box, så han inte kunde röra sig. Och en del slog honom med piska då jag inte var där.

Till slut var jag tvungen att säga Adjö,, åt min älskade Elton och be om en slakt av Honom.

JAG stod vid hans box,,jag väntade på slaktbilen,,VI, som hade följts åt i 20 år, Vi Elton och Jag!

Skottet small av och jag ramlade med min häst ihop på stallgolvet. Min lina var i honom och jag la mina händer på hans huvud som stank av blod.

Ja, jag berättar det här som en motivation i att Aldrig dömma NÅGON eller NÅGOT i en ekonomisk kris där Andras Ansvar är och där man inte har en möjlighet att räta ut eller stötta upp till det bästa för den som satsat Allt för Andra..

Ann Ikvällen

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Andrea Krusing | Svar 24.06.2020 05.49

❤❤❤

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.06 | 05:49

❤❤❤

...
22.06 | 20:23

spännande med automatisk skrift <3

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
Du gillar den här sidan