Blogg i Synska Guiderna

LÄS OM FRÅGOR OCH SVAR SOM STÄLLTS TILL MIG, KRAM ANN!

VAD vi skriver Om idag är:

 

Lika barn leka bäst, eller ska Jag, växa mer än min partner?

 

VAD händer Om man växer i andliga aspekter mer än sin Egen partner?

Det har hänt att jag får dessa frågor och att man med Det vuxit ifrån varandra, eller separerar inom sig på något sätt Ifrån varandra.

 

Det är frågan Johannes idag och Önskar Ditt Svar:

 

I Automatisk Skrift genom guider som träder fram, svarar jag i denna Blogg på de frågor som sänds till mig via mess eller mail Och genom frågor som kommit under åren och som jag arbetat med genom Guider som trätt fram till Rådgivning.

-Johannes svarar genom min Transmediala Skrift såhär:

 

Jag Siar: Vad jag förstår är man ett par och skall så vara genom så att säga ett partnerskap alternativt giftermål i övrigt.

Där lovar man varandra inför Gud eller vittnen, att stå Upp för den ena och för den andra parten genom Livet och att Älska i Nöd och i Lust.

Varför jag tar Upp det här är, att så Många äktenskap som har brutits Upp, pga. att just den Ena parten Ej samarbetat, eller Tyckt, eller Känt, eller älskat, eller Hållit ,på olika vis, eller som Jag kanske känner Mest för att Orda. Man håller inte i Anden.

Med det menar jag i det som är det allra Heligaste för ALLA människor, Att Inte bli sviken, bedragen, undanhållen olika situationer som skapar i otrygghet mm., eller att känna sig oälskad och nedtryckt av det. DÄR anser jag den stora hållhaken är i ett äktenskap att Kunna förstå och Ej värdesätta sina Egna möjligheter före den andra så mycket så den andra försvinner helt eller delvis....Ann i Andlig Skrift genom Stöd i Guiden Johannes i Döparen!

 

Fråga nr 2,

Vad ger du ut i när du skriver genom Ann och i det du säger är i Gud? Frågar en person via mess...

-Vad jag förstår finns det bara En Gud och det är i ett kristet varande och Inget annat, så dina svar ger jag Inget För. Det var det jag ville säga. Jag som är Rätt i mitt sätt att se och i Tron riktig. Så dra ut och gå så skriker jag djävla kärring efter dig nästa gång.....

 

Som svar skriver Jag,,-Jag har en Tro jag med,,så dra du Ut Själv, så slipper DU mig...Ann i Andlig skrift!

 

Fråga 3

-Ann, vad får du i för krafter när du skriver. Jag har inga sådana krafter,,skulle vilja försöka och det har jag gjort nu , men det går ju inte! Varför, kram till Dig ifrån Mig!

 

Svar: -DET du får till dig hos mig om du skall starta upp i en möjlighet i Andlig Skrift är... Ett Energiflöde ifrån dina Egna vägledare i andlig kraft. Det är Jag den som skall hjälpa andra till som Har denna känslan och då Ej till de som är i Nyfikenhet utan i en välvilja till sig själv till Andligt Stöd och för en del i Andligt stöd till Gud!

Skriften är Möjlig i alla, men då på olika nivåer och skall ses i Andliga intressen.

 

Fråga 4.

 

-Vad gäller då man får en sådan Skrift och kan den,,Skriver man hela tiden Eller kommer den och går periodvis Ann?

 

Svar: Den kan periodvis under viss tid infinna sig och SÅ skall den vara.

 

DE som arbetar som ett Medium KAN i Vissa fall få den i sitt arbete men det är Ytterst Få förunnat.

 

Fråga 5.

 

-Vilka kommer till dig och får Healing av idag och vad skänker du i gåvor i andliga gåvor menar jag?

Svar: -Gåvor? Jag förstår inte vad du menar där, men jag tar ett exempel..Har Du en gåva till Mig som Andlig vägledare, så skapar jag för Dig Också! Anden i Johannes i Svar....

 

Vad gäller din fråga i Healing svarar jag, Alla kan, och Bör komma, då vi har ett fäste i Healing här i Sverige genom Mina guider som är i Storhet och i Mycket kunskap, där Få funnit Nyckeln....Ann i skrift!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.06 | 05:49

❤❤❤

...
22.06 | 20:23

spännande med automatisk skrift <3

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
30.08 | 02:05

Ring Anneli..för tid och priser! Kram Ann..

...
Du gillar den här sidan