Blogg i Synska Guiderna

EN ANDLIG GUIDE I OSS ALLA.. ÄR.....

 

Hej!

 

Öppnar min Blogg igen och skriver som Vanligt i Automatskrift genom Den Guide som träder fram.

 

Jag Börjar:

Idag har jag olika Grupper på Facebook som är i olika förutsättningar samt kunnanden i Den Synska möjlighet som jag besitter av Idag.

 

En del som söker IN i dessa Grupper är Helt eller delvis Ovetande OM i vad som sker, när man Siar genom Dessa Vägledare och guider och vad som därefter händer inom en.

 

Vad man Bör tänka på är,,,att ha respekt.

Respekt för den Andliga sidans kraft och kärlek i andliga förutsättningar och gåvor.

Dessutom ha ett ansvar i det man får till sig framsiat eller berättat för sig, i dessa Grupper..Den Guide som träder Fram, är Ofta i ett Kristet Andligt Seende och inget Annat. Det är därför, jag kan Sia i de frågor som NI ställer och som jag egentligen inte KAN eller VET sedan tidigare..

Jag får en inblick i Era Själsliv samt i de Liv som NI lever av idag och även i DE Tidigare Liven som ni levt...för att med det kunna stödja er i era frågor samt i vetande och kunnande.Då i era Egna vägledare som jag enbart kan SE av idag.

 

Varför jag kallas Johannes är,,för att MIN Egen vägledare och ERA Vägledare leds av denna Andliga själsledare och han heter Johannes i Döparen och är i Kristen regi och guidening.

Mina förutsättningar i Övrigt, är som ERA och jag lever helt i den värld som av idag existerar.

Lite ord på vägen till ER som har mig som Vän...SE mig som vanligt,,jag har Alltid varit i en guide..MEN mognat med Åren!  Ann i guiderna i andlig automatskrift!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.10 | 13:17

hej Ann ditt liv har inte varit lätt fy fan man måste ju få hjälp ibland jävla polis Och denne man måste vara sjuk i huvudet men hjälp av samhället var är den

...
06.10 | 12:14

Ann...Jag blir mållös av att läsa vad du har gått igenom.Du klarade av detta hemska ensam,men jag tror du haft en skyddsängel med dig.💖 Älskade finaste Ann 💖

...
05.10 | 20:38

Hej Ann har läst allt du skrev vilket helvete du har varit utsatt för och det finns så mycket orättvisa i samhället och det är mycket så att polisen kör hem dom

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
Du gillar den här sidan