Blogg i Synska Guiderna

EN BERÄTTELSE OM MITT LIV, JAG HAR BLIVIT STALKAD

Idag pratar man allt mer sällan om Stalking, eller förföljelse.

 

Varför man Inte tar Upp denna Oro och tragik som drabbar en del personer är, tror jag, att vi är Kvinnor som Mest blir i denna situation.

 

En berättelse OM mig själv:

 

Jag är en arbetande kvinna och i mina bästa År,,Ser Bra ut och Pigg och Mycket ungdomlig..Lite rivig, enligt många och älskar Rock, Blues, och visor, mm. Spelar och sjunger själv då mest i hemmabruk av idag. Rider och som sagt jobbar med hundar. Sjuksköterska till yrket och även utbildad i Säljteknink samt i företagsekonomi  och i viss ryttarutbildning. Ja,mycket aktiv alltså.

 

Med Åren mer ensam och det enligt mitt egna Val, Inte utan vänner, nej,,snarare tvärtom. En separation som gjorde Mycket Ont och med ett Missfall blev. Jag blev utan Barn. MEN,, älskade dem. Tyckte att alla barn tillhörde mig på något sätt och hade alltid dem i stallet och fick dem på KÖL,,så att säga, då de inte kunde stå Upp i det som samhället fodrade. De blev mina Barn och Ungdomar. Jag hade det bra ekonomiskt och med en borgerlig uppväxt med stabilitet i ett härligt föräldrapar.

 

Åren gick och Allt bara Hände. Ja, även för mig. jag fick problem som många av ER, mina kära bloggvänner och facebookvänner som Nu tittar till mig HÄR.

Ja, i det ena och det andra, vill jag säga.

 

Att ha en utbildning eller flera, blev då rakt inte någon garanti i arbete, Nej en utbildning som man skulle ha,,var inte alltid den som DE ville att jag skulle ha och då inom sjukvården. Jag var en Synsk Sjuksköterska och med det en Sjuksköterska som Såg Behovet hos en patient som inte kunde tala eller göra sig hörd,,genom stroke eller i ALS eller i annan sjukdom,,och DET kom fram till mina chefer. Jag såg, vem som behövde stödet på natten då Ingen annan såg, och det irriterade en del ibland. Jag kunde fråga de frågor som Ingen annan kunde förstå, och då i olika medicineringar och i de starkare sövande sådana så patienterna INTE hördes, på avdelningarna. Ja, jag blev den "Duktiga" sjuksköterkan, som inte var rumsren eller kanske så attraherande för vissa genom detta, då man inte fick bli i ett frågande på DEN tidens sjukvårdande i Min dåvarande Sjuksköterske utbildning.

 

Jag lessnade till slut, och bytte yrke. Jag började Helt i Nya banor och läste in i Säljteknik samt i Företagsekonomi och i lite andra mys pys utbildningar i Naturmedicin.

Jag började bli i "Mina" möjligheter och då i Anden.

 

Med det stoppades jag i mina utövande i Sjuksköterskans roll och då i Ekonomin. Jag blev fattig och Mycket utsatt med det.

Jag, som hade det SÅ bra och hade ett föräldrapar med Status och villa, båt och hus i andra länder mm. hade blivit fattig. Ja, enligt Många.

Ja, jag  kände mig FRI. Fri att handla i mig själv. Fri i att byta klädstil och färga håret och vara i kraft av naturmedicinska produkter som värnade Om min kropp och Själ. Jag börajde få RO I Min Själ och även då i min Kropp.

I detta läge blev min Utsatthet Också.

Jag som såg så bra ut skulle väll ha en man,,eller en Lover..

Jag, Nej,,inte då och sen var jag Nöjd i mitt,,i alla fall då. För mina män hade jag haft och jag var ju snart 50 år. Jag var ingen ungdom längre.

 Men jag var mer i ungdom än vad jag trodde..Hög Musik på kvällarna, gitarren fram sjöng och diktade? Ja, jag började skriva och Måla hålla kurser och meditera.

Eftersom åren gick och jag blev till sist utan bostad, så utsattes jag Igen. Då genom att jag blev förföljd. Förföljd av en man, som jag först inte visste Vem han var.

Han förföljde mig i närmare 2,5 år.

Denna man såg Mycket bra ut. Han söp och svinade ner runt ikring mitt hus och där jag var, för att visa, att han VAR där och HUR han ville utsätta mig.  Ingen rädsla alls för att andra skulle se eller att ha respekten. Ibland med blommor i kartong,,ibland med musik,,i olika CDs,,ibland med mystiska ljud nattetid och i sång..Ja,, det var en man med fasoner i kriminella talanger alltså. En man med lägre status i intellekt och i Liv. Men stenkåt på mig.

 

Denna man, utsatte mig för vulgära intrång i mitt hem, då jag låg och sov nattetid. Han sprang utanför i trädgården som var stor nog att gömma sig i. Han bröt sig in i mitt garage och gömde sig i min bastu Också. En kväll kom jag hem ifrån ett arbete som jag hade i annan stad, och körde in bilen i garaget, när jag gick ur bilen stod han där och väntade på mig,,Därefter började MITT livs helvete,,I cirka tre - fyra timmar, då jag fick hålla honom på avstånd med att prata ,,övertyga,,spela med,,krama..och ännu en gång övertyga att Låta Bli..jag var SÅ illa UTE..Denna man var påverkad och det inte bara av sprit.

Till slut fick jag in honom i bilen och KUNDE köra honom Hem????

Därefter låg jag som förlamad i min säng i två veckor, och kved. Ingen hade jag som hjälpte eller stöttade mig. JO, EN hade jag. HON hjälpte mig till slut.

 

Vad som följer NU är, att samma man kom regelbundet tillbaka och då Nattetid. Alltid tio minuter över ETT på natten.

Han satt Helt öppet och visade mig vem han var,,precis som att han ägde hela Mig och Allt som var MITT. Han var i Sin roll av att Stalka mitt psyke HELT.

 

VEM vänder man sig till Då?

VEM startar upp och stödjer?

VEM?

I närmare tre år var jakten på och av mitt Liv.

Det kom personer in i mitt Liv och leverne då också, men de vände Mig ryggen Helt och demonstrerade Sina Åsikter och jag blev Nedvärderad som Kvinna, genom denna jävla Man!!!

 

Ja, så var det..så NI som sitter och tittar på Mig idag i min Blogg och facebook och som har poliser till man eller maka som skulle vara i MItt behov att skydda,,försvann och då bildade NI en pakt att INTE stödja,,då Mitt liv var utsatt och kunde avslutas av denna mans intrång i mitt Hus och hem, genom att NI POLISEN inte tog tag i honom på rätt sätt. Jävla poliser som kom och INTE hjälpte mig,,NI försvann med honom i en av Era polisbilar då jag fick hela min dörr inslagen av honom och hade fått plåstra OM honom vild och galen för hans skulle IN till mig..NI poliser körde hem?? honom  och ej till polisstationen och burade IN honom NI gjorde detta tre gånger. VARFÖR? Han kom ju tillbaka och NI nonchalerade Min Utsatthet,,

Ni Utsatte Mig som kvinna?? Jag som var en kristen, andlig kvinna med långt ljust hår charmig och glad,,men DÅ fattig eller heter det kanske ekonomiskt utsatt,,

Hade jag haft det som åren Innan, med hus villa hem och allt i ekonomi, hade NI utsatt mig så Då? Hade ni haft en annan respekt då, för mig och Mitt LIV? Hade mitt värde som människa varit mera värt då?

DET var Mycket som blev då och som jag Aldrig förlåter er Poliser för..Ann av Idag..OCH EJ fattig som DÅ!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

carlerik christiansen | Svar 06.10.2020 13.17

hej Ann ditt liv har inte varit lätt fy fan man måste ju få hjälp ibland jävla polis Och denne man måste vara sjuk i huvudet men hjälp av samhället var är den

Jeanette Andreasson | Svar 06.10.2020 12.14

Ann...Jag blir mållös av att läsa vad du har gått igenom.Du klarade av detta hemska ensam,men jag tror du haft en skyddsängel med dig.💖 Älskade finaste Ann 💖

Bertil Fritzén | Svar 05.10.2020 20.38

Hej Ann har läst allt du skrev vilket helvete du har varit utsatt för och det finns så mycket orättvisa i samhället och det är mycket så att polisen kör hem dom

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.10 | 13:17

hej Ann ditt liv har inte varit lätt fy fan man måste ju få hjälp ibland jävla polis Och denne man måste vara sjuk i huvudet men hjälp av samhället var är den

...
06.10 | 12:14

Ann...Jag blir mållös av att läsa vad du har gått igenom.Du klarade av detta hemska ensam,men jag tror du haft en skyddsängel med dig.💖 Älskade finaste Ann 💖

...
05.10 | 20:38

Hej Ann har läst allt du skrev vilket helvete du har varit utsatt för och det finns så mycket orättvisa i samhället och det är mycket så att polisen kör hem dom

...
30.08 | 12:03

Underbara bilder, och musik i harmoni till dessa.

...
Du gillar den här sidan