Blogg i Synska Guiderna

MITT LIV SOM FÅNGE I DEJA VU i Berättande i automatskrif...

En stor förmåga i Guiden Johannes uppenbarade sig på ett sätt som jag själv trodde var en Ande i Gud..Eller i andliga förtecken i Andlig Tro och EJ i Gud i kristen form, då jag själv inte trodde i Biblisk form, men i Ödmjuk känsla i Gud.

 

Vad är då skillnaden?

En tro i Gud men inte i Bibelns språk eller berättande?

Ja, enligt min egen känsla eller utsago, ett Kunnande i Bibeln.

 

Jag har inget kunnande i Bibeln då jag inte läst den eller velat läsa den.

Men varför har Jag då inte velat läsa bibeln? Jag var en Tro i Gud, skulle då inte jag vilja läsa Bibeln...Jag har Aldrig Trott på något annat än Livet egentligen, utan på det att Leva ett Rätt Liv..eller som man säger rättskaffens Liv i trevnad, välmående, kunskap, och i Många vänner och ha Kul...Musik med dans och dessa Underbara Hästar och Hundar därtill som berikade mina År i ungdom mm. OCH Pojkvänner...

 

Jag var 12 år när jag förlorade min Hörsel på mitt högra Öra.

DET gjorde att min känsel också försämrades och en viss balans. Lite i ett oroligare sätt blev det med min känsla att förstå i vissa avseenden Också. då jag Inte Hörde, enligt vissa lärare.,

Jag var ett underbarn i musik tills dess och togs ut av flera hundratals sökande till Fri utbildning till Musikskolan och där var jag den som kom in...

Överlycklig med min gitarr som slets för varenda dag som jag i timtal satt och spelade på och sjöng andras låtar OCH mina Älskade Skillingtryck.Uppträdde i skolan och i vissa andra miljöer och bara Levde UT.

Sångröst Ja, det hade jag i Visans och lite i Rock..Kunde ta ton, men ville gärna vara i det mjukare....

Min Pappas sång var Mycket i Jussi Björling och mina föräldrars dansnummer i vardagsrum med Min syster Pia och mig var och även att Min syster och jag dansade i Bugg och i lite stepp mm. Alltid roligt tillsammans.

 

När jag sen kom ut i världen, visade det sig att jag trivdes lika bra där, som hemma..Ja, Wherever I Lay My hat, Thats my Home, som Paul Young sjunger i sin låt...Där blev jag i trygghet..Jag började Se världen...

Jag reste mycket med mina föräldrar sen själv och sedemera med Min Dåvarande Sambo.

Vi reste i Olika länder i Europa, där jag förstod att jag hade levt i olika Liv...men i Liv som jag helst inte ville ha tillbaka då de hade varit En gång, om ni förstår.

Mina Liv tillbaka i 1900, har Inte varit i det Goda, utan i Andra världskrigets fotspår och då i Nazityskland, där jag som Polska fick sätta Livet till och förintades med miljontals andra i förintelselägren...

En berättelse om dessa År kommer att berättas men jag tar det såhär för att Ej utveckla skrämsel mer än vad jag ska, för det finns ju fler än jag som sitter i facebook och känner att det Där, kan vara jag......

ATT känna In, som så många säger sig göra, gör, att jag av idag kan förmedla detta som jag idag skriver i Automatskrift och i en Guide som jag ALLTID skriver igenom då jag arbetar som Trancemedialt Medium i Healing och synsk Rådgivning,,,Det med ett Friskvårdande och i ett socialt Arbete,,,,INGET Annat spökeri mina vänner..utan i ett verksamt arbete i Tröst, utvecklande, och i ett medialt Seende och inte enbart i mitt Egna ansvar i kunskap..DET är viktigt för ER att veta..Då De som träder fram i skriften här är Oerhört Utvecklade i sin Kunskapsnivå och i att Stödja i andras sinnen i Kraft.

 

Med det skriver jag i Anden som jag brukar kalla det.

Att få en fortsatt berättelse fortlöper min Automatskrift....

Vi åkte genom tyskland och vi var Två Motorcyklar. Vi var den första som såg skylten Bergen-Belsen...

Jag knackade på Ulfs axel och sa,,,In där..Vi Måste DIT...

Vi åkte in på en väg som slingrade sig mot ett MÅL som jag kände Igen på något vis. Inte så att jag kände av vägen som att jag gått där, utan jag Såg i Anden att jag fått vara där på något sätt..

Vi  närmade Oss Bergen Belsen och stannade på parkeringsplatsen, där jag klev av vår Motorcykel troende på att mina ben skulle stödja mig som de brukade..

Jag Såg konstigt som i ett vakum och upplevde De andra som var med som ihåliga inom sig..och jag blev Mycket Mycket rädd..

Jag förstod Inte då,,att jag passerade en Gräns i min hjärna att Bli i Mitt tidigare Liv. Jag Såg baracker men Ändå Inte,,Ett större stängsel kom emot mig,,snabbt,,men såg det inte,,som man gör i dagligt seende...som en deja vu,,,eller ett mer spökligt sätt att säga,,Jag Såg i syner..

Att då säga detta till de Övriga...stoppades och jag blev i Mig igen....

Vi promenerade genom en gata av Större Ljung beklädda Gravar där det stod 3000 döda på den,,5000 döda på den osv..i rader som aldrig verkade ta slut ..

Jag såg igen när vi kom fram till ett Minnes fundament..ATT där låg jag själv..

Mina ben var som vax...mitt hjärta hoppade,,jag blev Mycket tung och Oerhört Illa berörd..DE Övriga hade gått före mig,,då jag såg dem i HELT annan form och då i fångar..DE hade Alla varit i detta läger i Bergen Belsen med mig...Ann!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta Lindh | Svar 18.01.2021 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

Bertil Fritzén | Svar 17.01.2021 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.07 | 19:52

Ja jag förstår dig när det gäller vården. . Du har mycket kunskap om allt som rör människan.. Djur.. Natur.. Och du är mycket duktig.. Du känner av.

...
30.05 | 07:35

Hej. Undrar om alla människor kan lära sig att ge healing?
Stämmer det, att när man ger healing, då helar man sig själv samtidigt?

...
18.01 | 13:57

Kan bara säga underbart . Kram Gittan.

...
17.01 | 13:44

Wow vilken fin berättelse du är fantastisk mycket intressant kramizar ♥️♥️♥️♥️♥️

...
Du gillar den här sidan